Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende ki şansa bakınn sara çıktııı ışığı kapandııı

demek beni yakalamaya çalıştın ha ama ben başka topikte değildim günaydın dedim buraya sonra çıktım senin geldiğini görsem gitmezdim canım menim

lahana suyunu bende denedim ama içemedim maonyam yaaa :120::120::120::120::120::120:

merhaba maonyacım diyetin hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.bal tarçın çörek otunu bende duymuştum ama ben ceviz içi katarak yiyorum inşallah faydasını görürüz.
inş cnm
demek beni yakalamaya çalıştın ha ama ben başka topikte değildim günaydın dedim buraya sonra çıktım senin geldiğini görsem gitmezdim canım menim
:76::76::76::76:
lahana suyunu bende denedim ama içemedim maonyam yaaa :120::120::120::120::120::120:

tatlım alışınca içiosun ben şiddetle tavsiye ederim

inş cnm

:76::76::76::76:

tatlım alışınca içiosun ben şiddetle tavsiye ederim

tatlım bugün seninle hiç denk gelemedik ya lahana suyunu deneyeyim yine belkim işe yarar mide ağrısı falan yapmıyo dimi canım benim mişdemde gastritte varya ondan korkuyorum.

bende bugün ev işleriyle uğraşıyorum çamaşır ütü şimdi bi tencerede tavuklu lahana sarması yaptım yanınada arpa şehriye çorbası yapıyorumbiraz dinleneyim gidip bi sepet ütüm var onları halledecem işler yapmakla bitmiyo ooooof oooooof

zeynoooooooooooom ışığın yanıyo canım neredesin

Tatlım topiklerde gezentilik yapıyordum... bileydim hemen gelirdim ama yetisememisim... zaten esim evde, bir sayfaya bakıyosam 10 dakka beni mesgul ediyor kendisi... öyle yarım yamalak gezentilik oldu yanim... hehe..

sen nasılsın gülüm?

men geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

merhaba edasum hoşgeldin aramıza hamilelğin hayırlı olsun hayırlsıyla bebeğini kucağınada alırsın inşallah .tavsiylerin için sağol en küçük bi tavsiye bile önemli bizim için

tşk ederım canım,Allah isteyen herkese versin,sizler ıcın dua edıyorum,adetım bır gun gecıkse test alır heycanla bakardım ama hep negatıf cıkardı,ınsanı yıpratıyor bu surec,stres yapmayın neden olmuyor dye kafayı takmayın sureklı,iliski esnasında isteklı olun,bunlarda önemlı...:44:

yok cnm midemde hiç ağrı olmadı.diğer dopikte gaz yapıo die bi kaç kişi sölemiş ama ben de tam aksine hiç gaz şikayeti olmadııı

iyim canim sen nasilsin ..............

iyiyim tatlım ne olsun bugünde ev işleriyle meşgulüm yıkanacakları yıkayıp kaldırıyorum.koltukların kılıfını söküp makinaya atacam şimdide arada da topiğe bakıyorum.sen neler yapıyosun

Son düzenleme:

bendede durum ayni temizlik utu camasir ........... kadinlarin isi bitmiyor tam biti darken baska birsey cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…