merhaba arkadşlr nasılsınız? size bir haberim var GESHENK hamile....
merhaba arkadaşlar bende bu topiği yeni keşfedenlerdenim bende yarın doktorumla görüşüp artık birşeylere başlamayı düşünüyorum hiç tedavi görmedim şimdiye kadar ilaç falan almadım hiç bakalım yarın doktorum ne diyecek rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :))
slm kızlar ben bu topiğe yeni geldim.yarın sabah hayırlısıyla klomene başlıyorum çok ümitliyim bu ay. aranızda klomenle gebe kalan var mı
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin dualarıyla hep birlikte güzel haberler paylaşırız burada :))hoş geldin...duana amin diyorummm
teşekkürler canım hoşbulduk burada birazda olsa teselli bulabileceğimi düşünüyorum çünkü artık psikolojik olarak oldukça yıprandımaramaıza yeni arkadaşlar katılmışlar hoş geldinizzzzzzzz
slm kızlar ben bu topiğe yeni geldim.yarın sabah hayırlısıyla klomene başlıyorum çok ümitliyim bu ay. aranızda klomenle gebe kalan var mı
merhaba arkadaşlar bende bu topiği yeni keşfedenlerdenim bende yarın doktorumla görüşüp artık birşeylere başlamayı düşünüyorum hiç tedavi görmedim şimdiye kadar ilaç falan almadım hiç bakalım yarın doktorum ne diyecek rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :))
geçen doktor muaynem çok iyi geçmişti kocaman bir yumurtam oldugunu ve 2 gun sonra gittiğimde ise onun çatladıgını eşimle ilişkiye girdikten sonra yuksek ihtimal hamile kalabileceğim soylenmişti dunyalar benim oldu 21inde adet olmazsan 23 haziranda idrar testi yap dedi doktor bugun dayanamadım ve idrarla gebelik testi (predictor) yaptım silikte olsa 2. çizgiyi gorurum zannetmiştim ama gordugum tek şey bembeyaz boş bir pencere oldu..
inanılmaz bir moral bozukluğu ve hayal kırıklıgı yaşıyorum şuanda,anlam veremiyorum hiç bişeye ve her ay bu stresi yaşadığım için bu kadar uzuldugum için ve bu kadar istememe rağmen olmadıgı için üzüntüden mahvolmuş vaziyetteyim(((
evet saram başladı. ama yoruldum ya 2 günde. dün dolap içleri,ni falan bitirdim konsol monsol ne varsa içi dolu heryeri sildim yerleştirdim. az kaldı benim işim. bitirince gerisi için bir kadın tutucam. yaRIN DA koltuklarım bıcıbıcı yapçak artık benim de evim temiz oluyooooo pasaklılık bitti oleyyyyyy
üzüldüm ya gidememenize. haberdar et bizi sen gene bi gelişme olursa. nasılmış bugün?
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin dualarıyla hep birlikte güzel haberler paylaşırız burada :))
teşekkürler canım hoşbulduk burada birazda olsa teselli bulabileceğimi düşünüyorum çünkü artık psikolojik olarak oldukça yıprandım(
canım Rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah bu ay mutluluğunu bizimle paylaşırsın güzel bir sonuçla karşılaşırsın :))
aramıza hoşgeldin superisi inşallah tedavin başarılı olur ama umarım tedaviden önce bebğin kendiliğinden gelir
teşekkür ederim canım umarım öyle olur zaten doktorun tedavi vereceğini düşünmüyorum kendiliğinden olur bekle diyecek hayırlısı olsun inşallah hepimiz için:))
aramıza hoşgeldin superisi inşallah tedavin başarılı olur ama umarım tedaviden önce bebğin kendiliğinden gelir
angelfbf üzülme hem daha test yapmana zaman var erken yapmışsın belki üç gün sonra gösterecek meleğin kendini umudunu yitirme Allah büyük
sende aramıza hoşgeldin sare88 seninle isimlerimiz benziyo umarım arkadaşlar bizi karıştırmazlar :44::44::44::44::44::44: umarım tedavin hayırlı olur ve bebişin gelir
güle güle kirlet evini nehircim kaynanam şimdi daha iyiymiş ilgin için teşekkür ederim canım Allah senden razı olsun tatlı arkadaşım
merhaba canım. aramıza hoşgeldin... ne kadar oldu bekleyeli? herhangi bir rahatsızlık varmı? hadi bakallım yarın git sonra gel anlat bizede. içini hep ferah tut emii... allah doktor yollarını kısa tutsun bi an önce gelsin bebeğin inşallah... şimdiden iyi şanslar. dua et bol bol. allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. allahım en kısa zamanda kucağınızı doldursun
sağol canımmm. ah kuşum ne demek senin derdin benim derdimkeşke elimden daha başka şeylerde gelebilse... allah daha iyi etsin inşallah hemencecik iyileşsin validesultanınız
günaydınalrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayirli sabahlar fistiklar
saol canim ...dun sabah dok. gitim yumurtalar buyuyo 13mm.olmuslar cumaya kadar devam ignelere cuma sabah yine dok.gitcam ve nezaman toplancaklarini soylicek toplama isi biraz zor arisi cok ondan biraz korkuyorum .....ama yapicakta birsey yok bebek icin katlanicaz ..... sen nasilsin canim neler yapiyorsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?