Sabırla Bebeğini Bekleyenler

melebe canummmmm iyi diyip iyi olalım tatlum.. sen nasılsın?

Kız topige girince bi heyecan yaptım acaba bi hamile haberi mi geliyor ne?? hadi insallahhhhhhhhhh

iyi olmana sevindim canım.inşallah içine doğan olur tatlım ağzından bal damlıyo bende ışığının yandığını görünce peşine düştüm senin anne topiğine geldim sonra çıktım

saol sekercim.. ayy hatun orda görmedim ama senin ismini...:26::26::26: ..
Dadlum sen bana mesaj at gördügünde ben nerdeysem kosar gelürüm ki.... ehehe

canım ya halaaaaaa ne cok sıcak buuralar ya... bende yagmur istiyorum, serin hava istiyorum yaaaaa

sıcakmı nerdeeeee ben donuyorum resmen akşamlar üzerime battaniye almadan oturamıyorum valla kaloriferler de yanmıyo sinir oldum canım görmemen çok normal ne kalabalıktınız öyle maşallah 20 kişi bide ziyaretçiler

ehehee bende battaniye istiyorum, üsümek istiyorum.. (valla ciddiyim...)

evek canım bayaa kalabalıkk; iyi mi kotu mu bilemem ama öyle.... insallah canım sen de hamis olarak gelirsin en yakın (hayırlı) zamanda.....

ehehee bende battaniye istiyorum, üsümek istiyorum.. (valla ciddiyim...)

evek canım bayaa kalabalıkk; iyi mi kotu mu bilemem ama öyle.... insallah canım sen de hamis olarak gelirsin en yakın (hayırlı) zamanda.....

kalabalık olması iyidir canım be ne güzel hepsi hamile Allahın izniyle sağlıklı olarak hepiniz yavrunuzu kucağınıza alın. benim için ettiğin duanada amiiiiiiin diyorum iyi yürekli zeynom menim.sana bi battaniye gönderim men heheeeeee biraz daha ısın

zeynom men çıkıyorum eve gidecem bir sürü iş beni bekliyo akşam gelirsen görüşürüz.kendine iyi bak öptüm byyyyy

:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

kızlar topiklerde gezerken bi bilgiye rastladım sizinle paylaşmak istedim. yazıyı kopyaladım inşallah hamile arkadaşlarımıza faydası olur bizede hamile kaldıktan sonra faydası olur

En az 4 elma yiyin
Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4’ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.

Yine hamilelik sırasında bol balık yenmesi, çocukları egzamaya karşı güçlendiriyor.

HOLLANDALI ve İskoç bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre elma ve balık, anne karnındaki doğmamış bebekleri alerjik hastalıklara karşı koruyor. Bu bulgunun ışığında, anne adaylarına bol bol elma ve balık tüketmeleri salık veriliyor.

En az 4 elma yiyin

San Francisco’da konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.

saol tatlım paylasım icin..

bende elimden geldigince balık, meyve ve sebze yemege calısıyorum...

Günaydınlarrrrrrrr

paylasim icin cok cok saol canim .............

saol tatlım paylasım icin..

bende elimden geldigince balık, meyve ve sebze yemege calısıyorum...

Günaydınlarrrrrrrr

iyi yapıyosun canım yemene içmene dikkat etki bebeğin sağlıklı olsun sende rahat bi doğum gerçekleştir. çok öpüyorum Allaha emanet olun

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr

paylasim icin cok cok saol canim .............

merhaba canım nasılsın böyle faydalı bilgileri gördükçe sizlerle paylaşmak istiyorum birinden birimize faydası olursa ne mutlu bana Allahım herkesin gönlüne göre versin evlat isteyenleri çok bekletmesin hamile olanları hayırlısıyla kurtarıp evlatlarını kucağına versin evladı olanlarında evlatlarını kendilerine çok bağışlasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…