kızlar sizce mutluluk nedir yada mutsuzluk:44::44::44::44::44::44::44::44: bunların bi tanımı varmıdır :44::44::44::44::44::44::44::44:insan bazen çok istediği olursa dünyanın en mutlu insanı olacağı şeyin gerçekleştiği zaman onu çok mutsuz edeceğini bilse yinede o şeyi istermi :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
bugün çok felsefik düşünüyorumama aklıma geldi sizlerin yorumu ne olur merak ediyorum :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
herkesin tanımı kendine özeldir bu tip olguların, aynen ask gibi...
ama kabaca bunun (mutlulugun) dısarıda ki objelerle yada etkilerle yakalanacagina inanmıyorum ben.. icte hissedebilmeli insan, yani bakısı güzel olmalı gibi hissedisinde yer olmalı mutluluga, ki geldigin de tanıyabilsinn....
Hakkımızda hep hayırlısı olsun tatlım...
haklısın tatlım mutluluk insanın içindedir bencede önemli olan onu görebilmek ve ortaya çıkarmayı başarabilmektir.mutsuzluğu umarım hiç birimiz yaşamayız ama mutsuzlukda üzüntüde olmasa sevincin mutluluğun kıymeti bilinmezdi diye düşünüyorum.herşey hayata dair hepimizin isteklerinin dileklerinin hayırlı şekilde gerçekleşmesini diliyorum.
gunaydin kizlar .................
amin canım insallah.. cok dogru demissin saracım; üzüntü ve hüzün olmasa digerlerinin varlıgı (sevinc ve mutluluk) hic anlasılmazdı bile... Allah büyük sıkıntılardan korusun bizleri insallah... yoksa arada yasadıgımız hüzünler ve keyifsizlikler hem gerekli hem isin tuzu biberi...
sonucta yanmadan pisemiyoruz degil mi ama?
mrhb kızlarrr bir kaç gündür yoktumm ... kız kardeşim tüp bebek yaptırmıştı transferden sonra ohss gelişti 3 gündür has idik bu gün taburcu oldu ama hala tam olarak geçmiş değill has ile yaşadığımız şehir farklı yerlde (tüp bebek merkezi)git gel çok yoruldummm ama olsun kardeşimin bebeği tutunsun sorun değil ben yorulayımmm
geçmiş olsun yetercim inşallah yeğenin tutunur annesine belkim ikiz yada üçüz olur çifte mutlulk yaşarsınız
saracım selam canım nasılsın...
iyiyim canım sen nasılsın
bende iyiyim canım sagol...
ateş topiğinde sana yazmıştım gördünmü tatlım
gördüm canım cok sagol cevap yazdıgın icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?