sağol canım 10 gün kadar kalacaz beni özleyin tamam mı ben sizi özleyecem
aramıza hoşgeldin canım Allah evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
ben çıkıyoruz kızlar görüşmek üzere hoşçakalın
benim çok acil çıkmam lazım kızlar. gelirim yine. komşum gelcekmiş yukardan seslendi şimsdi. görüşürüz
canlarım ben bu hafta giremicem nete.şehir dışından ablam gelio onla ilgilenicemmm.beni merak etmeyin
kimsecikler uğramamış topiğeee.
nehircim bizede bi değişiklik oluo cnm.inşşş sağ selim seninde kuzenlerin yanında olur cnm.heycandan uyku tutmadı beniii.geçen ay yiyenim bende kalmıştı yaaa şehir dışından geldi demiştim 4yaşında oda geliooo.onlara ölüyrm banyo yapmalarına yemek yemelerine nazlanmalarınabide kız yiyenim gelio onu bekledim saçımı boyatmak için 8yaşında süse meraklııı.bayılıo kuaföre.
herkese günaydın
anestezi veriliyor canım. ben ağlaya ağlaya tittreyerek girdim. ordsa karşıladılar yatırdılar ellerimi ayaklarımı bağladılar sonra anestezi uzmanı bana bi iğne vurdu başın döncek korkma dedi. tamam dedim 3 e kadar say kızım dedi. 1-2- 3 ü hatırlamıyorujmçıktığımda yumoşlarım toplanmıştı. korkulcak bişey değil yani yerleştirme de de herhangi bir ağrı sızı olmuyo. tüp bebek korkulcak bişey değil bence. en eziyetli zamanı iğneler. şişkinlik çok yapıyo bide sinir
saram sen tüp bebek denemedinmi hiç
bana anestezi vermediler kimse ellerimi ve ayaklarimi baglamadi ......niyetim kimseyi korkutmak deyil .... sadece olani anlatim her merkez deisiktir ....
Sekerler merhaba
ne kadar sesiz ne kadar sakin kalmis topigimiz... geliyorum gidiyorum kimsecikler yok...:2:
slm kızlar :)))) çok yoğun günler geçirdim misafirim vardı dün gece gitti topiğimizi ve sizleri çok özledim inş. herkesler iyidir:))))))
selam zelalimmmmallah kavuştursun canım. bizde seni çok özledik. sara kayınvalidesine gitti hasta diye. maonyanın ablacığı geldi 1 hafta kadar yok. eda ortalarda yok habersiz bıraktı bizi.metuş giriyo arada. ama bir terslik yok sanırım keyfi yerinde gibi. beni sorarsanda ben sıcaktan bitmiş durumdayım. ege kudurdu iyice kramplarım oluyo korkutmaya başladı. ben evi boyattım temizlik yaptım. dolap içleri falan. halılarım yıkanmaya gitti. koltuk yıkamacılar gelcekti pazartesiye salladılar beni. bugün uyuşukluk günüm uzanıyorum sürekli. haberler bukadar
sen nasılsın kuşum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?