Sabırla Bebeğini Bekleyenler

maonyaaaa canim bende baktim lahana suyuna ama bazi yerde 5 gun icilir yaziyo diyer yerdede7 gun ve 3 gun ara sen hangisini yapiyorsun ...... sende bir faydasi oldumu bende baslamak istiyorumda bilgi verirsen sevinirim ............

kızlaaaaaaaaaaaaaaar neredesiniz gelin hadiiiiiiiiiii :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

herkes uykuda heralde kimsecikler yok. bendeanca uyuttum egeyi gözümden uyku akıyo ama yinwde girip bAKmak istedim.kahvemi alıpnette bakınmayı çok özledim ama sanırım bu ara pek nasip olmucak. dinlenmeye azcık değişikliğe ihtiyacım var ama nerdeeee yanlız kalıyorum eşim nöbette fırtına var yer gök yerinden oynuyo korkuyorumda öfff ben yatayım bari ne gatif enerjimi bıraKTIM gidiyorum kusuruma bakmayın

nehircim bütün negatifliğin yeni anne oluşundan bu değişikliğe alışamamış olmandan ve uykusuzluktan.merak etme hepsi geçer.eşin nöbette olduğunda oğluşuna sarılıp uyu bak göreceksin uyandığında dinlenmiş olacaksın.iyi bir uyku ve güzel bi kahvaltı eminimki seni kendine getirecektir.

evet haklısın saram alışamadım yeni düzenime hiçbişey eskisi gibi değil tabi doğal olarak ama ben bunlara hiç kafamı takmıyorum. evim dağılmış pislenmiş sarkmışım kilo almışım bunlar boş benim psikolojik olarak sıkıntılarım çok fazla bu ara. eşimle paylaşıyorum amaçare olmuyo. zaman lazım heralde bana. ege yanımda yatıyo zaten 2 gündür. şimşeklerden korkuyo ağlıyo yanımda olunca sakinleşiyo bana baka nbaka uyuyo. neyze saram ege iyice dalmışken bende fırsatı kaçırmıyım uyuyayım. seninle kalmayı çok isterdim. kendine iiyi bak emi öpüyorum çok çok

kıyamam ben ona ya şimşekten korkuyo ha canım menim bebekken bile annelerimizden güç alıyoruz buda anneliğin ne kadar kutsal olduğunu gösteriyo.sen uyu bitanem dinlen nasılsa hep buralardayız daha konuşacak çok zamanımız olacak sen kendine iyi bak Allaha emanet ol öptüm byyyy

günaydın kızlarrrr nasılsınız
biradan has için çıkacağım size bir günaydın diyeyim dedimm

günaydın kızlarrrr nasılsınız
biradan has için çıkacağım size bir günaydın diyeyim dedimm

merhaba yetercim kolay gelsin canım hastane işleri zordur inşallah tez zamanda sağlıkla ilgili problemlkeriniz biter canım menim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…