selam kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar rabbim herksesin gönlüne göre versin sizleri cok özledim fazla giremiorum eşim gündüzdeydi bide benim bulantım cok oluyor işten gelince uzanıyorum genelde yoksa sizi unutmuş değilim hatta bazen okuyarak takip ediyorum sizleri....
şimdi dr dan geldim kızlar 8+4 haftalık bebişim gayet iyi gidiyor 20 mm olmuş iğnelerimi yapmaya alıştım artık dualarınızı eksik etmeyin kızlar sizde her zaman dualarımdasınız
SARACIM kayınvalidene gecmiş olsun allah acil şifa versin
ZELOŞUM sen nasılsın bebişin en kısa zamanda gelsin inşallah
PİKEEEEE mercimeğin nasıl iyi bak annesi ona emi kendini yorma
NEHİRCİM sen nasılsın tatlım egemiz iyiymiş artık annesinin uymasına izin veriyormuş maşallah
MAOONYA ailenle güzel güzel vakit geçirirsin inşallah
YETEEERRR cim güzel dularına yürekten amin diyorum allah seninde gönlüne göre versin
saram bebem benim karizmayı kurtardın yoksa halim yamandıkızlar bi ürü alıntı yapmıştım hepsine cevap yazdım ama elektrikler gitti hepside boşa gitti şimdi yeniden elektrikler gidecek diye korktuğumdan alıntı yapmıyacam.iyi dilekleriniz için hepiniz çok sağolun iyiki varsınız.
zeloşum,metuşum,yeterim,zeynom, edam dualarınıza yürekten amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.
edacım mercimeğinin iyi olmasına çok sevindim.
zeynom senin ve meleğininde iyi olmanıza çok sevindim.
yetercim ellerine sağlık yemiş kadar oldum iyi yürekli bacım Rabbim gönlündeki muradını versin.
zeloş kız karizmanın yerlerde ne işi var sen zeloş sultanımızsın bizim canımın canı bacım gözümün nuru bacım
metuuuuşum sende gözümün bebeği bacımsın biliyosun.
zeynom buralar yayla havası evet hem güzel hem serin ben buraya gelince sizide beklerim ağırlamak isterim.
hepinizi çok seviyorum daha şimdiden sizide evimide özledim
edam canım dualarına kocaman amin diyorum yawyum benim tatlım bulantıların varmış olsun geçici bi dönem bu inş. yiğenim sağ salamet gelince bunları hatırlamıcan bileselam kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar rabbim herksesin gönlüne göre versin sizleri cok özledim fazla giremiorum eşim gündüzdeydi bide benim bulantım cok oluyor işten gelince uzanıyorum genelde yoksa sizi unutmuş değilim hatta bazen okuyarak takip ediyorum sizleri....
şimdi dr dan geldim kızlar 8+4 haftalık bebişim gayet iyi gidiyor 20 mm olmuş iğnelerimi yapmaya alıştım artık dualarınızı eksik etmeyin kızlar sizde her zaman dualarımdasınız
SARACIM kayınvalidene gecmiş olsun allah acil şifa versin
ZELOŞUM sen nasılsın bebişin en kısa zamanda gelsin inşallah
PİKEEEEE mercimeğin nasıl iyi bak annesi ona emi kendini yorma
NEHİRCİM sen nasılsın tatlım egemiz iyiymiş artık annesinin uymasına izin veriyormuş maşallah
MAOONYA ailenle güzel güzel vakit geçirirsin inşallah
YETEEERRR cim güzel dularına yürekten amin diyorum allah seninde gönlüne göre versin
selam canlarım benimmmmm
ablam ingilizce kursuna gidiyo. yeğenimde akşamüstü bana geliyo. yine bende çizgi film izliyoruz beraber. siz neler yapıyosunuz merak ettim bi bakayım dedim de it bit pire kalmışım ben burda bi başımayım
kuzular nerdesiniz yaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
nehirim çizgi flim hı sakın kayu olmasın bu flimnere baksam bi kayudur almış başını gitmiş o kel çocuğun nesini seviyolar anlamıyorum nehirim egemi öp zeloş teyzesi için olurmu Allaha emanet olun balım
kızlar bi ürü alıntı yapmıştım hepsine cevap yazdım ama elektrikler gitti hepside boşa gitti şimdi yeniden elektrikler gidecek diye korktuğumdan alıntı yapmıyacam.iyi dilekleriniz için hepiniz çok sağolun iyiki varsınız.
zeloşum,metuşum,yeterim,zeynom, edam dualarınıza yürekten amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.
yetercim ellerine sağlık yemiş kadar oldum iyi yürekli bacım Rabbim gönlündeki muradını versin.
zeloş kız karizmanın yerlerde ne işi var sen zeloş sultanımızsın bizim canımın canı bacım gözümün nuru bacım
zeynom buralar yayla havası evet hem güzel hem serin ben buraya gelince sizide beklerim ağırlamak isterim.
kızlar bi ürü alıntı yapmıştım hepsine cevap yazdım ama elektrikler gitti hepside boşa gitti şimdi yeniden elektrikler gidecek diye korktuğumdan alıntı yapmıyacam.iyi dilekleriniz için hepiniz çok sağolun iyiki varsınız.
burda beni unutmuşsun ama bende iyiyimm canımmm
eceeeem kusura bakma güzelim aceleyle yazdım unuttuklarım oldu tabi ama buraya yazmayı unutabilirimde aklımdan silemem çünkü sizler benim kader arkadaşlarımsınız hepinizi çok seviyorum yinede unuttuğum için özür dilerim canım
ne özürü canımm olur öyle şeyler sadece uzun zaman girmedigim için herhalde artık unutldum diyew düşündümmm
günaydınnn kıslarrrr uzuuuunnn ve yorucu bi temizligin ardından şükür bitirip gelebildim artık kıslarr topige giriyordum ama yazamıyordum sadece bi göz atıp çıkıyordum saracım kayınvalden hastaymış çok geçmiş olsun canım pike zeynepte hamişmiş sanırım inş kucagınada almayı nasip eder allahım beni soracak olursanız çok yorgunum ama temizligim bittigi için çok rahatımm sizler nasılsınızzzzzz :26:
ecem hoş geldin kuzum nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?