seni çok iyi anlıyorum canım ama yapacak bişey yok ki bizimde bebişlerimiz gelecek elbet vakti zamanı geldiğinde üzülme kıyamam tatlı arkadaşım menim
merhaba güzeller
nasıl gidiyor? umarım güzel haberler alırız bu mübarek günlerin hatırına...
Ben simdi istanbuldayım.. hasret gidiyoruz, alıs-veris yapıyoruzzz ve islerimizi halletmeye calısıyoruz..
Bir kosturmaca gidiyor, cok sükür.. insanın ailesinin yanıda olması ne güzel birseymis, kıymetini bilmek lazım...
ayy sizlerde cok ozledim, kendinize iyi bakın...
sara ısık yanıyomu bacımmmmmm.. nerdesinnnnnnnnnn?
Nehir dogurduysan, Allah bağışlasın canım, analı-babalı sağlık ve huzurla büyütün insallah...
bende inanıyorum canım, iinsallah hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alın insallah (insallah cümlemiz)
ece cim geliyosun gidiyosun hiç dnk gelip sohbet edemiyoruz nerelerdesin sen
edaaaa,yeteeer ışıklarınız yanıyo neredesiniz bakim hı
yeterim sen hiç görünmüyosun iyisiniz dimi herşey yolunda
edacım bebeişin nasıl sen nasılsın bacım
saracım hoşgeldin sabahan beri bekliyorum belki biri gelir die...
nasılsın canım benim cok şükür bende bebeğimde iyiyiz tatlım bu topiğe ne olmuş böle kızlar nerde..
nehircim doguracakmış bugün maşallah egemize annesinin kucagındadır suan
iyi olmanıza sevindim tatlım topiğimize yaz iyi gelmedi herkesler bi yerlerde tatilde kışa toparlanırız gibi geliyo evet nehir bugün sezaryen olacaktı egemiz şimdi kollarındadırdarısı başına güzeim ve tabiki bizimde
doğru canım kış güzeldi kimse evden cıkmıyordu hep birlikteydik...
inşallah canım amin darısı basımıza tabi hepimiz rabbim bu konuda uğrasan kimsenin emegini boşa cıkarmasın..
sen nasılsın saracım iyisin dimi? hırsızlardan haber var mı yeni pc aldın galiba
ben iyiyim canım biraz sağlık problemim vardı şükür atlattım sayılır hırsızlardan henüz bir haber yok laptopum sigortalıydı sigorta karşıladı
üzüldüm tatlım inşallah bulunurlar...vertigo demişri dr öle sölemiştin pek bilgim yok ama seni rahatsız ediomu
evet canım vertigoydu şimdi daha iyiyim Allaha şükür sen tatile çıkmadınmı edacım
canım gecen ay 10 günlük bir rapor aldım dinleniyim die yaylaya gittim değişiklik oldu bu ay yada eylülde yıllık iznim var bi 10 gün daha onu bekliyorum valla hiç çekilmiyor calışmak cok sıcak cok
aman canım sıcaklarda kendine dikkat et dışarıya falan çok çıkma emi tatlım menim
yok canım cıkmamaya calışıyorum zaten evim iş yerime cok yakın ama bazen o halde bile otobüse biniyorum...
iyi yapıyosun canım sen çift canlısın kendine iki kere dikkat etmen lazım
edacım ben çıkacam sonra görüşürüz kendine iyi bak Allaha emanet ol öptüm byyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?