annenin iyi olmasına sevindim canım
nehircim nasılsın neler yapıyosun
yetercim çok güzel hepsi ben çok seveyim içli köfteleri
kolay gelsin zeloşum çok yorma bu sıcaklarda kendini bacım
günaydın caDImmmhadi bakalım hayırlısı olsun tedavin tüp bebek içinmi yoksa ymurtlama içinmi iğnelere başladın canım? inşallah gelir bebişin buay
iyiyim canımmmm sen nasılsın? boya yapılıyo işte bende bi kenara çekildim nete girdim ayak altında durmak istemedim
nehircim merhaba nasılsın neler yapıyosun egemiz nasıl ben bugün çok yoğunum bir sürü işim var kaynanam hastalanmış yarın apar topar memlekete gidecez bende mecburen bi yandan evi toparlıyorum bi yandan valiz hazırlıyorum
tup bebek canim ....... yumurtalari buyutmek icin .... sen ne yapiyorsun nasilsinsaol canim
tedavin hayırlı olsun cadıcım uzun zamandır yoksun neden gelmiyosun artık .inşallah bu sefer tedavin başarılı olur ve meleğin gelir canım
hadi bakalımmm hayırlsı olsun canım benim. tüplere sığsın gelsin bebişin inşallahhhhhçok sevindim haberlerini bekliyoruz bak unutma yazmayı. ne zaman bitçek iğnelerin ne zaman toplancak ne zaman transferin var haberimiz olsun emi ilk denemenmi canım senin?
merhaba sarammmm. iyiyz çok şükür. ege de iyi uykuya daldı 10 dakika önce mışıl mışıl uyuyonoldu kız kaynanana? neyi varki?kıyamam sana dikkat et kendine nerde oturuyolar?
cok saol canim ALLAHIN izniyla insalla......kayinim geldi bende kaliyo butun gun komun basindan kalkmiyo sabahtan aksama kadar ..... bende giremiyom ......sen nasilsin ne yapiyorsun
iyiyim canımmmm sen nasılsın? boya yapılıyo işte bende bi kenara çekildim nete girdim ayak altında durmak istemedim
nehircim merhaba nasılsın neler yapıyosun egemiz nasıl ben bugün çok yoğunum bir sürü işim var kaynanam hastalanmış yarın apar topar memlekete gidecez bende mecburen bi yandan evi toparlıyorum bi yandan valiz hazırlıyorum
ikinci denemem canim ...... herseyin hayirlisi ......tedavi asamalari yazarim canim..........
sağol nehircim bilmiyomki canım yaşlı kadın bi haftadır üşütmüştü dün gece aradılar çok hasta gelin diye yarın eşim işten izin alacak gidecez bakalım karadenizdeler canım
hıııım anladım canım kendine dikkat et yemene içmene falan dinlen bol bol inşallah bu sefer olur canım.bende bi koşturmacadır gidiyorum işte
cok cok gecmis olsun canim
ben cikiyorum kizlar gorusuruz
kıyamam. allah şifa versin en kısa zamandaallah yolunuzu açık etsin kazalardan belalardan korusun sizi canım. git hadi sen işlerini hallet
ben cikiyorum kizlar gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?