ben burdayım nereye gittin demişsin ya şaşırdım o yüzden yani
hg canım aramızatebrik ederim Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin inş. darısı bizlerin başına kuzu sen kendine dikkat et gerisini Allaha bırak inş. bu sefer herşey yolunda gider yavrunu kucağına alırsın
hoşbulduk canımmsağol.teşekkürler güzel duaların için.darısı başınıza inş
nurdansalim aramıza hoşgeldin canım Allah meleğini ve seni korusun
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın canımmm nasılsın tşkr ederim link içinnn
günaydın yetercim nasılsın
günaydın ececim nasılsın kaç gündür yoksun
günaydın yetercim nasılsın
günaydın ececim nasılsın kaç gündür yoksun
günaydın canım temizlige daldım evimi boya yaptırıyorum bide sık kullanılanlardan bu linki silmişim yanlışlıkla o yüzden giremiyordum sen nasılsın canım
kolay gelsin canım güle güle otur evinde bende temizlikle uğraşıyorum iş güç derken zaman geçiyo
tşkr ederim canım sende güle güle otur evindee
sağol tatlım ben çıkıyorum sonra görüşürüz öptüm byyyyy
şekerlerrr,aranıza yeni katıldım.çünkü hamiş olduğumu dün öğrendimmya çok tedirginim kızlar :44: ben yaklaşık 1 sene önce düşük yaptım :85: 2 yıllık evliyim.ilki düştü ya, yaa herseyden nem kapıyorum.ay düştü mü düşçekmi.onu yapsam düşer mi ki.böle olsa bişi olurmu die.tam olarak nelerdn kaçıncağımıda bilmiorum.ilkindede bilmiodum ve çok sık arabaya filan bindim,çok stresliydim habire eşime bağırıodum,böle şeler işte.belki bunlar sebep olmuş olabilir.şimdi ben nelerden kaçıncamı napmam gerektiini bilmiorum.nelerle karşılaşacağımı da..gerçi rabbim ona ömür vercekse gelir dünyaya zaten.ama tedbir işte...önerilerinizi,nasihatlarınızı bekliyorum kızlar.şimdiden teşekkürler...
gunaydin kimse yok yine ........ kizlar ben tedaviye basladim 4 gundur igne vuruyom kendime simdilik hersey yolunda yarin dok.gitcam hersey yeniden .....ALLAHIN izniyla insalla bu sefer olur ......hepinizi cok seviyorum bu aralar giremiyorum hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin
gunaydin kimse yok yine ........ kizlar ben tedaviye basladim 4 gundur igne vuruyom kendime simdilik hersey yolunda yarin dok.gitcam hersey yeniden .....ALLAHIN izniyla insalla bu sefer olur ......hepinizi cok seviyorum bu aralar giremiyorum hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin
ayyyyben hepsiniii yerimmmvallaa hangisini yesem die düşünmeme gerek yokkiiii
cnm evin tamamını boyatacan.bende düşünüyrmda sedefmi kağıtmı çektirsem diyorum sen nasıl bi boya yaptırcan.şuandaki evimin boyası evimi o kadar basit gösteriokiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?