ben de 24 yaşndaym 2.5 yıllık evliyim. 2.5 yıldır korunmuyorum.hiç hamile kalmadımamin canım inş kendini anlatsana.........
cnm erenayefe olaydı yorumlardıkızlar eşimin hormon testi(fsh- veTotal testesteron )sonuçları var elimde,anlayan varsa sorabilrmiyim?
ahh canım yaaa 18 yaşında mı evlendiiiiinn. çok şükür Yarabbim daha fazla bekletmemiş.yaş ilerledikçe endişeler artmıştır dimi? yaşım kaç oldu ne zaman olacak diye
tamam canım iyi alış-verişlerrrrr abur cubur da almayı unutmaaaaevet canım 18 imde evlendim evet kesinlikle söylediklerin dogru yaş ilerledikçe insan daha çok tedirgnleşiyor ve seneler geçtikçe insan daha çok umutsuzlaşıyor allahıma şükürler olsun inşallahh rabbim tüm isteyenlere nasip eder daha fazla bekletmezz kızlar eşim geldigi için ansızın çıktım şimdide alışverişe gidecegiz çıkıyorum ben kendinize iyi bakın öptümmmm
canım bak ben son iki ay klomen kullandım ilk ay yumurtam gelişmedi sonrakinde çatlatmak için gittiğimde çatlamıştı ve çok umutsuz olduğum ay hamile kaldım............ben de 24 yaşndaym 2.5 yıllık evliyim. 2.5 yıldır korunmuyorum.hiç hamile kalmadım
geçen ay klomen+ovitrelle kullandım kasım6 da kırmızı kart gördüm. bu ayda doktora filan gitmedim ateşimi ölçüyorum. çalışmalar falan yapıyoruz. kısmetse olur inşallah....
cnm erenayefe olaydı yorumlardı
evet canım 18 imde evlendim evet kesinlikle söylediklerin dogru yaş ilerledikçe insan daha çok tedirgnleşiyor ve seneler geçtikçe insan daha çok umutsuzlaşıyor allahıma şükürler olsun inşallahh rabbim tüm isteyenlere nasip eder daha fazla bekletmezz kızlar eşim geldigi için ansızın çıktım şimdide alışverişe gidecegiz çıkıyorum ben kendinize iyi bakın öptümmmm
ben de 24 yaşndaym 2.5 yıllık evliyim. 2.5 yıldır korunmuyorum.hiç hamile kalmadım
geçen ay klomen+ovitrelle kullandım kasım6 da kırmızı kart gördüm. bu ayda doktora filan gitmedim ateşimi ölçüyorum. çalışmalar falan yapıyoruz. kısmetse olur inşallah....
cnm erenayefe olaydı yorumlardı
evet cnm ya hep genelde umutsuz olduğum ay hamile kaldım diyorlar. demekki bu planla ya da çırpınmakla olmuyor. zamanı ne zamansa o zaman oluyor. benim de normalde yumoşlarım ilaçsız gelişmiyor. buayda ilaç falan kullanmadım. yumoşlar ne halde bilmiyorum. ateşimi ölçüyorum gerçi ama ateş ölçümüm de yorum yapılacak cinsten değil. yumurtlama olmş gibi gözükmüyo sen anlar mısın ateştencanım bak ben son iki ay klomen kullandım ilk ay yumurtam gelişmedi sonrakinde çatlatmak için gittiğimde çatlamıştı ve çok umutsuz olduğum ay hamile kaldım............
di mi ya bi sorun yokken ortada gelmemesi deli ediyor insanıneyse canım ordan burdan baktım artık değerlere..maşallah bi sorunu yok gibi..ee bende de yoksa niye gelmiyo
bu eşşoğlueşşek yaa bak sinirlendim şimdi :84:....valla patlıcam yaaa.......Allahımmmmm sabır sabırr sabırrrrr
di mi ya bi sorun yokken ortada gelmemesi deli ediyor insanı
eşşolueşşek gelsene
evet cnm ya hep genelde umutsuz olduğum ay hamile kaldım diyorlar. demekki bu planla ya da çırpınmakla olmuyor. zamanı ne zamansa o zaman oluyor. benim de normalde yumoşlarım ilaçsız gelişmiyor. buayda ilaç falan kullanmadım. yumoşlar ne halde bilmiyorum. ateşimi ölçüyorum gerçi ama ateş ölçümüm de yorum yapılacak cinsten değil. yumurtlama olmş gibi gözükmüyo sen anlar mısın ateşten
senin YIMIRTA nı yerim benevet 12.gün çatlamış apaçık ortada.
sen de belirgin düşüşler yükselişler var. tahmin yapılabiliyor.. benim ki öyle değil hafif oynamalar var yorum yapmak zor oluyo.
ablacım ateşin yükselmemiş galiba döllenme olunca daha fazla yükselmesi lazım dimi
saraaaaaaaaa nereye gittin kızzz?
canım sara 2 koli yapıp geliyo aradayine 2 koli yapmaya gitmiştir
canım yaaa
tamam yine gel cnm .
aşk olsun kardelencim hepimiz "ölümüne kankayıss"
cok saol canım yardımın icin beni dinlemen bile yeterli benim icn cözüm bulamasak bile iyi güzel diyosunda ailesine verirse b,ze ne kalıcak ben kredi ödüyorum zaten herseyden kısıyorum ben kısıcam o millet sefasını sürücek kusura bakma ama aynı fikirde degilim ben sıkıntı cekmek icin ona buna yedirmek icin evlenmedim kimse kusura bakmasın
evet cnm ya hep genelde umutsuz olduğum ay hamile kaldım diyorlar. demekki bu planla ya da çırpınmakla olmuyor. zamanı ne zamansa o zaman oluyor. benim de normalde yumoşlarım ilaçsız gelişmiyor. buayda ilaç falan kullanmadım. yumoşlar ne halde bilmiyorum. ateşimi ölçüyorum gerçi ama ateş ölçümüm de yorum yapılacak cinsten değil. yumurtlama olmş gibi gözükmüyo sen anlar mısın ateşten
kardelenim canım menim aşermeye başladınmı kokulara karşı hassasiyetin başlamış olsun ama canın sağ olsun bebeğin sağ olsunda önemli olan o canım Allah rahat bi hamilelik ve kolay bi doğum nasip etsin bacıma
canım daha 6 gün varmş çıkar mı ki???:44::44::44:Allahım afet beni
hadi sıpa diyoduk ama bunun yaptığı artık eşşeklik dimi ama
neyse Başakçığım..valla gün sonunda hem iş yorgunluğu hemde bebek hasreti çöktümü valla ben,
ben olmaktan çıkıyorum....hani bebeğim şurda olsa kıçını ısıracam o raddedeyim
napiyim ya bi test alıyımmı....iyice stres oldum adetime 6gün kaldı..
ben bu stresle duramam
16. gündeyim canımcım.başakcım sen adetin kaçıncı günündesin şu an 21 gününe geldiğinde gidip progestan testi yaptırsana yumurtanın gelişip gelişmediğini çatlayıp çatlamadığını anlayalım basit bi kan testiyle anlarız bence yumurtanı çatlattın ama sen inanmıypsun bi test yap bakalım canım ha ne dersin
cnm geçen ay kullanılan ilacın bu aya etki ettiğini sen söyleyene kadar bilmiyordumgeçen ay kullandığın8 ilaçlar bu aya etki edebilir biliyosun değil mi?
ben de hamile kalmadan önceki ay klomon kullanmıştım kendi kafama
gerçi ben ne iğneler de kullandım,olmayınca olmuyo da
prenses ece sara selam kızlar,alttaydınız sanırım.
canım daha 6 gün varmş çıkar mı ki???:44::44::44:
16. gündeyim canımcım.
çatlattım mı dersinnncanım benim yaaaaaaa. inşallah çatır çatır çatlatmışımdırrrr. 21. günde mi yapılması gerekiyor testin ?
cnm geçen ay kullanılan ilacın bu aya etki ettiğini sen söyleyene kadar bilmiyordum
inşallah etki eder ozaman
kızlar benim mesai bitti. çıkmam gerek. sara abla sen ne zaman taşınıyon. taşınırsan kaç gün senle görüşemicez.eve gidince belki girerim nete burda olıursanız çok sevinddriirk olurummmmmmmmm. bol çalışmalı geceler hamişli günleeeeeeeeerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?