Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amin canım inş kendini anlatsana.........
ben de 24 yaşndaym 2.5 yıllık evliyim. 2.5 yıldır korunmuyorum.hiç hamile kalmadım
geçen ay klomen+ovitrelle kullandım kasım6 da kırmızı kart gördüm. bu ayda doktora filan gitmedim ateşimi ölçüyorum. çalışmalar falan yapıyoruz. kısmetse olur inşallah....

kızlar eşimin hormon testi(fsh- veTotal testesteron )sonuçları var elimde,anlayan varsa sorabilrmiyim?
cnm erenayefe olaydı yorumlardı

ahh canım yaaa 18 yaşında mı evlendiiiiinn. çok şükür Yarabbim daha fazla bekletmemiş. yaş ilerledikçe endişeler artmıştır dimi? yaşım kaç oldu ne zaman olacak diye

evet canım 18 imde evlendim evet kesinlikle söylediklerin dogru yaş ilerledikçe insan daha çok tedirgnleşiyor ve seneler geçtikçe insan daha çok umutsuzlaşıyor allahıma şükürler olsun inşallahh rabbim tüm isteyenlere nasip eder daha fazla bekletmezz kızlar eşim geldigi için ansızın çıktım şimdide alışverişe gidecegiz çıkıyorum ben kendinize iyi bakın öptümmmm

tamam canım iyi alış-verişlerrrrr abur cubur da almayı unutmaaaa

canım bak ben son iki ay klomen kullandım ilk ay yumurtam gelişmedi sonrakinde çatlatmak için gittiğimde çatlamıştı ve çok umutsuz olduğum ay hamile kaldım............

iyi alış verişler tatlım..........

neyse canım ordan burdan baktım artık değerlere..maşallah bi sorunu yok gibi..ee bende de yoksa niye gelmiyo
bu eşşoğlueşşek yaa bak sinirlendim şimdi :84:....valla patlıcam yaaa.......Allahımmmmm sabır sabırr sabırrrrr

canım bak ben son iki ay klomen kullandım ilk ay yumurtam gelişmedi sonrakinde çatlatmak için gittiğimde çatlamıştı ve çok umutsuz olduğum ay hamile kaldım............
evet cnm ya hep genelde umutsuz olduğum ay hamile kaldım diyorlar. demekki bu planla ya da çırpınmakla olmuyor. zamanı ne zamansa o zaman oluyor. benim de normalde yumoşlarım ilaçsız gelişmiyor. buayda ilaç falan kullanmadım. yumoşlar ne halde bilmiyorum. ateşimi ölçüyorum gerçi ama ateş ölçümüm de yorum yapılacak cinsten değil. yumurtlama olmş gibi gözükmüyo sen anlar mısın ateşten

di mi ya bi sorun yokken ortada gelmemesi deli ediyor insanı
eşşolueşşek gelsene

Allahım afet beni
hadi sıpa diyoduk ama bunun yaptığı artık eşşeklik dimi ama

neyse Başakçığım..valla gün sonunda hem iş yorgunluğu hemde bebek hasreti çöktümü valla ben,
ben olmaktan çıkıyorum....hani bebeğim şurda olsa kıçını ısıracam o raddedeyim

napiyim ya bi test alıyımmı....iyice stres oldum adetime 6gün kaldı..

ben bu stresle duramam

di mi ya bi sorun yokken ortada gelmemesi deli ediyor insanı
eşşolueşşek gelsene

yok canım ya ateş ölçme yöntemini bilmiyorum.............

canım ateşin yükselmesi için daha erken gibi herşeyin hayırlısı

saraaaaaaaaa nereye gittin kızzz?

koli yapmaya gitttim başağın dediği gibi 2 koli yapıp geliyorum

canım sara 2 koli yapıp geliyo arada yine 2 koli yapmaya gitmiştir
canım yaaa

başakcım sen adetin kaçıncı günündesin şu an 21 gününe geldiğinde gidip progestan testi yaptırsana yumurtanın gelişip gelişmediğini çatlayıp çatlamadığını anlayalım basit bi kan testiyle anlarız bence yumurtanı çatlattın ama sen inanmıypsun bi test yap bakalım canım ha ne dersin

kardelenim canım menim aşermeye başladınmı kokulara karşı hassasiyetin başlamış olsun ama canın sağ olsun bebeğin sağ olsunda önemli olan o canım Allah rahat bi hamilelik ve kolay bi doğum nasip etsin bacıma

tamam yine gel cnm .
aşk olsun kardelencim hepimiz "ölümüne kankayıss"

çok haklısın pınarcım,benim o şekilde yazmam, ayrılık raddesine gelmektense,katlanılası bişey olması sadece,çünkü seviyosunuz birbirinizi
yoksa tabiki kukla değilsin,köle değilsin,gıcık bi durum ayrıca ama inan bi tek senin başında değil.
benim anladığım kadarıyla da sizin ailenizin durumunun iyi olması sebebiyle,onlar sizin karşınızda komplekse girmiş ve neticede bu kompleksten kurtulmak içinde başka taktikler uygulamaya çalışıyolar,özellikle eltini daha kayırır bi halde olmaları bu yüzden bence.
çok yakından aynı şeylere de şahit olduğumdan biliyorum bu durumu.
inşallah güzel mutlu haberlerini alırız.

geçen ay kullandığın8 ilaçlar bu aya etki edebilir biliyosun değil mi?
ben de hamile kalmadan önceki ay klomon kullanmıştım kendi kafama
gerçi ben ne iğneler de kullandım,olmayınca olmuyo da
prenses sara selam kızlar,alttaydınız sanırım.
birde kimdi çatlatma vuran,ay alıntı almıştım.kaybolmuş,çatlatma adeti geciktirmez,aksine çatlamışsa tam gününde adet olunur
ay dolunay ve erenayı karıştırdım sanırım şimdide
kızlar ben progestan kullandığımdan beynim hep uyku modunda,kusuruma bakmayın olur mu?

Son düzenleme:

öyle canım öyle,o iyi olsun da,ben katlanırım her şeye.

canım daha 6 gün varmş çıkar mı ki???:44::44::44:

16. gündeyim canımcım.
çatlattım mı dersinnn canım benim yaaaaaaa. inşallah çatır çatır çatlatmışımdırrrr. 21. günde mi yapılması gerekiyor testin ?

cnm geçen ay kullanılan ilacın bu aya etki ettiğini sen söyleyene kadar bilmiyordum
inşallah etki eder ozaman

kızlar benim mesai bitti. çıkmam gerek. sara abla sen ne zaman taşınıyon. taşınırsan kaç gün senle görüşemicez. eve gidince belki girerim nete burda olıursanız çok sevinddriirk olurummmmmmmmm. bol çalışmalı geceler hamişli günleeeeeeeeerrrrrrrr

canım adetin 21.günü yapılıyo progestan testi yumurtanın çatlayıp çatlamadığı kesinlikle belli oluyo sende 5 gün sonra yap bakalım o zaman anlarız

cnm geçen ay kullanılan ilacın bu aya etki ettiğini sen söyleyene kadar bilmiyordum
inşallah etki eder ozaman

canım bi ay kullandığın ilacın etkisi ondan sonraki aydada etkisini gösterebiliyo çünkü ilaçlar vücuttan hemen atılmıyo

canım ben büyük ihtimalle çarşamba günü taşınıcam.bi hafta 10 gün görüşemeyebiliriz

sana da bol çalışmalı geceler deli kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…