Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yeterim çok iyiy yapmışsınız...Allah ayırmasın sizi tatlımm

o zaman Ege ye koca bir öpücükk

canım akidişim..çok geçmiş olsun.....biz de seni özledik..kendine iyi bakkk:79::79::79:

metukam sarı şekerim nasılsın sendemi kaçak gelin oldun yoksa

kuzum sağol yüreği kocaman aradaşlarım benimmmm seviyorum sizi YÜREĞİNİZİ

saram kuşum sen gittin geldin ben yeni duydum ne hayırsız oldum ben hg balım kaynananada çok geçmiş olsun bu ara sende sık gelemessin o zaman yaz gelince yumuşadık eridik birer birer :86::86::86::86:

tatlım geldim derken kaynanamlara daha yeni geldim demek istedim evime gelmedim daha tatlı zeloşum.evde olsam burayı boş bırakmam hergün muhakkak uğramaya çalışırım canım bacım Allah izin verdiği sürece.şimdide eşim görümcem kaynanamın yanına gittiler diğer görümcemde pazara gitti bende size bakayım dedim.ya kızlar benim sağ kasığım çok batıyo yürürken falan niye acaba doktora gittim test yaptı baktı bişey çıkmadı bende anlamadım.

yeterin misafirlikte ooohh ekmekler açılmış mis gibi afiyet bal şeker olsun bacıma

maonyamın sevdikleri gelmiş gözü aydın olsun

zeynom ve mercimeği iyiler çok şükür

nehir egemizi gece uyutmayı başarmış maşallah prensimize

cadının tedavisi inşallah hayırlı sonuçlanır

leyloştan haber yok dimi kızlar acaba doğurdumu

metuşum canım bacım iyidir umarım

unuttuğum varsa nolur kusura bakmayın kızlar hepinizi özledim

canımmmm sağsalim varmışsınız çok şükür allah şifa versin. bizde seni çok özledik şimdiden. dikkat et kendine emi. çok çok öpüyorum

olsun olsun iyi olmuş ne güzel olmuş. allah şansınızı açık etsin inşallah bebeğiniz bolluk bereketle gelsin

egeyle anlaşamıyoruz hiç olsun dağıtsın nolcak ben toplarım ki kurban olsun ona evimizin düzeni yeğenimde bizim evde çok özgür. hiçö bir zaman zor gelmedi çocukların dağınıklığını toparlamak. seviyorum ben

bizde iyiyiz ege kudurmaya devam ediyo geceleri daha çok uyur oldu o yönden rahatım 3 -5 gündür bizde seni öpüyoruz canımmmm.kendine dikkat ediyosun dimi?

ohh kudursun minnoş... bi doğsun o zaman tam yaramazlıklar yapsın inşallah ediyorum canım , etmem mi, bol bol tembellik yapıyorum ayrıcada.. :78:

oh hoşgeldiniz canım şükür.. iyi oldu haber verdigin merak etmistim... ilgilensin eşin de anasıyla rahatlasınlar bi karşılıklı... sende iyi ol canım.. cok geçmiş olsun tekrardan...

zeloşşşş senden alıntı yaptım cıkmamıs.. kuzum nasılsın.. ne güzel misafirlerin varmış... burda herkes Türkiye'ye gitti Eylüle kadar cok boş buralar....... ben cokkkk yanlıııııızzzzzımmmmmmmmm... banada gelinnn bende gezmek istiyorummmmmmm ailemi arkadaslarımı cokk özeledimmmm....

neyse az kaldı ağustosaa... sükür bunada..

sağol kuzum
keşke yakın olsaydınızı hepiniz ağırlardım sıkmalar börekler yapardım silere

canım geçmiş olsunnn bizde seni özledik topiğin tadısın sen

zeynom sıkılma bitanem hem ne güzel sakinleşmiş oralar tadını çıkar hem dediğin gibi ağustosa ne kaldı o zamana kadar mercimeğimizde kendini toparlar daha rahat yolculuk edersiniz inş. Rabbim mercimeğimizi bütün yiğenlerimizi korusun inş.
nehirim balım Rabbim inş. o günleri göstersin egem evi alt üst etsin sende sabah akşam topla
canım bandr silerle karşılaştığım tanıştığım için çok şanslıyım
inş. şansın bi bebişle tamamlansın yeterim

saram ben yine başladım karizmayı çizdirmeye sıcaktan oluyo Rabbim kaynanana hayırlı şifalar versin sağ salamet yuvanıza dönün inş. göbüşünde bebişinle dönmeyi nasip etsin Rabbim inş. saram çok kalma oralarda biz seni özleriz seni seviyorum kuşummmmmmm

tuvaalete kalktım. uykum kaçtı yattım ama uyuyamadım yine kalktım napsam ki şimdi eşimde nöbette o olsa ses yapar onu uyandırır yanlız kalmazdım kime sarcam şimdi kimnseciklerde yok. iyi geceler canlarım benim yerimede uyuyun

günaydınnnnnn günaydın günaydınnnnnn
yüreği kocaman arkadaşlarımmmm
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine sağlık huzur versin eşlerimizle birlikte hepimize.......
göbüşlerimizi kucalarımız doldursunn yuvalarımzı şenlendirsinnn mutluğumuzu kat be kat artırsınn
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşş çifter çifter bebeişler versin hepimizeee ......boluk bereket evlerimizden yuvalarımızdan eksik olmasın .....rabbim rahmetini merhametini hiç birimizden eksik etmesin inşşşş

kuzum inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşş hepimizin şansı bebeişler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…