merhaba zeynocum nasılsın canım
iyim canim seni sormali
yine kimse yok :18::18::18::18::18::18::18:
kimse gelmiyor bende kacim
melebe canummmmmiyi diyip iyi olalım tatlum.. sen nasılsın?
Kız topige girince bi heyecan yaptım acaba bi hamile haberi mi geliyor ne?? hadi insallahhhhhhhhhh
iyi olmana sevindim canım.inşallah içine doğan olur tatlım ağzından bal damlıyo bende ışığının yandığını görünce peşine düştüm senin anne topiğine geldim sonra çıktım
saol sekercim.. ayy hatun orda görmedim ama senin ismini...:26::26::26: ..
Dadlum sen bana mesaj at gördügünde ben nerdeysem kosar gelürüm ki.... ehehe
canım ya halaaaaaa ne cok sıcak buuralar ya... bende yagmur istiyorum, serin hava istiyorum yaaaaa
sıcakmı nerdeeeee ben donuyorum resmen akşamlar üzerime battaniye almadan oturamıyorum valla kaloriferler de yanmıyo sinir oldumcanım görmemen çok normal ne kalabalıktınız öyle maşallah 20 kişi bide ziyaretçiler
eheheebende battaniye istiyorum, üsümek istiyorum.. (valla ciddiyim...)
evek canım bayaa kalabalıkk; iyi mi kotu mu bilemem ama öyle.... insallah canım sen de hamis olarak gelirsin en yakın (hayırlı) zamanda.....
tamam sekercim... kolay gelsin sana.... aksam esimden uygun bi fırsat bulursam gelirim, yoksa sonra insallah... byeeeeezeynom men çıkıyorum eve gidecem bir sürü iş beni bekliyo akşam gelirsen görüşürüz.kendine iyi bak öptüm byyyyy
kızlar topiklerde gezerken bi bilgiye rastladım sizinle paylaşmak istedim. yazıyı kopyaladım inşallah hamile arkadaşlarımıza faydası olur bizede hamile kaldıktan sonra faydası olur
En az 4 elma yiyin
Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.
Yine hamilelik sırasında bol balık yenmesi, çocukları egzamaya karşı güçlendiriyor.
HOLLANDALI ve İskoç bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre elma ve balık, anne karnındaki doğmamış bebekleri alerjik hastalıklara karşı koruyor. Bu bulgunun ışığında, anne adaylarına bol bol elma ve balık tüketmeleri salık veriliyor.
En az 4 elma yiyin
San Franciscoda konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.
paylasim icin cok cok saol canim .............kızlar topiklerde gezerken bi bilgiye rastladım sizinle paylaşmak istedim. yazıyı kopyaladım inşallah hamile arkadaşlarımıza faydası olur bizede hamile kaldıktan sonra faydası olur
En az 4 elma yiyin
Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.
Yine hamilelik sırasında bol balık yenmesi, çocukları egzamaya karşı güçlendiriyor.
HOLLANDALI ve İskoç bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre elma ve balık, anne karnındaki doğmamış bebekleri alerjik hastalıklara karşı koruyor. Bu bulgunun ışığında, anne adaylarına bol bol elma ve balık tüketmeleri salık veriliyor.
En az 4 elma yiyin
San Franciscoda konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.
saol tatlım paylasım icin..
bende elimden geldigince balık, meyve ve sebze yemege calısıyorum...
Günaydınlarrrrrrrr
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr
paylasim icin cok cok saol canim .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?