Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ececim hoşgeldinnn,,,özledik seni...oh evin pırılpırıl olmuştur eminimmmm..güle güle kirlett

günaydın kızlaaaaaar umarım hepiniz iyisinizdir

sarammm selamm

olurmu öyle şey ececim ben arkadaşlarımı kolay kolay unutmam hepiniz benim için ayrı ayrı özelsiniz

ne zaman girsem kimse yok

evet melegim herkesler biryere dağıldı....

canımmmmm iyiyiz biz. sen nasılsın? kayınvaliden nasıl oldu?

nehirim canoşumm

kızlaaaaar nerdesiniz ya geldim ama yoksunuz

ben geldim sarammm

deneme deneme bu sana gelsin ZELOŞUMMMM

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi çok öpüyorummm....hadi gelin sohbet edekkk:44::44::44::44::44:

metukam saram nehirim gelmişler nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrr

hoş bulduk canım nasılsın evet canım evim tertemiz oldu boya yapıldı halılar yıkandı derken bahar temizliginden kurtuldum

tatlım ohh keyfin bol olsun.. moralin düzgün olsun insallah.. gülüm sen oralara mı gidicen? bacım güneyy de güzel izmir falan eheh.. valla insanın evimi gibi yok cidden...

merhaba kuzum nasılsın minnos ege nasil.. bakıyorum alıştırmalara basladın şimdiden öğren öğren hepsi lazım olcak (insallah)

slm şekerler eşimi işe yolladım evi temizledim daha yeni işim bitti
kolay gelsin tatlım..simdi temiz temiz otur.. gülüm sen hazır başlamışken söyle biraz assağı inip bizim eve de gelsen bacım.. beraber hem iş yaparduk hem gezerdük ..

kızlaaaaar nerdesiniz ya geldim ama yoksunuz
evek canım ben gezdim, cok sıkılmıştim evde bugün tatil olunca durmadık iyi geldi birasss:78::78:

saram iyiki geldin..içim çok sıkılmıştııııııııııı

minnoşum neden sıkıldın sen.. ben burdayim kuzummmmm..

son-ece'cim tesekkür ederim canım..darısı başına olsun.. sen nasılsın? iyi bak kendine seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…