kandada baktırdım geçen hafta 1den küçük çıktı değerimmaonyam idrar tahliline güvenme yaaa. benimde varken yok çıkarmıştı kan tahlili yaptır sen.bak misafirlerinde bitmek bilmedi yoruluyosun sürekli. bebeğin geldiyse eğer onu yormainnnşaaallllllllaaaahhhhhhh gelmiştir
iyipazarlar kızlarrrrrrr
hava çok sıcak piştimmmmmmeşimle beraber güzel bi temizlik yaptık sonra kahvemizi içtik dışarı çıktı bende dolap içlerini yerleştiricem ama biraz bakınayım dedim. kimsecikler yok amanın nerelerdesiniz tontonlarımmmm canlarımmmm. sıcakta dışarlarda durmayın sakın hele pazara hiç çıkmayın emi akşamüstü olsujn bekleyin ozaman gidin
kandada baktırdım geçen hafta 1den küçük çıktı değerim
tontonummm misafirlerden giremiyrm.eşimin arkadaşı ve eşi geldi 1haftada onlar kalacak.millet yazlığa gider,bunlar deniz olmayan bi şehre geliolar.acaba beni yazlıkmı sandılarrr
kıyamam ben sana.......az kaldı tatlım bebişimiz gelince geçcek tüm sıkıntılarınherkesler uykuda ne güzeloğlum beni gene gece vakti uyandırdı o da yetmezmiş gibi kramp hediye etti uykumda kaçtı karnımda ağrıyo geceleri hiç sevmez oldum yaaa eşimde nöbette kaldım yine bi başıma
günaydın kızlar umarım herkesin gönlünden geçtiği gibi güzel bi gün olur
Günaydın güzeller..nasılsınız? güzel bir hafta olsun umarım ki....... neseli, saglikli, huzurlu ve bolllllll hamile haberli.......
günü gecen arkadaslara hayırlı haberler nasip olsun insallah....
mrhb nasılsınız kızlar keyifler nasıl
kıyamam ben sana.......az kaldı tatlım bebişimiz gelince geçcek tüm sıkıntılarınyoksa yeni mi başlıycak
güzel dilekleriniz kabul olsun inş......ben iyiyim kızlar sizler ne alemdesiniz?.......:86::86:
sağol kuzum çok sıcak yaaaaa napcaz bu sıcakla bilmiyorum
ne mi yapcaz?eve tıkılıp kalcaz tabisi.......
ben de sabırla bebeğimi bekleyenlerdenimm
kıyamam ben sana.......az kaldı tatlım bebişimiz gelince geçcek tüm sıkıntılarınyoksa yeni mi başlıycak
güzel dilekleriniz kabul olsun inş......ben iyiyim kızlar sizler ne alemdesiniz?.......:86::86:
ben de sabırla bebeğimi bekleyenlerdenimm
kızlarrr slm nasılsın???
ben çok yorucu günler geçiriyrm.adetim 17gün geçio.bugün doktora gittim.alttan muayene etti bebek yok ama yinede kan testi verelim dedi.kandada çıkmadı.yumurtaların çok tembel kilo vermen gerek dediii:85:
neyse sen gitttin ama ben yinede söyliyeyim kızlar 2 li testim temiz cıktı cok şükür bebğimde gayet iyiymiş dr m günde 2 2,5 litre su içmemi saat 11 ve 4 arası dısarı cıkmamamı ve cok agır yiycekler yememem gerektiğini söyledi bizden böleee hııımmm bi haberim daha var......
tam belli deil ama dr um bir tahminde bulundu ama yinede erken dedi erkeğe benzio dedi ama bidahaki randevuya daha belli olur dedi...
sağlıklı olsunda minnosum farketmez bizim için...
bu arada topik iyice ıssızlaşmış bazen acıp okuyorum ama kimse olmuo...
rabbim gönlünüzdekini versin inşallah...hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?