şimdi dr dan geldim cok şükür hersey yolunda bebeğim 9+5 günlük ikili test için 22 temmuza randevum var birde dr um 4 boyutlu ultrason fotosunu verdi aslında erken kimseye vermem ama bu sana özel dedi eşimde fotoya bakıp bak eda aynı ben diyorr
rabbime sükürler olsun bana bugünleri gösterdiği için allahım hepinize yasatsın bu güzel duyguyu inşallah
kızlar napıyonuz canlarım benimm.....tatlı dilliler,,güzel gözlüler,,bal dudaklılar,,pembe yanaklılar,,
hepinize selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:119::119:
amin canımşimdi dr dan geldim cok şükür hersey yolunda bebeğim 9+5 günlük ikili test için 22 temmuza randevum var birde dr um 4 boyutlu ultrason fotosunu verdi aslında erken kimseye vermem ama bu sana özel dedi eşimde fotoya bakıp bak eda aynı ben diyorr
rabbime sükürler olsun bana bugünleri gösterdiği için allahım hepinize yasatsın bu güzel duyguyu inşallah
kuzum bosver içinden gelmiyosa...oya en zor is... dikme biçme zevkli geliyo bana..
canım hosgeldin.. gittin mi doktora? nasılsın? sonuçları aldın mı tatlım?
hg balım edam nasılsınız yiğenim nasıl annesi seni üzüyomu gerçi benim yiğenim annesini üzmez
yeterim kıymetlimmmmm bizde seni çok seviyozzzzzzzzzzz canımmmm
ayy masallah minnosaaaacanım benim... Allah ağlıkla dogurmayıdanasip etsin cümlemize insallah canım... arkadaslarımızada kısmet etsin bugünleri insallah...
amin canımRabbim seninde hayırlısıyla bebişini sağ salamet kucağına almanı nasip etsin inş. eşin alem adammış edam nasıl anlamış ona benzediğini
kuzu ya aslında hiç bişey yapmak istemiyom ben böle tembel tembel takılayım olmazmı
öyledir cok muziptir benim eşim valla beni cok güldürdü hatta fotografı almış arabanın dikiz aynasına koyuyodeli yaaa bu adam
çok güzel sarammmmmmmaynen canım insanın en rahat ettiği yer kendi evidir her zaman.
bak ne anlatayım size
adamın biri mutluluğu aramak için yola çıkmış dünyayı dolaşmış durmuş heryerde aramış ama yok mutluluğa bir türlü rastlamamış ama mutluluğu bulmakta kararlıymış o yüzden bıkmadan usanmadan yllarca evinden uzakta aramış durmuş ama yok bakmış olmuyor bulamıyor vazgeçmiş evine dönmeye karar vermiş köydeki kulübesine dönmüş bide bakmışki mutluluk orada demekki demiş insanın mutluluğu kendi evindeymiş başka yerde aramaya gerek yok.
kızlar napıyonuz canlarım benimm.....tatlı dilliler,,güzel gözlüler,,bal dudaklılar,,pembe yanaklılar,,
ayy masallah minnosaaaacanım benim... Allah ağlıkla dogurmayıdanasip etsin cümlemize insallah canım... arkadaslarımızada kısmet etsin bugünleri insallah...
herşeyin iyi olmasına çok sevindim inşallah 9 ay hep böyle sorunsuz geçer ve yavrunu kucağına alırsın edacım.
amin canım tabiki dularım hep onlarla nasıl kendim için ediosam sizinde isimlerinizi tek tek söylüyorum kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin topiğimiz hamişlerle dolsun inşallah
kızlar men burada bi tane süslü atkı bitirdim eve gidince resmi ekler size gösteririm ikincisinede başladım onuda yarına bitirmeye çalışıyorum burda iş güç yok boş boş oturunca el işine verdim kendimi
tşkr ederim canım evet canım ya ne güzel olurdu kalabalıkta yemek yemeyi çok severim ben insanın iştahıda açılıyor kardeşime geldim ama yine evde yalnızım kardeşim çalıştıgı için
aynen canım insanın en rahat ettiği yer kendi evidir her zaman.
bak ne anlatayım size
adamın biri mutluluğu aramak için yola çıkmış dünyayı dolaşmış durmuş heryerde aramış ama yok mutluluğa bir türlü rastlamamış ama mutluluğu bulmakta kararlıymış o yüzden bıkmadan usanmadan yllarca evinden uzakta aramış durmuş ama yok bakmış olmuyor bulamıyor vazgeçmiş evine dönmeye karar vermiş köydeki kulübesine dönmüş bide bakmışki mutluluk orada demekki demiş insanın mutluluğu kendi evindeymiş başka yerde aramaya gerek yok.
hamarat bacım benim kuzu unutma ama bizede gösterkızlar men burada bi tane süslü atkı bitirdim eve gidince resmi ekler size gösteririm ikincisinede başladım onuda yarına bitirmeye çalışıyorum burda iş güç yok boş boş oturunca el işine verdim kendimi
hep iyi olun inş. bebemzeloşum sen nasılsın bitanem biz iyiyiz allaha şükür
çok yaşasın emiöyledir cok muziptir benim eşim valla beni cok güldürdü hatta fotografı almış arabanın dikiz aynasına koyuyodeli yaaa bu adam
hamarat hatunun hali başka oluyor işte
metusummm nasılsın hoşgeldin bidenem
hmm.. amaa aksamları görüsürsünüz ne güzell.. benim kardesimde haftaya gelicek insallah haftasonu kalip dönecek calistigi icin ama 2 gün bile cok iyi olur bence...
cok güzel bir hikaye saram... bencede öyle...:97::97::97:
tatlım nerdesin ..demin burdaydın.... gezentiligi sonra yaparukk canumm gel ... bak sansa toplandık ne küselllll..
hamarat bacım benim kuzu unutma ama bizede göster
hep iyi olun inş. bebemkuzu bende iyiyim sadece bu ara çok tembel oldum hiç bi iş yapmak istemiyom aslında hanım olmalıymışım hizmetçiler falan
çok yaşasın emi
hamarat bacım benim kuzu unutma ama bizede göster
hep iyi olun inş. bebemkuzu bende iyiyim sadece bu ara çok tembel oldum hiç bi iş yapmak istemiyom aslında hanım olmalıymışım hizmetçiler falan
çok yaşasın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?