meraba canim nasilsin .... uzun zamandir giremiyom cok ozledim sizi
saol cadıcım...iyiyim Allaha şükür tatlım...bizde seni çok özledik...neler yapıyorsun nerelerdeydin bakalım?
merhaba kızlar ben iyi değilim dün geceden beri dahada hasta oldum bugün sabahtan beri hastanedydim seum taktılar bir sürü ilaç yazdılar hiç halim yok kendimi iyi hissetmiyorum size haber vermek için girdim ben dinlenecem kendimi iyi hissedersem gelirim kendinize iyi bakın öptüm byyyy
niye konuşmuyorsunuz yaaaaaaa.millet geçmişe girmiş bir türlü çıkmıyorsunuz...
pikeeeeeeeeeeeeeee hg tatlişim..nasılsın canım?
iyim canim ne yapim bende adet olmayi bekliyorum tedavuye baslicam hersey yeniden ALLAH yardimcim olsun ...... buse nasil
canım benim saara hastalanmış ona cevap yazdım, geçmis olsun dedim.. sen nasılsın canım? keyifler nasıl? sağliğin nasıl? iyi bakıyosun di mi kendine?
cadii.... selam tatlım.. nasılsın?:38:
selam tatlım sabahkine göre daha iyiyim üşütmüşüm galiba kemiklerim ağrıyo
daha yeni gördüm seker..:78::78: tatlım evden calısıyorum ben..grafik işi...burdayım cevap yazdım ya canımne işi bacım bu saatte
galiba bir derdim var kısmında yazılara yorum yapmış,pekte kötü bişey yazmamış ama o konudaki çoğu kişi kapsama alanı dışında kalmış,accık takip yaptımda
saol bitanem..iyiyim Allaha şükür..dün biraz yoruldum..mağazalara falan baktım...akşam nasıl uyumuşum sorma yani...Allahtan yarın tatil...yatacam akşama kadar..sen nasılsın zeynocum...?
ayyyy süper yaa (maşallah) cok heyecanlı beşik bakıyosunuz yanim.. canım Allah korusun kollasın sizi fıstığım...
amin insalla canim hayirlisi olsun ......... ay kiyamam ben ona dinlensin ......evet cok guzel bebek besikler var bende her zaman gecerken bakiyorum ve hayal ediyorum ...ALLAHIN izniyla bir gun bizde gercekten almak icin bakiriz .....
canım inşallah tedavin hayırlı olur senin için.sonunda bebiş gelsin inşallah cadıcım....buse yi dün çok dolaştırdım teyzesi..yoruldu iki gündür...bugün dinleniyor..beşiklere falan baktım dün ama karar vermek çok zor..çok çeşit var...cumartesi doktor kontrolumuz var o zamanda eşimle birlikte bakacaz..bir karara varırız herhalde...dahada olmassa internetten sipariş veririz ne edelim...
tamam canım..bende birazdan yemeğe çıkacam zaten...öptüm seni zeynom..zelalllllllllll... bacım sen niye yoksun yaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
bak sara hastalanmış zaten.... :2:
kızlar cıkıp öğlen yemeğini hazırlayayım esim gelir birazdan, öptüm sizeleri canlar, iyi bakın kendinize....
amin insalla canim hayirlisi olsun ......... ay kiyamam ben ona dinlensin ......evet cok guzel bebek besikler var bende her zaman gecerken bakiyorum ve hayal ediyorum ...ALLAHIN izniyla bir gun bizde gercekten almak icin bakiriz .....
hg canim nasilsin
ooo maşallah,güzel güzel beşiklerde yatsın busecik inşallah.
ah canım benim sen varken ben yokum sen yokken de ben varım kardelenim...inşallah herşey yolundadır tatlım..bende seni özledim canım benim...dün toplantım vardı giremedim pc ye...dün çok yoruldum..mağazaları alt üst ettim..beşik baktım buse hanıma..hoşuma gidenler var ama karar veremedim..cumartesi eşimle bakıp bir karara varacaz...hamile kıyafetleri denedim...onuda cumartesi alacam...güzel şeyler var..umarım hepiniz iyisinizdir kızlar...
hayırdır sara cım,birden n oldun böyle yaaaaaa?merhaba kızlar ben iyi değilim dün geceden beri dahada hasta oldum bugün sabahtan beri hastanedydim seum taktılar bir sürü ilaç yazdılar hiç halim yok kendimi iyi hissetmiyorum size haber vermek için girdim ben dinlenecem kendimi iyi hissedersem gelirim kendinize iyi bakın öptüm byyyy
hoş geldinbende yeni geldim..mrh arkadaşlar
cadı cım,nasılsın tatlım?meraba canim nasilsin .... uzun zamandir giremiyom cok ozledim sizi
geçmiş olsun canım.. iyi bak kendine..
daha yeni gördüm seker..:78::78: tatlım evden calısıyorum ben..grafik işi...
tamam canım, sonra bende konustum metuşla, bir sorun yok yanim.. selamlar sana da seker kız pembiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?