zeynom bu arada tickerın çok güzel olmuş inşallah oradaki gibi sağlıklı hayırlı bi oğlun olur
sara_28+
EDAN
pikepolat canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnn iyi pazarlarrrrr hepinizeeeeeeeeee
pikepolatımm hamileymişsssinnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmmmmmmm allah bizede nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağol bacım.... insallah darısı başına olur tatlım...
canım sağlıklı hayırlı olsun da ister erkek ister kız olsun bana da esime de hiç fark etmez... ha gönlümüzden gecen kız olsun o ayrı...
sara_28+
EDAN
pikepolat canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnn iyi pazarlarrrrr hepinizeeeeeeeeee
pikepolatımm hamileymişsssinnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmmmmmmm allah bizede nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam tatlım bunu unutmam emin ol
ben çıkayım işler beni bekler sonra görüşürüz öptüm byyyyyyy
cok sagol tatlım... darısı basınıza olsun insallah.. sizin güzel haberlerinizde olsun ins.
tamam canım kolay gelsin sana.. öptüm..
kızlar asagidaki linke bir girip bakın isterseniz, siz kendiniz karar verin nedir ne değildir diye...
http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/371939-basit-yontemle-infertiliteyi-yendim.html
çok sağol canım evet Allah kısmet ederse yarın yolcuyuz bi hafta 10 gün gibi kalacaz sanırım oradan haberdar etmeye çalışırım sizi fırsat buldukça
kızlarrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
slm nehircim nasılsın canım nasıl gidiyor egemizle hayat
selam ecemmm iyiyim çok şükür. egeyle hayat sıcaklardan biraz zorlaştı ama olsun kuşum herşeye değerboya yaptırdık bugün. eşimde bende bittik vallahi. yüklük falan indirdik yarına kaldı hep yerleştirmek. derin bir hoşgeldin ege temizliğine başlandı en son kadın çağırcam kapı pencere sildircem yarın halılarım yıkancak ertesi gün koltuk yıkamacıları çağırdım onlar bitince tamam olcaz onun dışında hareketleri daha azaldı ama kuvveti arttı. hafiften kasılmalarım başladı ege sinyaller veriyo sessizce
sen nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?