Sabırla Bebeğini Bekleyenler

niye konuşmuyorsunuz yaaaaaaa.millet geçmişe girmiş bir türlü çıkmıyorsunuz...

pikeeeeeeeeeeeeeee hg tatlişim..nasılsın canım?

ay tatlım ya... cok geçmis olsun benim arkadaşıma... Allah şifa versin canım...
cabuk iyiles insallah canım.. umarım bakan vardır sana, yanlız kalmasın arkadaşım...

niye konuşmuyorsunuz yaaaaaaa.millet geçmişe girmiş bir türlü çıkmıyorsunuz...

pikeeeeeeeeeeeeeee hg tatlişim..nasılsın canım?

canım benim saara hastalanmış ona cevap yazdım, geçmis olsun dedim.. sen nasılsın canım? keyifler nasıl? sağliğin nasıl? iyi bakıyosun di mi kendine?

cadii.... selam tatlım.. nasılsın? :38
:

iyim canim ne yapim bende adet olmayi bekliyorum tedavuye baslicam hersey yeniden ALLAH yardimcim olsun ...... buse nasil

canım inşallah tedavin hayırlı olur senin için.sonunda bebiş gelsin inşallah cadıcım....buse yi dün çok dolaştırdım teyzesi..yoruldu iki gündür...bugün dinleniyor..beşiklere falan baktım dün ama karar vermek çok zor..çok çeşit var...cumartesi doktor kontrolumuz var o zamanda eşimle birlikte bakacaz..bir karara varırız herhalde...dahada olmassa internetten sipariş veririz ne edelim...

canım benim saara hastalanmış ona cevap yazdım, geçmis olsun dedim.. sen nasılsın canım? keyifler nasıl? sağliğin nasıl? iyi bakıyosun di mi kendine?

cadii.... selam tatlım.. nasılsın? :38
:

saol bitanem..iyiyim Allaha şükür..dün biraz yoruldum..mağazalara falan baktım...akşam nasıl uyumuşum sorma yani...Allahtan yarın tatil...yatacam akşama kadar.. sen nasılsın zeynocum...?

selam tatlım sabahkine göre daha iyiyim üşütmüşüm galiba kemiklerim ağrıyo

geçmiş olsun canım.. iyi bak kendine..
burdayım cevap yazdım ya canım ne işi bacım bu saatte
daha yeni gördüm seker..:78::78: tatlım evden calısıyorum ben..grafik işi...

galiba bir derdim var kısmında yazılara yorum yapmış,pekte kötü bişey yazmamış ama o konudaki çoğu kişi kapsama alanı dışında kalmış,accık takip yaptımda

tamam canım, sonra bende konustum metuşla, bir sorun yok yanim.. selamlar sana da seker kız pembiş...

saol bitanem..iyiyim Allaha şükür..dün biraz yoruldum..mağazalara falan baktım...akşam nasıl uyumuşum sorma yani...Allahtan yarın tatil...yatacam akşama kadar.. sen nasılsın zeynocum...?

ayyyy süper yaa (maşallah ) cok heyecanlı beşik bakıyosunuz yanim.. canım Allah korusun kollasın sizi fıstığım...

zelalllllllllll... bacım sen niye yoksun yaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
bak sara hastalanmış zaten.... :2:

kızlar cıkıp öğlen yemeğini hazırlayayım esim gelir birazdan, öptüm sizeleri canlar, iyi bakın kendinize....

amin insalla canim hayirlisi olsun ......... ay kiyamam ben ona dinlensin ......evet cok guzel bebek besikler var bende her zaman gecerken bakiyorum ve hayal ediyorum ...ALLAHIN izniyla bir gun bizde gercekten almak icin bakiriz .....

tamam canım..bende birazdan yemeğe çıkacam zaten...öptüm seni zeynom..
amin insalla canim hayirlisi olsun ......... ay kiyamam ben ona dinlensin ......evet cok guzel bebek besikler var bende her zaman gecerken bakiyorum ve hayal ediyorum ...ALLAHIN izniyla bir gun bizde gercekten almak icin bakiriz .....

amin canım...inşallah cadıcım..Rabbim büyüktür Allahım isteyen herkese nasip etsin bunları içindede sizlere tatlım...

ooo maşallah,güzel güzel beşiklerde yatsın busecik inşallah.
hayırdır sara cım,birden n oldun böyle yaaaaaa?
çok geçmiş olsun tatlım.
bende yeni geldim..mrh arkadaşlar
hoş geldin
meraba canim nasilsin .... uzun zamandir giremiyom cok ozledim sizi
cadı cım,nasılsın tatlım?

iyilik zeytnom yaaaa,spordan geldim,pestilim çıktı bugün resmen dayak yemiş gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…