kızlarr geçen gün ender saracın sonbaharda ödem atıcı çorbası için lahana almıştım.çorbayı yaptım 1tabağı zor bitirdim çöpe gitti
içinde zencefi bir sürü ağır baharatta vardı.yiyemedim.sonra sibel pamuktu galiba o bi çorba söyledi 2 ayda 15kilo vermiş bu çorbayla onun içinde lahana yok zencefil baharatlarda yok.onu yaptım onu sevdim içebiliyrm.iiçnde patates havuç pirinç bulgur bir sürü şey varr.isteyen olursa yazabilirim.
neyse lahanam ölece kaldı.bende ibrahim saraçoğlunun kiştabına baktım lahanayla ne yapabilirim die.tam istedim şeyi buldum zayıflayabilirmişim.netten araştırdım herkes çok memnun çok zayıflamışlar.bende salı günü başladım ve bende aşırı derce kabızlık vardı.şimdi o kadar rahat çıkıyrm ki lavaboya.tavsiye ederim kızlar.lahanayı kaynamış suyun içine atıp 7dk haşlıyrm.sonra ılıyınca burnumu tutup içiyrm.soğan suyundan alışık oldum için içebiliyrm.ilk içtimde kusacaktım az kala ama şimdi alıştım.netten araştırın kızlarrr.
herkes uykuda heralde kimsecikler yok. bendeanca uyuttum egeyi gözümden uyku akıyo ama yinwde girip bAKmak istedim.kahvemi alıpnette bakınmayı çok özledim ama sanırım bu ara pek nasip olmucak. dinlenmeye azcık değişikliğe ihtiyacım var ama nerdeeee yanlız kalıyorum eşim nöbette fırtına var yer gök yerinden oynuyo korkuyorumda öfff ben yatayım bari ne gatif enerjimi bıraKTIM gidiyorum kusuruma bakmayın
nehircim bütün negatifliğin yeni anne oluşundan bu değişikliğe alışamamış olmandan ve uykusuzluktan.merak etme hepsi geçer.eşin nöbette olduğunda oğluşuna sarılıp uyu bak göreceksin uyandığında dinlenmiş olacaksın.iyi bir uyku ve güzel bi kahvaltı eminimki seni kendine getirecektir.
evet haklısın saram alışamadım yeni düzenime hiçbişey eskisi gibi değil tabi doğal olarak ama ben bunlara hiç kafamı takmıyorum. evim dağılmış pislenmiş sarkmışım kilo almışım bunlar boş benim psikolojik olarak sıkıntılarım çok fazla bu ara. eşimle paylaşıyorum amaçare olmuyo. zaman lazım heralde bana. ege yanımda yatıyo zaten 2 gündür. şimşeklerden korkuyo ağlıyo yanımda olunca sakinleşiyo bana baka nbaka uyuyo. neyze saram ege iyice dalmışken bende fırsatı kaçırmıyım uyuyayım. seninle kalmayı çok isterdim. kendine iiyi bak emi öpüyorum çok çok
günaydın kızlarrrr nasılsınız
biradan has için çıkacağım size bir günaydın diyeyim dedimm
Merhaba fıstıklar... hepinizi cokkkkk öpüyorummmmmmm
günaydın kızlarrrr nasılsınız
biradan has için çıkacağım size bir günaydın diyeyim dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?