Sabırla Bebeğini Bekleyenler

nehirrimm bende sıcağıı hiç sevmem cnmmm yaaa.
bi balkon yıkadım ter içinde kaldımmmmmmmmm.

şekerlerrr,aranıza yeni katıldım.çünkü hamiş olduğumu dün öğrendimm ya çok tedirginim kızlar :44: ben yaklaşık 1 sene önce düşük yaptım :85: 2 yıllık evliyim.ilki düştü ya, yaa herseyden nem kapıyorum.ay düştü mü düşçekmi.onu yapsam düşer mi ki.böle olsa bişi olurmu die.tam olarak nelerdn kaçıncağımıda bilmiorum.ilkindede bilmiodum ve çok sık arabaya filan bindim,çok stresliydim habire eşime bağırıodum,böle şeler işte.belki bunlar sebep olmuş olabilir.şimdi ben nelerden kaçıncamı napmam gerektiini bilmiorum.nelerle karşılaşacağımı da..gerçi rabbim ona ömür vercekse gelir dünyaya zaten.ama tedbir işte...önerilerinizi,nasihatlarınızı bekliyorum kızlar.şimdiden teşekkürler...

slm şekerlerrrrrr bugün çok yoğundum temizlik yaptım misafirimiz gelcek anca bitirdim işlerimi siz nasılsınız kızlar

hg canım aramıza tebrik ederim Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin inş. darısı bizlerin başına kuzu sen kendine dikkat et gerisini Allaha bırak inş. bu sefer herşey yolunda gider yavrunu kucağına alırsın

hoş geldin aramıza

ayyyy ben hepsiniii yerimmmvallaa hangisini yesem die düşünmeme gerek yokkiiii
dikkat et kendine valla çarpar bu sıcak insanı. ben ordan oraya atıyorum kendimi. yarın da ev boyancak. bu sıcakta bi ton iş yandık valla:18:

cnm evin tamamını boyatacan.bende düşünüyrmda sedefmi kağıtmı çektirsem diyorum sen nasıl bi boya yaptırcan.şuandaki evimin boyası evimi o kadar basit gösteriokiiii

allaha şükür daha iyi cnm.kanaması azalıo.

annenin iyi olmasına sevindim canım

selam sevgi pıtırcıklarım nasılsınız bugün ben sıcaktan şekilden şekile giriyorum yinepiştiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

nehircim nasılsın neler yapıyosun

yetercim çok güzel hepsi ben çok seveyim içli köfteleri

slm şekerlerrrrrr bugün çok yoğundum temizlik yaptım misafirimiz gelcek anca bitirdim işlerimi siz nasılsınız kızlar

kolay gelsin zeloşum çok yorma bu sıcaklarda kendini bacım

ayyyy ben hepsiniii yerimmmvallaa hangisini yesem die düşünmeme gerek yokkiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…