Arkadaslar... cumanız ve Beraat kandiliniz mübarek olsun... Allah dualarımızı kabul etsin insallah...
Zor durumdakilere yardım etsin.. yavrusun bekleyenlere hamilelik nasip etsin... hamilelere sağlıklı doğumlar, hayırlı evladlar nasip etsin insallah.. Ulkemize de bereket ve huzur versin insallah..
kızlar 13 asker şehir olmuşşş rabbim ailelerine sabır versin
günaydın hayılı cumlar hayırlı kandiller rabbim tüm dualrımızı kabul etsin
günaydın kızlaaaaaaar herkese hayırlı cumalar berat kandiliniz mübarek olsun
hoşbulduk canım eşinin iyi olmasına sevindim sen çok iyisin ve bütün iyilikleri hakediyosun bende sizi çok özledim
hoşbulduk nehircim bende sizi çok özlemiştim senin ve egenin iyi olmasına sevindim.oğlumuz biraz nazlı galiba yüzünü göstermedi ha yerim onun nazını men yaaaa
metuşum tatlı kuşum minik serçem ne oldu nereye gidiyosun tatilemi gidiyosun umarım herşey senin için yolunda gider bacım seni çok seviyom men bunu bil yeter
tatlım bilmiyorum nerdeydim o zaman simdi gördüm yazını..
cok sevindim canım iyi haberler vermene...minnosada masallah diyelim... sıcaga yapacak bisey yok bizde kavruluyoruss burda +40 dereceler..
seninde mübarek olsun canım.. hayırdır???:26::26:
sende tatile mi gidiceksin bacım? :26: neden gelemiceksin ama yazmamıssın :26: neyse sen iyi olda oda yeter bize canım
Günaldın tatlım.. seninde..
amin canım... cümlemizin insallah... nasılsın seker?
nehircim merhaba nasılsın canım
BERAT KANDILINIZ Mübarek olsun Rabbim ona acilan elleri edilen dualari kabul eylesin insaAllah....
BERAT KANDILINIZ Mübarek olsun Rabbim ona acilan elleri edilen dualari kabul eylesin insaAllah....
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun..................
rabbim bu gece yapılan tüm dualarımızı kabul etsin......
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun..................
rabbim bu gece yapılan tüm dualarımızı kabul etsin......
Herkeze hayırlı kandiller,rabbim gönlümüzde olanı,hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin.
Bu arada metuş üyelik iptali yapmış ama sebebi neydi ki?
kandiliniz mübarek olsun canlarım.rabbim yuvanızı şenlendirsin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.ben hala adet olmadım.
2haftam geçio.bugün yine idrar testi yaptım.negatifffsizinde kandiliniz mübarek olsun kızlarmetuşumu kızdırdı bi,ri heralde bi anda gitti noldu acaba??? bişeyde demedi? kimnseye mesajda yazmadı heralde bilen yok. merak ettim çok hemen gelse bari
maonyamhadi bakalım belkide güzel haber vericeksindir bizedualarım sizinle inanki. bu günde diğer günler gibi dualarımdasınız allahım bebişlerinize kavuştursun inşallah en kısa zamanda ne kadar gecikti adetin?
günaydınlarrrrrrrrrr
2haftam geçio.bugün yine idrar testi yaptım.negatifff
günaydın yeterimmm nasılsınnnnn
günaydın bebğim çok şükür rabbim u gününümüzü artmasın inşş sen nasılsınnn
ya CADIDAN haber varmıııııııı çok merak ettim
bende iyi olmaya çalışyrm.misafir üstüne misafir gelio.daha bide yatılı canım çıktı inan.
cadı ve diğer arkadaşlardan hiç haberim yok.iyilerdir inş
2haftam geçio.bugün yine idrar testi yaptım.negatifff
günaydın yeterimmm nasılsınnnnn
kizlar selam.
dün gece berat kandiliydi ama malum benim yumurtlama gününe denk geldi günah oluyormu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?