Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba benim gü<el arkadaşlarım
08/08/2011 saat12:48 de egem doğdu...genel anestezi ile sezeryan olucaktım ki dktorumun oyununa geldim epidural sezeryan oldum farkında olmadan. ben uyucam diye beklerken egeyi gördüm bi anda. bana korkma cihazlar yerleşiyo uyuşukluğun tespit ediliyo dedi meğer o sırada işleme başlamış bile ege şimdi yanımda bakmaya doyamıyorum ona... allahım herkeslere nasip etsin hepiniz dualarımda oldunuz. doğum fotoğrafçısı bayanında bebeğiolmamış henüz oda sürekli hatırlattı bizleri unutma oda bende bol bol dua ettik. allahım kabul eder inşallah en kısa zamanda bebişler dolar topicte fazla kalamıycam sonra görüşürüz

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaaar inşallah çok mutlu,sağlıklı,umutlu,huzurlu bi gün olur hepimiz için

nehirim maşallah egemiz gelmiş dünyaya Allah analı babalı büyütsün gülü güle büyüt yavrunu şimdi dinlen iyileş sonrada bize anlatırsın tecrübelerini

hayırlı olsun rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip eysin inşşşşşş

ALLAH annali babali buyutur insalla .............

Allah kabul etsin canım..güzel dualarına yürekten amin diyorum kardelencim..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin leyloşum Rabbim buseyi sana çok bağışlasın
amin saracım...Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin gülüm benim..
kadercim hg bitanem..görüşemedik ama kalbim hep sizlerle...buse hanımdan vakit bulup giremiyorum..boş vakit olursa evin işi yemek falan uğraşıyorum bir bakıyorum zaman uçmuş gitmiş...hsg güzel çıkmış inşallah ardından yavrun gelir tatlım...
41 kere maşallah tatlım...inşallah meleğin gelir...

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN..EGEMİZE MAŞALLAH CANIM BENİM...

maşallah canım allah analı babalı büyütsün.....çok sevindim..vay be sabırla beklediğimiz egemiz geldi yerim onu......

amiiiiiiiiiiiiiiiiin leyloşum tüm dualarına gelmişsin keşke karşılaşsaydık özledim seni men bide busenin resmini eklersen görmek isterim yeğenimi merak ediyorum buseyi benim yerimede çok öp

nehircim allah analı babalı büyütsün yavrunu gözünaydın arkadasım darısı basımıza olsun....mis gibi kokuyodur o şimdi

yeterim nerelerdesin bi gelip bi gidiyosun seni merak ediyorum ne var ne yok neler yapıyosun

canım iyiym çok şükür annemdeyim köydeyim o yüzden nette giremiyorum yeğenlerim netten çıkmıyorlar benim laotop var ama kablosuz modem olduğu için kesiliyor birde köyde olunca işler var onlara yardım ediyorumm
bu gün susam topladık işte yoğunluktan çok gelemiyorum canım

iyi olmana sevindim tatlım annenlerdesin demek ne güzel tatilin keyfini çıkar bol bol dinlen sonrada bebişlerin gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…