çok uzun süreymiş yaa 10gün görüşemicez dmekcanım adetin 21.günü yapılıyo progestan testi yumurtanın çatlayıp çatlamadığı kesinlikle belli oluyo sende 5 gün sonra yap bakalım o zaman anlarız
canım bi ay kullandığın ilacın etkisi ondan sonraki aydada etkisini gösterebiliyo çünkü ilaçlar vücuttan hemen atılmıyo
canım ben büyük ihtimalle çarşamba günü taşınıcam.bi hafta 10 gün görüşemeyebiliriz
sana da bol çalışmalı geceler deli kız
amin cnm tşk ederiz. kendinden bahseder misin biraz tanışalm kaynaşalmmerhaba kızlar ben yıllarca uğraşıp tüp bebekle hamile kalanlardanım şimdi bebeğim yolda heyecanla onu bekliyorum çok uğraştık çok zor günler geçirdik ama şimdi hepsi bitti oğluşum gelecek dünyaya inşallah her gün çnce allah sonra doktorum selman beye dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin rabbim bu duyguyu..
Kızlar günaydın......
ben dayanamadım akşam test yaptım......
sonucu söyliyim mi emin değilim
bu çatlatma iğnesinin etkisi nekadar sürüyor bilen varmı?11gün önce yaptırmıştım???
Günaydın tatlı topiğimin hoş hatunları.
Hepinizi çoooooookk özledimm !!!! hadiii kızlaaarrrrr uyuyanlaarrrr kalksın artıkkkk.
ben daha kahvaltı yapmadım. galiba bugünde kahvaltıya kimseye gitmiyoruz
o zaman gidiyim de bi kahvaltı yapıyım geliyimmmmm. mucccccckk
Kızlar günaydın......
ben dayanamadım akşam test yaptım......
sonucu söyliyim mi emin değilim
bu çatlatma iğnesinin etkisi nekadar sürüyor bilen varmı?11gün önce yaptırmıştım???
canım insallah bu ay bebegin gelirde hepimiz bir kutlama yaparız icime dogdu kız senin kızın olucak
Pınaaar Pınaaarrr kız gaza getirme beniiii
valla ne yalan söyliyim benimde kalbimden kız çocuğu geçiyor ama Allah önce sağlık versin:)
valla 3ay önce adetimden önce yine test yapmıştım ve 2.çizgiyi silik görmüştüm..sonra kan testi ve tabiki sonuç negatif çıkmıştı..ogünden beri bu testlere güvenim kalmadı ama akşam nefesim daraldı...bi test yapayım dedim..adetime kadar beklemek istemedim..
önce ilk çizgi bıçak gibi keskin bişekilde çıktı..sonra 5-6dakika sonra çoook az silik,hayalet gibi bir çizgi daha belirdi ama
ilk kez geçen ay çatlatma iğnesi vurulmuştum,onun etkisiylede HCG değerim yüksek çıkmış olabilir..
hiç umutlanmak istemiyorum çünkü negatif sonucunu alınca eşşekten düşmüş karpuza önüyorum
günaydııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar sabah şerifleriniz hayır olsun
merhaba kızlar ben yıllarca uğraşıp tüp bebekle hamile kalanlardanım şimdi bebeğim yolda heyecanla onu bekliyorum çok uğraştık çok zor günler geçirdik ama şimdi hepsi bitti oğluşum gelecek dünyaya inşallah her gün çnce allah sonra doktorum selman beye dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin rabbim bu duyguyu..
Pınaaar Pınaaarrr kız gaza getirme beniiii
valla ne yalan söyliyim benimde kalbimden kız çocuğu geçiyor ama Allah önce sağlık versin:)
valla 3ay önce adetimden önce yine test yapmıştım ve 2.çizgiyi silik görmüştüm..sonra kan testi ve tabiki sonuç negatif çıkmıştı..ogünden beri bu testlere güvenim kalmadı ama akşam nefesim daraldı...bi test yapayım dedim..adetime kadar beklemek istemedim..
önce ilk çizgi bıçak gibi keskin bişekilde çıktı..sonra 5-6dakika sonra çoook az silik,hayalet gibi bir çizgi daha belirdi ama
ilk kez geçen ay çatlatma iğnesi vurulmuştum,onun etkisiylede HCG değerim yüksek çıkmış olabilir..
hiç umutlanmak istemiyorum çünkü negatif sonucunu alınca eşşekten düşmüş karpuza önüyorum
sanada günaydın canım nasıl gidiyo hazırlıklar yardıma ihtiyac varsa bütün topik gelelim
erenayımmmmmmmm hoşgeldin canımmm:)
bakkkk yine cenderede kaldık yaff...bi yorum getir topiğimizin kadın doumcusu:)
çok haklısın pınarcım,benim o şekilde yazmam, ayrılık raddesine gelmektense,katlanılası bişey olması sadece,çünkü seviyosunuz birbirinizi
yoksa tabiki kukla değilsin,köle değilsin,gıcık bi durum ayrıca ama inan bi tek senin başında değil.
benim anladığım kadarıyla da sizin ailenizin durumunun iyi olması sebebiyle,onlar sizin karşınızda komplekse girmiş ve neticede bu kompleksten kurtulmak içinde başka taktikler uygulamaya çalışıyolar,özellikle eltini daha kayırır bi halde olmaları bu yüzden bence.
çok yakından aynı şeylere de şahit olduğumdan biliyorum bu durumu.
inşallah güzel mutlu haberlerini alırız.
geçen ay kullandığın8 ilaçlar bu aya etki edebilir biliyosun değil mi?
ben de hamile kalmadan önceki ay klomon kullanmıştım kendi kafama
gerçi ben ne iğneler de kullandım,olmayınca olmuyo da
prenses sara selam kızlar,alttaydınız sanırım.
birde kimdi çatlatma vuran,ay alıntı almıştım.kaybolmuş,çatlatma adeti geciktirmez,aksine çatlamışsa tam gününde adet olunur
ay dolunay ve erenayı karıştırdım sanırım şimdide
kızlar ben progestan kullandığımdan beynim hep uyku modunda,kusuruma bakmayın olur mu?
sağol canım valla ne iyi olurdu ama sizin varlığınız bile yeter pınarcım.işlerim bitti hayırlısıyla yarın taşınıyoruz.bu arada sen nasılsın daha iyisin değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?