Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ayy masallah minnosaaaa canım benim... Allah ağlıkla dogurmayıdanasip etsin cümlemize insallah canım... arkadaslarımızada kısmet etsin bugünleri insallah...

kızlar napıyonuz canlarım benimm.....tatlı dilliler,,güzel gözlüler,,bal dudaklılar,,pembe yanaklılar,,

hepinize selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:119::119:

bu ne güzel sözler metuşum insanın kalbi nasılsa dili onu söylermiş bacım senin kalbinin güzelliği hem yüzüne hem diline vurmuş gözümün bebeği bacım

amin canım Rabbim seninde hayırlısıyla bebişini sağ salamet kucağına almanı nasip etsin inş. eşin alem adammış edam nasıl anlamış ona benzediğini
kuzum bosver içinden gelmiyosa...oya en zor is... dikme biçme zevkli geliyo bana..

canım hosgeldin.. gittin mi doktora? nasılsın? sonuçları aldın mı tatlım?

kuzu ya aslında hiç bişey yapmak istemiyom ben böle tembel tembel takılayım olmazmı

ayy masallah minnosaaaa canım benim... Allah ağlıkla dogurmayıdanasip etsin cümlemize insallah canım... arkadaslarımızada kısmet etsin bugünleri insallah...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sağol kendi güzel yüreği güzel zeynom sende yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah

öyledir cok muziptir benim eşim valla beni cok güldürdü hatta fotografı almış arabanın dikiz aynasına koyuyo deli yaaa bu adam

kızlar men burada bi tane süslü atkı bitirdim eve gidince resmi ekler size gösteririm ikincisinede başladım onuda yarına bitirmeye çalışıyorum burda iş güç yok boş boş oturunca el işine verdim kendimi

çok güzel sarammmmmmm
kızlar napıyonuz canlarım benimm.....tatlı dilliler,,güzel gözlüler,,bal dudaklılar,,pembe yanaklılar,,

nazlı çiçeğim dili ballı yüreği büyük tatlı bacım sarı şekerim benimmmmm

amin canım tabiki dularım hep onlarla nasıl kendim için ediosam sizinde isimlerinizi tek tek söylüyorum kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin topiğimiz hamişlerle dolsun inşallah

tşkr ederim canım evet canım ya ne güzel olurdu kalabalıkta yemek yemeyi çok severim ben insanın iştahıda açılıyor kardeşime geldim ama yine evde yalnızım kardeşim çalıştıgı için

hmm.. amaa aksamları görüsürsünüz ne güzell.. benim kardesimde haftaya gelicek insallah haftasonu kalip dönecek calistigi icin ama 2 gün bile cok iyi olur bence...

cok güzel bir hikaye saram... bencede öyle...:97::97::97:

tatlım nerdesin ..demin burdaydın.... gezentiligi sonra yaparukk canumm gel ... bak sansa toplandık ne küselllll..

hamarat bacım benim kuzu unutma ama bizede göster
zeloşum sen nasılsın bitanem biz iyiyiz allaha şükür
hep iyi olun inş. bebem kuzu bende iyiyim sadece bu ara çok tembel oldum hiç bi iş yapmak istemiyom aslında hanım olmalıymışım hizmetçiler falan
öyledir cok muziptir benim eşim valla beni cok güldürdü hatta fotografı almış arabanın dikiz aynasına koyuyo deli yaaa bu adam
çok yaşasın emi

hamarat hatunun hali başka oluyor işte

metusummm nasılsın hoşgeldin bidenem

edaaaaaam menim

tabiki çok güzel olur zeynom insanın kardeşi gibisi yoktur mence senin adına çok sevindim

amin zeloşum darısı an yakın zamanda sana olsun inşallah rabbim hiç bekletmesin seni hemencik gelsin miniğin annesine....

amiiiinnnn

gösterecem zeloşum buraya ekleyecem resmini .

bide sen zaten hanımsın hanımların kaşı gözümümü var fazladan sen bizim zeloş sultanımızsın eniştemizinde göz bebeğisin daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…