Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyiyim canımmmm sen nasılsın? boya yapılıyo işte bende bi kenara çekildim nete girdim ayak altında durmak istemedim

nehircim merhaba nasılsın neler yapıyosun egemiz nasıl ben bugün çok yoğunum bir sürü işim var kaynanam hastalanmış yarın apar topar memlekete gidecez bende mecburen bi yandan evi toparlıyorum bi yandan valiz hazırlıyorum

iyiyim canımmmm sen nasılsın? boya yapılıyo işte bende bi kenara çekildim nete girdim ayak altında durmak istemedim

ohhh iyi yapmışsın canım güle güle otur evinde egemiz mis gibi eve gelsin sefalar getirsin bende arada gelip bakıyorum kimse varmı diye aklım burda çünkü

merhaba sarammmm. iyiyz çok şükür. ege de iyi uykuya daldı 10 dakika önce mışıl mışıl uyuyo noldu kız kaynanana? neyi varki?kıyamam sana dikkat et kendine nerde oturuyolar?

tup bebek canim ....... yumurtalari buyutmek icin .... sen ne yapiyorsun nasilsin saol canim

hadi bakalımmm hayırlsı olsun canım benim. tüplere sığsın gelsin bebişin inşallahhhhh çok sevindim haberlerini bekliyoruz bak unutma yazmayı. ne zaman bitçek iğnelerin ne zaman toplancak ne zaman transferin var haberimiz olsun emi ilk denemenmi canım senin?

tedavin hayırlı olsun cadıcım uzun zamandır yoksun neden gelmiyosun artık .inşallah bu sefer tedavin başarılı olur ve meleğin gelir canım

cok saol canim ALLAHIN izniyla insalla......kayinim geldi bende kaliyo butun gun komun basindan kalkmiyo sabahtan aksama kadar ..... bende giremiyom ......sen nasilsin ne yapiyorsun

ikinci denemem canim ...... herseyin hayirlisi ......tedavi asamalari yazarim canim..........

merhaba sarammmm. iyiyz çok şükür. ege de iyi uykuya daldı 10 dakika önce mışıl mışıl uyuyo noldu kız kaynanana? neyi varki?kıyamam sana dikkat et kendine nerde oturuyolar?

sağol nehircim bilmiyomki canım yaşlı kadın bi haftadır üşütmüştü dün gece aradılar çok hasta gelin diye yarın eşim işten izin alacak gidecez bakalım karadenizdeler canım

cok saol canim ALLAHIN izniyla insalla......kayinim geldi bende kaliyo butun gun komun basindan kalkmiyo sabahtan aksama kadar ..... bende giremiyom ......sen nasilsin ne yapiyorsun

hıııım anladım canım kendine dikkat et yemene içmene falan dinlen bol bol inşallah bu sefer olur canım.bende bi koşturmacadır gidiyorum işte

kıyamam. allah şifa versin en kısa zamanda allah yolunuzu açık etsin kazalardan belalardan korusun sizi canım. git hadi sen işlerini hallet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…