Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba arkadaşlar bende bu topiği yeni keşfedenlerdenim bende yarın doktorumla görüşüp artık birşeylere başlamayı düşünüyorum hiç tedavi görmedim şimdiye kadar ilaç falan almadım hiç bakalım yarın doktorum ne diyecek rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :))

kızlar annemlerdeyim nete sık giremiyorum birde sorun var nette
alıntıda yapamadım

hoş geldin...duana amin diyorummm

aramaıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoş geldinizzzzzzzz

hoş geldin...duana amin diyorummm
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin dualarıyla hep birlikte güzel haberler paylaşırız burada :))
aramaıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoş geldinizzzzzzzz
teşekkürler canım hoşbulduk burada birazda olsa teselli bulabileceğimi düşünüyorum çünkü artık psikolojik olarak oldukça yıprandım (
slm kızlar ben bu topiğe yeni geldim.yarın sabah hayırlısıyla klomene başlıyorum çok ümitliyim bu ay. aranızda klomenle gebe kalan var mı

canım Rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah bu ay mutluluğunu bizimle paylaşırsın güzel bir sonuçla karşılaşırsın :))

aramıza hoşgeldin superisi inşallah tedavin başarılı olur ama umarım tedaviden önce bebğin kendiliğinden gelir

angelfbf üzülme hem daha test yapmana zaman var erken yapmışsın belki üç gün sonra gösterecek meleğin kendini umudunu yitirme Allah büyük

slm kızlar ben bu topiğe yeni geldim.yarın sabah hayırlısıyla klomene başlıyorum çok ümitliyim bu ay. aranızda klomenle gebe kalan var mı

sende aramıza hoşgeldin sare88 seninle isimlerimiz benziyo umarım arkadaşlar bizi karıştırmazlar :44::44::44::44::44::44: umarım tedavin hayırlı olur ve bebişin gelir

güle güle kirlet evini nehircim kaynanam şimdi daha iyiymiş ilgin için teşekkür ederim canım Allah senden razı olsun tatlı arkadaşım

bulursun bulursun burada bazan pskoloji yerlerde bazan tavan yapar ama anlarız birbirimizi

merhaba canım. aramıza hoşgeldin... ne kadar oldu bekleyeli? herhangi bir rahatsızlık varmı? hadi bakallım yarın git sonra gel anlat bizede. içini hep ferah tut emii... allah doktor yollarını kısa tutsun bi an önce gelsin bebeğin inşallah... şimdiden iyi şanslar. dua et bol bol. allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. allahım en kısa zamanda kucağınızı doldursun

sağol canımmm. ah kuşum ne demek senin derdin benim derdim keşke elimden daha başka şeylerde gelebilse... allah daha iyi etsin inşallah hemencecik iyileşsin validesultanınız

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar herkes için mutlu güzel bi gün olsun sevinçli müjdeli haberler alalım ve verelim

nehircim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah dualarını kabul etsin

sağol canımmm. ah kuşum ne demek senin derdin benim derdim keşke elimden daha başka şeylerde gelebilse... allah daha iyi etsin inşallah hemencecik iyileşsin validesultanınız

nehircim çok iyi bir insansın Allahım gönlüne göre versin seni ,eşini ,meleğini ve tüm sevdiklerini hep korusun evinden mutlulk huzur sağlık hiç eksik olmasın

günaydınalrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın yetercim nasılsın eşin nasıl oldu inşallah şimdi daha iyidir

saol canim ...dun sabah dok. gitim yumurtalar buyuyo 13mm.olmuslar cumaya kadar devam ignelere cuma sabah yine dok.gitcam ve nezaman toplancaklarini soylicek toplama isi biraz zor arisi cok ondan biraz korkuyorum .....ama yapicakta birsey yok bebek icin katlanicaz ..... sen nasilsin canim neler yapiyorsun ..

bende aynı tas aynı hamam değişen bi şey yok senin yumoşlarının büyümesine sevindim içini ferah tut inşallah bu sefer gelecek meleğin cadıcım yumoş toplanırken anestezi vermiyolarmı canlı canlı mı topluyolar öyle :18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…