ooo maşallah,güzel güzel beşiklerde yatsın busecik inşallah.
hayırdır sara cım,birden n oldun böyle yaaaaaa?
çok geçmiş olsun tatlım.
hoş geldin
cadı cım,nasılsın tatlım?
iyilik zeytnom yaaaa,spordan geldim,pestilim çıktı bugün resmen dayak yemiş gibiyim.
kıjlar ne zaman gelsem yoksunuz nerdesiniz siz bakim:82::82:
amin kardelenim..darısı başınıza olsun inşallah bitanem...spora gidiyorsun sanırım canım ne güzel ya..maşallah sana..bu azmine bayılıyorum valla kardelencim...
gidiyorum canım,belki sporla bebeğime bir adım daha yaklaşırım diye gidiyorum işte,yoksa sabah çok zor o0luyo,akşamlarıda yoğunmuş salon,mecburen bu ay böyle devam etcek.
inşallah eski kiloma ulaşırım bi an öncede,yavrukuş konar göbeğime.
kızlar merhaba ,
morelım cok bozuk dun doktor kontrolum vardı suan 18 haftalıgım ve 2lı testım ıyı cıkmısdı fakat du doktorum ultrasonda bebegın kafasında bı kıst gordu 3lu test yaptı ve detaylı ultrason ıcın randevu aldım , bunun gecebılcegnı soyledı fakat ben cok endıselıyım basına boyle bırsey gelen varsa lutfen bana yardımcı olabılırmı? (bırde forumları takıp etmekte cok zorlanıyorum bıdahakı gırdıgımde en son yazdıgım yazıyı bulamıyorum forum cok cabuk ılerlıyor bunun bır formulu varmı?)
Slm şekerler gününüz aydın geçsin
tesekkur ederım cok rahatlıttınız benı umarım benım bebegımdekıde gecerselincim merhaba... bende şimdi 27 haftalık hamileyim.
benim bebeğimdede vardı o kist. ve 24. haftaya kadar yok olması gerekiyordu. say say geçmedi haftalar. kisti durdu durduuuu taaaa son haftasında yok oldu. korkulacak birşey değil canım. geçmese de tek başına bir terslik yada sağlık sorunu değil. onunla beraber bir rahatsızlığının olmaması gerekiyor. o yok olasıya kadar anomali testi yapılıyo daha sık kontrollere gidiliyo başka birşey olmuyo korkma emi... bende ilk başlarda çok korktum ama sonra doktoruma güvendim sustum. sende telaş yapma üzülme bebeğinide üzme sakın... az kaldı dayan 24. haftanda yok olucaktır seninde... ki benim bi,rr de bebeğimin böbreklerinde idrar birikimi vardı tehlikeli olabilirdi kistin kalması ona rağmen çaresiz değil diyip avutmuştum kendimi. rahat ol sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
tesekkur ederım cok rahatlıttınız benı umarım benım bebegımdekıde gecer
leylacım merhaba. nasılsın busem nasıl
tesekkur ederım cok rahatlıttınız benı umarım benım bebegımdekıde gecer
saol nehircim..iyiyiz çok şükür...busede iyi teyzesi tekmeler sallıyor annesine...sen nasılsın egemiz nasıl?umarım iyisinizdir canım...bende alışveriş telaşı başladı...yazdıklarımı okumuşsundur..beşiğe bir türlü karar veremedim..cumartesi eşimle bakacaz..netleşecek inşallah..sen şeker falan aldınmı?.çok öpüyorum tatlı kuşum seni...
merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war
evet canım ya insanın içine sinmesi lazım...korkma canım her tekmede doğum olmaz..kasma kendini rahat bırak...bende seni öptüm oğluşunuda..selamı ilettim buse hanıma...sende egeye selam söyle annesi...sorma o tekmeler 2 gündür bizdede krize neden oluyoöyle bir vuruyo ki kramplar giriyo öyle oluncada biz telaşlanıyoruz acaba doğummu yaklaşıyo diye. valla oğlum fazla durmucak heralde ben şeker falan almadım daha memlekete gidicem haftasonu ordan bakıcam güzel bir dükkan açılmış. beşik konusunda iyi düşün gerçektende. çünkü ilk önce senin ikna olman lazım busenin rahatlığından. içinin rahat olması lazım. bende seni çooook öptüm canımmmmmm oğlumun buseye selamı var
merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war
nehirrrrrrrrr akşama menüde ne var tatlım..ne pişireceksin?ben artık mutfağa bile girmek istemiyorum ya..canım yemek yapmak istemiyor...
nehirrrrrrrrr akşama menüde ne var tatlım..ne pişireceksin?ben artık mutfağa bile girmek istemiyorum ya..canım yemek yapmak istemiyor...
ayyyyyy anne yemeği ne güzel canım ya...benim annem yanımdayken oda beni mutfağa sokmazdı öğleyin akşamları yemeğim hazır olurdu...anne gibisi varmı..sende iyi yapıyorsun...hem annen sevinir kızım gelip bende yemek yiyor diye emin ol...1 ay içinde benim annemde gelir inşallah...bende yırtarım yemeklerden...sorma canım o sıkıntı bendede var. ben bu ara anne yemeğine dadandımablamla akşam üstü yürüyüş hyapıp annemlere gidiyoruz akşam yemeğini yiyoruz sonra eve geliyoruz. dı
oğuma kadar ben yemek yapmam artıkkıyamam sana tahmin edebiliyorum bençok kötü oldum artık kokular çok berbat sıcak bi yandan.... sende kolay şeyler yap. yorulma fazla.
leylacım meraba,2 haftadır yoktum,anatmıştım,neyse iyieştim tekrar döndüm,toplam kaç kilo aldın,bi de benim göğüslerim 2 katına çıktı hiçbir sütyenim olmuyo,gittim büyüğünden aldım 2 tane,75 ti 85 oldu,çok gergin ve etrafı yeşil damarlarla dolu,doğuma kadar büyüyo mu bunlar:79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?