kızlar morel olsun die nerde bi mucize haberi varsa sizle paylaşıyrm
afiyet olsunn kuşum..yeterim bize gene yaparr...
nehirrimm bende sıcağıı hiç sevmem cnmmm yaaa.
bi balkon yıkadım ter içinde kaldımmmmmmmmm.
kızlar bu satte omlet olmaz buyrunnn zaman kısaydı ancak bunları yapabildimmm
Eki Görüntüle 212192 Eki Görüntüle 212193 Eki Görüntüle 212194 Eki Görüntüle 212195 Eki Görüntüle 212196 Eki Görüntüle 212197 Eki Görüntüle 212198 Eki Görüntüle 212199 Eki Görüntüle 212200
şekerlerrr,aranıza yeni katıldım.çünkü hamiş olduğumu dün öğrendimmya çok tedirginim kızlar :44: ben yaklaşık 1 sene önce düşük yaptım :85: 2 yıllık evliyim.ilki düştü ya, yaa herseyden nem kapıyorum.ay düştü mü düşçekmi.onu yapsam düşer mi ki.böle olsa bişi olurmu die.tam olarak nelerdn kaçıncağımıda bilmiorum.ilkindede bilmiodum ve çok sık arabaya filan bindim,çok stresliydim habire eşime bağırıodum,böle şeler işte.belki bunlar sebep olmuş olabilir.şimdi ben nelerden kaçıncamı napmam gerektiini bilmiorum.nelerle karşılaşacağımı da..gerçi rabbim ona ömür vercekse gelir dünyaya zaten.ama tedbir işte...önerilerinizi,nasihatlarınızı bekliyorum kızlar.şimdiden teşekkürler...
yeterim naptın sen yaaaaaaaacanım çekti valla karnımda pek acıktı aboooooo ne yesem ki ben şimdi
yeterim naptın sen yaaaaaaaacanım çekti valla karnımda pek acıktı aboooooo ne yesem ki ben şimdi
şekerlerrr,aranıza yeni katıldım.çünkü hamiş olduğumu dün öğrendimmya çok tedirginim kızlar :44: ben yaklaşık 1 sene önce düşük yaptım :85: 2 yıllık evliyim.ilki düştü ya, yaa herseyden nem kapıyorum.ay düştü mü düşçekmi.onu yapsam düşer mi ki.böle olsa bişi olurmu die.tam olarak nelerdn kaçıncağımıda bilmiorum.ilkindede bilmiodum ve çok sık arabaya filan bindim,çok stresliydim habire eşime bağırıodum,böle şeler işte.belki bunlar sebep olmuş olabilir.şimdi ben nelerden kaçıncamı napmam gerektiini bilmiorum.nelerle karşılaşacağımı da..gerçi rabbim ona ömür vercekse gelir dünyaya zaten.ama tedbir işte...önerilerinizi,nasihatlarınızı bekliyorum kızlar.şimdiden teşekkürler...
ayyyykızlar bu satte omlet olmaz buyrunnn zaman kısaydı ancak bunları yapabildimmm
Eki Görüntüle 212192 Eki Görüntüle 212193 Eki Görüntüle 212194 Eki Görüntüle 212195 Eki Görüntüle 212196 Eki Görüntüle 212197 Eki Görüntüle 212198 Eki Görüntüle 212199 Eki Görüntüle 212200
dikkat et kendine valla çarpar bu sıcak insanı. ben ordan oraya atıyorum kendimi. yarın da ev boyancak. bu sıcakta bi ton iş yandık valla:18:
allaha şükür daha iyi cnm.kanaması azalıo.
selam sevgi pıtırcıklarım nasılsınız bugünben sıcaktan şekilden şekile giriyorum yinepiştiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bu satte omlet olmaz buyrunnn zaman kısaydı ancak bunları yapabildimmm
slm şekerlerrrrrrbugün çok yoğundum temizlik yaptım misafirimiz gelcek anca bitirdim işlerimi siz nasılsınız kızlar
ayyyyben hepsiniii yerimmmvallaa hangisini yesem die düşünmeme gerek yokkiiii
metuuuuuuş naber
metuuuuuuuuuuuuuuş naber
kuzuuu nolduuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?