günaydınnnnnn günaydın günaydınnnnnn
yüreği kocaman arkadaşlarımmmm
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine sağlık huzur versin eşlerimizle birlikte hepimize.......
göbüşlerimizi kucalarımız doldursunn yuvalarımzı şenlendirsinnn mutluğumuzu kat be kat artırsınn
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşş çifter çifter bebeişler versin hepimizeee ......boluk bereket evlerimizden yuvalarımızdan eksik olmasın .....rabbim rahmetini merhametini hiç birimizden eksik etmesin inşşşş
zeynom sıkılma bitanem hem ne güzel sakinleşmiş oralar tadını çıkar hem dediğin gibi ağustosa ne kaldı o zamana kadar mercimeğimizde kendini toparlar daha rahat yolculuk edersiniz inş. Rabbim mercimeğimizi bütün yiğenlerimizi korusun inş.
hayırlı cumalar kızlar Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inş.
amin canım... nasılsın kuzum?
zeynom msn nene baksana canım
selam kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar rabbim herksesin gönlüne göre versin sizleri cok özledim fazla giremiorum eşim gündüzdeydi bide benim bulantım cok oluyor işten gelince uzanıyorum genelde yoksa sizi unutmuş değilim hatta bazen okuyarak takip ediyorum sizleri....
şimdi dr dan geldim kızlar 8+4 haftalık bebişim gayet iyi gidiyor 20 mm olmuş iğnelerimi yapmaya alıştım artık dualarınızı eksik etmeyin kızlar sizde her zaman dualarımdasınız
SARACIM kayınvalidene gecmiş olsun allah acil şifa versin
ZELOŞUM sen nasılsın bebişin en kısa zamanda gelsin inşallah
PİKEEEEE mercimeğin nasıl iyi bak annesi ona emi kendini yorma
NEHİRCİM sen nasılsın tatlım egemiz iyiymiş artık annesinin uymasına izin veriyormuş maşallah
MAOONYA ailenle güzel güzel vakit geçirirsin inşallah
YETEEERRR cim güzel dularına yürekten amin diyorum allah seninde gönlüne göre versin
merhaba kızlar bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
kuzum ne güzel oldu haberleri duyduk bu sabah aklımdan geçtin inan.. sende kendine iyi bak canım... sana cizelge yaptim özel mesajina bakarsınn...
amin canım...
nasılsın sara canim? iyi geldi mi oraların havası.. ne güzeldin püfür püfür..
iyiyim canım dün çok kötüydüm sağ kasığım çok ağrıyodu kayınvalideme bakmaya gitmişken hastaneye bende doktora göründüm de doktor kasık fıtığı olabilir dedi bi bu eksikti şimdi ama sağlık olsun yinede ne yapalım.buranın havası güzel heryer yeşillik hatta akamlar üşüyorum ben desem inanırmısın
selam kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar rabbim herksesin gönlüne göre versin sizleri cok özledim fazla giremiorum eşim gündüzdeydi bide benim bulantım cok oluyor işten gelince uzanıyorum genelde yoksa sizi unutmuş değilim hatta bazen okuyarak takip ediyorum sizleri....
şimdi dr dan geldim kızlar 8+4 haftalık bebişim gayet iyi gidiyor 20 mm olmuş iğnelerimi yapmaya alıştım artık dualarınızı eksik etmeyin kızlar sizde her zaman dualarımdasınız
SARACIM kayınvalidene gecmiş olsun allah acil şifa versin
ZELOŞUM sen nasılsın bebişin en kısa zamanda gelsin inşallah
PİKEEEEE mercimeğin nasıl iyi bak annesi ona emi kendini yorma
NEHİRCİM sen nasılsın tatlım egemiz iyiymiş artık annesinin uymasına izin veriyormuş maşallah
MAOONYA ailenle güzel güzel vakit geçirirsin inşallah
YETEEERRR cim güzel dularına yürekten amin diyorum allah seninde gönlüne göre versin
iyiyim canım dün çok kötüydüm sağ kasığım çok ağrıyodu kayınvalideme bakmaya gitmişken hastaneye bende doktora göründüm de doktor kasık fıtığı olabilir dedi bi bu eksikti şimdi ama sağlık olsun yinede ne yapalım.buranın havası güzel heryer yeşillik hatta akamlar üşüyorum ben desem inanırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?