evet kızlar şimdi ajanlık sırası saranın ışığı yanıo ama kendi topikte yok.olsa beni yakalardı zaten hemen
hemen saranın peşine düşüp hangi topikte oldunu bulucamm.saraya suçç üstüüüüü
bende ki şansa bakınn sara çıktııı ışığı kapandııı
kızlarr geçen gün ender saracın sonbaharda ödem atıcı çorbası için lahana almıştım.çorbayı yaptım 1tabağı zor bitirdim çöpe gitti
içinde zencefi bir sürü ağır baharatta vardı.yiyemedim.sonra sibel pamuktu galiba o bi çorba söyledi 2 ayda 15kilo vermiş bu çorbayla onun içinde lahana yok zencefil baharatlarda yok.onu yaptım onu sevdim içebiliyrm.iiçnde patates havuç pirinç bulgur bir sürü şey varr.isteyen olursa yazabilirim.
neyse lahanam ölece kaldı.bende ibrahim saraçoğlunun kiştabına baktım lahanayla ne yapabilirim die.tam istedim şeyi buldum zayıflayabilirmişim.netten araştırdım herkes çok memnun çok zayıflamışlar.bende salı günü başladım ve bende aşırı derce kabızlık vardı.şimdi o kadar rahat çıkıyrm ki lavaboya.tavsiye ederim kızlar.lahanayı kaynamış suyun içine atıp 7dk haşlıyrm.sonra ılıyınca burnumu tutup içiyrm.soğan suyundan alışık oldum için içebiliyrm.ilk içtimde kusacaktım az kala ama şimdi alıştım.netten araştırın kızlarrr.
inş cnmmerhaba maonyacım diyetin hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.bal tarçın çörek otunu bende duymuştum ama ben ceviz içi katarak yiyorum inşallah faydasını görürüz.
:76::76::76::76:demek beni yakalamaya çalıştın ha ama ben başka topikte değildim günaydın dedim buraya sonra çıktım senin geldiğini görsem gitmezdim canım menim
lahana suyunu bende denedim ama içemedim maonyam yaaa :120::120::120::120::120::120:
inş cnm
:76::76::76::76:
tatlım alışınca içiosun ben şiddetle tavsiye ederim
zeynoooooooooooom ışığın yanıyo canım neredesin
Tatlım topiklerde gezentilik yapıyordum... bileydim hemen gelirdim ama yetisememisim... zaten esim evde, bir sayfaya bakıyosam 10 dakka beni mesgul ediyor kendisi... öyle yarım yamalak gezentilik oldu yanim... hehe..
sen nasılsın gülüm?
merhaba edasum hoşgeldin aramıza hamilelğin hayırlı olsun hayırlsıyla bebeğini kucağınada alırsın inşallah .tavsiylerin için sağol en küçük bi tavsiye bile önemli bizim için
tatlım bugün seninle hiç denk gelemedik ya lahana suyunu deneyeyim yine belkim işe yarar mide ağrısı falan yapmıyo dimi canım benim mişdemde gastritte varya ondan korkuyorum.
bende bugün ev işleriyle uğraşıyorum çamaşır ütü şimdi bi tencerede tavuklu lahana sarması yaptım yanınada arpa şehriye çorbası yapıyorumbiraz dinleneyim gidip bi sepet ütüm var onları halledecem işler yapmakla bitmiyo ooooof oooooof
iyi pazarlarrrrrrrrr fistiklarrrrrrrrrrrrrr
merhaba cadıcım nasılsın
iyim canim sen nasilsin ..............
iyiyim tatlım ne olsun bugünde ev işleriyle meşgulüm yıkanacakları yıkayıp kaldırıyorum.koltukların kılıfını söküp makinaya atacam şimdide arada da topiğe bakıyorum.sen neler yapıyosun
cadıııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?