valla saracım bu kızın bir yerinde radar var inanki..bir sofraya oturduğumu birde pc başına geçtiğimi anlıyor valla..tam sizlere cevap yazıyordum annem buseyi getirdi uyandı diye..sizlerin yerinede onu öpüp sevdim canım benim..Rabbim inşallah sizlerede güzel yavrular nasip etsin bitanem..dualarınız için Rabbim sizlerden razı olsun..bende tam buse ağladı heralde leyloş çıktı diye yazmıştım.amanın busemiz bize misafirliğemi geldi yerim onu men canım menim teyzelerinin bitanesi annesi öp onu bizim yerimize ve teyzoşların seni çok seviyo iyi olman için dua ediyolar de
cadıcım saol bitanem..bu gece biraz daha iyi buse teyzesi..gündüz yıkadık rahatladı..gazı olunca çok sıkıntı oluyor..önceki yazdığına cevap yazamadım buse gelince ...şimdi cevap yazayım bari..gaz için hindistan cevizini ve nöbet şekerini havanda dövüp toz haline getirdi..o gerçekten etkili canım..hem gaz için hemde kakasını rahat yapıyor onunla..denemediğimiz hiç bir şey kalmadı..iki gün iyi olsa üçüncü gün gaz oluyor..yediklerime dikkat ediyorum ama oluyor işte...bunada şükürler olsun..ilk başlarda yavrum kollarımda çırpınıyordu..doktor doktor gezdik..en son gittiğimiz doktorun verdiğin ilaç işe yaradı...inşallah dahada iyi olur..dualar için eksik olmayın bitanem..buse sizin kızınız..herzaman öpüp sevebilirsin tatlım..Rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu inşallah..daima dualarımdasınız tatlım..bende yaninda olmak isterdim buseyi biraz sevip opim ....... nasilsiniz biraz daha iyimi busecik
haydiiiiiiiiiii: 64:
buse uyuttum geldim cadıcım..valla dündende uykusuzum..eşimde yok hiç yatağa giresim gelmiyor..ama uyumam lazım..yoksa gündüz mahvoluyorum..sen nasılsın canım?saranın ışığı yanıyor ama topicte yok nere kayboldu acep...leyla uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nasilsin canim ,buse nasil
emzirdim uyudu teyzesi..yatırıp geldim hemen..sen yoksun nere kayboldun saracım..?leyla yazamadan çıktı sanırım buse ağladı yine
çağla şıkel yeniden hamileymiş canım duymuşmuydun ben şimdi haberlerde gördüm
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
buse uyuttum geldim cadıcım..valla dündende uykusuzum..eşimde yok hiç yatağa giresim gelmiyor..ama uyumam lazım..yoksa gündüz mahvoluyorum..sen nasılsın canım?saranın ışığı yanıyor ama topicte yok nere kayboldu acep...
emzirdim uyudu teyzesi..yatırıp geldim hemen..sen yoksun nere kayboldun saracım..?
ayyyyyyyy evet bende dün duydum..bilmem niye onu hiç sevmiyorum ya..onun çocuk doğuracağına hiç inanmıyordum valla..kadın ikinciyi yapıyor..şoktayım valla..:90::90:
gece gece coşacakmıyız saracım...:90::90::90: ahaaaaaaaa nehirde egeyi uyutup gelmiş...nehiyyyyyyyyyyyyyy hg tatlişim...
hızlı hızlı cevap yazın plssssssssss..göz kapaklarım kiprit çöpü takmalık oldu valla..gözlerimi tutamıyorum..ama yatağa hiç giresim yok...
burdayım canım tam çıkacaktım seni ve nehiri gördüm biraz daha kalayım dedim sende kendini çok yorma buse uyuyunca sen de uyu dinlenki sütün azalmasın hasta olmayasın minik kızının sana herkesten daha çok ihtiyacı var.
evet tatlım..fırsat bulursam gelirim saracım..ben yatana kadar buse tekrar kalkacak..o uyanmadan biraz uyuyayım bari canım..hepinize iyi geceler..çok öpüyorum canlarım...kıyamam canım ya uyu sen yarın fırsat bulursan gel sohbet edelim.
gece gece biraz oynayıp stres atalımki rahat uyuyalım dedim leyloşum
haklısın saracım..uyuyunca süt iyi geliyor..sanki sütüm biraz azaldı eskisi gibi değil..bol su iç dedi doktor..içiyorum ama bazen kusma derecesine geliyor...eşim yemek yemiyorsun diye feryat figan ediyor...saçlarım tutam tutam iniyor..yakında kel kalacam ya..hamilelikten sonra çoğu kişide oluyormuş..anne topicine baktım herkes öyle söylüyor...kuaföre gidip röflemi bile yaptıramadım..iki dakka yalnız bırakamıyorum kızımı..sütümü sağıp bırakıyordum işe giderken onuda içmiyormuş..memeye alışkın olduğu için..emzikte almıyor..ağzına verince ööööööögggggg diyor..sahte emziğe alıştıramadım kızımı..aslında tasvip etmiyorum..bebeklerin damaklarını inceltiyormuş.doktorumda tasvip etmiyor ama çok ağlayınca işe yarar diye vermek istiyordum..ondanda mahrum kaldık..hayırlısı Allahtan..
evet tatlım..fırsat bulursam gelirim saracım..ben yatana kadar buse tekrar kalkacak..o uyanmadan biraz uyuyayım bari canım..hepinize iyi geceler..çok öpüyorum canlarım...
haklısın tatlım...oynamaya devam..sefamız olsun..ayyyyyyy keşke zeloşumuzda olsaydı..onu çok merak ediyorum..inşallah iyidir ya..
netimin kotası doldu onun için ayın 23ünde bitio süresi.saol canım benim bende seni gördüğüme çook sevindim artık buradayım ortam güzel..
sen neden 23 bekliyosun nette sorunmu var bitanem..
bayılıyorum yemek yemeye ama çok kilo aldım boyumda kısa şimdi diyet yapıyrminşallah tatlım o günlerde gelecek.sen hamile kal ben sana ellerimle balık pişirir getiririm inanki canım bacım menim.:104::104::104::104::104::104:sana bişey sölim mi bende hamile olunca her gördüğümü canım çekecek gibi geliyoneden dersen bende yemek yemeyi çok seviyorum
güle güle tatlım arada kaç gel ama kotayı fazla aşma canım sabret kemal sunalın dediği gibi şunun şurasında ayın 23 üne ne kaldı heheheheeee
benimde bünyem kilo almaya çok musait cnm.bend eçok almıştım tüp bebekteee.ama şimdi bi kür yapıyrm çok memnunum.birazdan anlatıcam sizdebende cok seviyorum canim ama bu aralar biraz dikat edim diyorum ama olmuyor dayanamiyorum hamur islerine ,yapmicam diyorum iki gun sonra hamurun icinde buluyorum kendimi ,..... bana kilo almamaya bak dediler tup bebek icin ben basliyali tedaviye 12 kilo aldim
ne yapicaz hem kilomuz fazla hem yemekten vazgecmiyoruz ne olcak sonumuz :84::84::84::84::84:
cnm benim bildiğim topiklerdede yaan hep bal tarçın çörek oru btç die geçio hatta.bende bu ay yapıyrmarı balını alıyosun bi kaseye biraz bal koyuyosun içine bi çay kaşığı kadar tarçın ekliyosun bi yemek kaşığı kadarda ceviz içini (tabi dövülmüş olarak) ekleyip güzelce karıştırıyosun.sonra sabahlar bi kaşık yiyosun.ben aç karnına yiyorum sonra kahvaltımı yapıyorum.
çiçek balıda sonuçta bal cnm.fark etmez kullan derimbenim yasadim yerde pek turk dukyani yok ..... bu yabancilardada sadece cicek bal var ,belkide senin dediyin gibi aynisidir ustunde cicek bal yaziyo , ama yarin yapicam ...........
valla saracım bu kızın bir yerinde radar var inanki..bir sofraya oturduğumu birde pc başına geçtiğimi anlıyor valla..tam sizlere cevap yazıyordum annem buseyi getirdi uyandı diye..sizlerin yerinede onu öpüp sevdim canım benim..Rabbim inşallah sizlerede güzel yavrular nasip etsin bitanem..dualarınız için Rabbim sizlerden razı olsun..
cadıcım saol bitanem..bu gece biraz daha iyi buse teyzesi..gündüz yıkadık rahatladı..gazı olunca çok sıkıntı oluyor..önceki yazdığına cevap yazamadım buse gelince ...şimdi cevap yazayım bari..gaz için hindistan cevizini ve nöbet şekerini havanda dövüp toz haline getirdi..o gerçekten etkili canım..hem gaz için hemde kakasını rahat yapıyor onunla..denemediğimiz hiç bir şey kalmadı..iki gün iyi olsa üçüncü gün gaz oluyor..yediklerime dikkat ediyorum ama oluyor işte...bunada şükürler olsun..ilk başlarda yavrum kollarımda çırpınıyordu..doktor doktor gezdik..en son gittiğimiz doktorun verdiğin ilaç işe yaradı...inşallah dahada iyi olur..dualar için eksik olmayın bitanem..buse sizin kızınız..herzaman öpüp sevebilirsin tatlım..Rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu inşallah..daima dualarımdasınız tatlım..
netimin kotası doldu onun için ayın 23ünde bitio süresi.
bayılıyorum yemek yemeye ama çok kilo aldım boyumda kısa şimdi diyet yapıyrm
benimde bünyem kilo almaya çok musait cnm.bend eçok almıştım tüp bebekteee.ama şimdi bi kür yapıyrm çok memnunum.birazdan anlatıcam sizde
cnm benim bildiğim topiklerdede yaan hep bal tarçın çörek oru btç die geçio hatta.bende bu ay yapıyrm
çiçek balıda sonuçta bal cnm.fark etmez kullan derim
yerim ben o radarlııı cadıyı.demek annesine radarlı
nasılsın leylacımm uzun zmaandır görüşemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?