oyle yapiyom canim ....dun gitim transvere bebislerim 10 dan 7 ye dusmus 6 donduruldu 1 transver edildi ama ultrazona baktilar karnin nemlenmis dediler yat fazla gezme ayakta durursam yada fazla gezersem su toplucakmis ............ bende yatiyom bakalim herseyin hayirlisi ............
oleyyysaram gelmiş... kuzu nasılsın? pazar dönüyosunuz insallah di mi tatlım? özledin mi evini ve bissleri
AMİNNNNN yawwww kuşum böle duygusal şeyler yazma dayanamıyomsende bizim bacımız sultanımız bebemiz ahu gözlümüzsün bizlerde seni çoooooook seviyoz bitsin artık bu ayrılık kuzum benim nettede sorun var bi gidiyom bi geliyom
zeynooooooom canım menim nasılsın yeğenim nasıl sen aplike çantamı aşeriyon bacımmen yapamam ama senin için öğrenirim yiğenim için herşey yaparım yanim
balım ben önceden çok el işi yapardım ama çok tembel oldum o konuda bir oya başladım hala elimde sürünüyo o beni bırak artık diyo da ben onu bırakmıyommarifetli bacım benim.. eheh... burda elisi topikleride varmıs dün metusla baktık aplike cantalara anam cok güzellerdi.. gel gör ki yapacak adam nerde.....:78::78::78:
iyidir canım... afiyet olsun seker... söyle toplu hepbirlikte bir kahvaltı yapsaydık süperkk olurdu... :97::97::97:
hoşbulduk canımın içi bacım demek sana evlenme teklif edecem sandın hasen çok tatlısın canım menim yaaaaa men seni çok sevyom tızım sen hala anlamadınmı sen övgülerin en güzeline layıksın
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar inşallah bu mübarek cuma gününde kalbinizden geçen tüm dualarımız kabul olur ve evlatlarımıza bir an önce kavuşuruz.
kızlar dün net gidince birden çıkmak zorunda kaldım bu bilgisayar bozuk sanırım şimdide aniden gidebilir aniden çıkarsam bu yüzden dir merak etmeyin emi.
yetercim geçmişi okuyamadım ama sen rahatsızmısın geçmiş olsun dileklerini gördüm kızların ama ne olduğunu anlamadım umarım önemli bişeyin yoktur Rabbim şifa versin bacıma da eşinede.seni özlemez olurmuyum ben hepinizi özledim sizler benim ailemden biri gibi oldunuz o kadar alışmışımki hepinize sizin üzüntünüz benim üzüntüm sizin sevinciniz benim sevincim olmuş ayrı kalınca daha iyi anladım hepiniz benim bacılarımsınız veeee sizi çok seviyorum.
iyiyim canım evet inşallah pazar günü dönüyoruz özledim evimide sizleride hemde çok
canım menim ne yapcaz bu netle biz ya ikide bir gidiyo bide bu bilgisayar donuyo o zaman açılması zaman alıyo
ehehhe.. canım bacımmmmm saolllllll yapmış kadar oldunnnn ... yok yanim dün görünce cok hoşuma gitti.. anam millet nekadar becerikli diye düsündüm... bende tısssss yokkk ne bi örgü ne dantel ne oya hiççbiseyler yok (ama güzel resim yaparım bak, karakalem yada yağlıboya )
selammmm ben geldim nasılsınız?
bizede seni seviyoruz kuzum
yeğencik hastalandı bebişim ya kızlar ona geçmiş olsun dediler
kuzum sen metuşşşşşşşşş seni özledim yazmışsın yaaaa bende şaka yaptımmmmmm (metukam kıskan yeter desin diye)yoksa benim içinde hepiniz ailem gibisiniz sevorum sizi yaffffffff
hg balım edam nasılsınız yiğenim nasıl annesi seni üzüyomu gerçi benim yiğenim annesini üzmezselammmm ben geldim nasılsınız?
bizede seni seviyoruz kuzum
yeğencik hastalandı bebişim ya kızlar ona geçmiş olsun dediler
kuzum sen metuşşşşşşşşş seni özledim yazmışsın yaaaa bende şaka yaptımmmmmm (metukam kıskan yeter desin diye)yoksa benim içinde hepiniz ailem gibisiniz sevorum sizi yaffffffff
balım ben önceden çok el işi yapardım ama çok tembel oldum o konuda bir oya başladım hala elimde sürünüyo o beni bırak artık diyo da ben onu bırakmıyom
selammmm ben geldim nasılsınız?
hıııım ne güzel işteherkes resim yapamazki o çok önemli bir özellik ve de yetenek işi ben mesela en güzel yaptığım insan resmi cin aliye benzer
merhaba edacım nasılsın yeğenimiz nasıl
geçmiş olsun yetercim umarım şimdi iyidir yeğenin Allah şifalar versin tüm hastalara içindede senin yeğenine canım bacım menim
marifetli bacım benim.. eheh... burda elisi topikleride varmıs dün metusla baktık aplike cantalara anam cok güzellerdi.. gel gör ki yapacak adam nerde.....:78::78::78:
iyidir canım... afiyet olsun seker... söyle toplu hepbirlikte bir kahvaltı yapsaydık süperkk olurdu... :97::97::97:
valla canım haklısın, gittigin yer nekadar güzel olsada ev gibisi yok sonuçta...
hoş geldin kuzum
hg balım edam nasılsınız yiğenim nasıl annesi seni üzüyomu gerçi benim yiğenim annesini üzmez
saram canım nasılsın ben cok iyiyim allaha şükür kayınvaliden nasıl oldu tatlım inşallah iyidir...
yeterim kıymetlimmmmm bizde seni çok seviyozzzzzzzzzzz canımmmm
şimdi dr dan geldim cok şükür hersey yolunda bebeğim 9+5 günlük ikili test için 22 temmuza randevum var birde dr um 4 boyutlu ultrason fotosunu verdi aslında erken kimseye vermem ama bu sana özel dedi eşimde fotoya bakıp bak eda aynı ben diyorr
rabbime sükürler olsun bana bugünleri gösterdiği için allahım hepinize yasatsın bu güzel duyguyu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?