Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kızlar günaydın......
ben dayanamadım akşam test yaptım......
sonucu söyliyim mi emin değilim

bu çatlatma iğnesinin etkisi nekadar sürüyor bilen varmı?11gün önce yaptırmıştım???
çatlatma iğnesinin etkisi olabilir ama 11 gün önce yaptırdığının,geçen aykinin olmaz
inşallah gerçek pozitiftir

çok sevindim pınarcım,gerçekten çok sevindim.

hayırlı günler kızlaaaaaarrrrr

yeşimcim hoş geldin canım,nasılsın demem yersiz olur sanırım.
çok üzüldüm,bu son olsun inşallah.

hayırlı günler canım günaydın cok saol yanımda oldugun icin bu arada esim 2gündür telini acmıyo nedense annesi aramasın diyemi acaba?

günaydın canımm özlettin kendini yaa

pınar günaydın canım geçmişi okurkenn eşinle yaşadığın sorunları da okudummmm
canım benim nacizane yorumummm bence eşinle annesi hakkında sakın tartışmaaa
en hassas noktaları annelerii benim kayınaannemle en ufak problem yaşaşmamış olsamda bunu öğrendimm
senein bu durumda en mantıklı olacak çarenn işten çıkmak olurr ,,hem eviinin tadını çıkarırsın hemde kimse maddi açıdan sataşamazzz
bak sana başımdan geçen olayı anlatayım:
geçen ramazan eşim tutturdu köyde annemlerle geçirelim ramazanı diye
ben biraz istemedim 1 ay zor olur kalmak diyee,
ama kalırız bişe olmaz dedi kıramadım kabul ettim
eltimi aradım ramazanda köydeyim sende gel dedim,sağolsun kabul etti
tabi valizler hazırlandı çıktık köye
tavi 1 ay gırgır şamata ama karı koca hayatımız bitti,sataştığında da kalabalık olmaz yıkanamam gibi bahaneler ürettim
eve de inmek istedi ama malum vardiya denk gelmedi sonunda kendi dayanamadı son 1 hafta biz apar topar evimize indikk
kendi ailesine kendi dayanamadı (ben memnundumm ama)ve bana ilk dediği bundan sonnra o kadar kalamayalım 2gün kalıp inelim dediii

yanii biraz suyuna gidersin çünkü senin istemediğini farkederse tahrik olup inatlaşıyorlarr

ayyy bende bi saattir yazıyom yaaa neyse okuma benim öceki msjımı

geçen cumada biz gittikinşallah keyifle izlersiniz canım...
iyiyim canım sabah bir tartısmadan sonra bende evi terk ediyodum cıktım kapıdan geri dödürdü agladı falan barıstık bu akasamda sinemaya götürüyo beni alacakaranlıga

canım 11gün önce yaptırdığım iğne zaten yumurtayı gördüğümüz gün oldu..geçen ay derken?
geçen ay iğne kullanmadım ...

Erenayımmm inşallah bundan sonra kesintisiz aramızda olursun tatlım:)
topikte araştırdım da iğneyi yaptırsa bile 10gün sonra negatifi görenler var...tam blendır oldu kafam

canım sağolasın:)1hafta daha dişimi sıkacacağım...pazartesiye herşey belli olur:)

dediğin gibi kendime dikkat etmeye çalışıcam,iyice psikopat olduk ama napaak

inşallah hayırlı haberler veririm sizlere kızlar,sizlerdende hayırlı haberler bekliyooorum ona göre heeee
çalışınnnn çalışınnn boş durmayınnnnnnn:)

Son düzenleme:
yok dişime göre sataşacak kiimse yok sanırsammmmm
ay başşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk
çabucak gellll
özledim kaçgündür kavga etmedimm
acaip deşarj olmaya ihtiyacım varr

günaydın bitanem bugun pek neseliyiz hep böyle ol kahvaltıyıda gel beraber yapalım bende işteyim kacalım okul yıllarındaki gibi hee
tşk ederim cnmm sizi neşelendirmek için bu enerjiiii

erenayımmmmmmmm hoşgeldin canımmm:)

bakkkk yine cenderede kaldık yaff...bi yorum getir topiğimizin kadın doumcusu:)
ay evet topikin ebesii! erenay hamile kalırsam beni sen doğurtsanaaaaaaa

sağol canım valla ne iyi olurdu ama sizin varlığınız bile yeter pınarcım.işlerim bitti hayırlısıyla yarın taşınıyoruz.bu arada sen nasılsın daha iyisin değilmi
günaydn ablacım demek artık 2 koli yapıp gelmicen

erenaycımmm kırık laptoplar kesik internetlerrrrr üzülüyorum canım kankimmm size fazlalık olan laptopumu vermeyi ve internet bağlatmayı telkif ediyorum

canım beniim çok sevndm yaaaa inan kiii. bak kocamın bana olan sevgisi yok oluyor demiştin. ama seni ne çok seviyormuşşş canlarım beniiimm. yuvana sahip çık pınarcımmmm bunu bilir bunu söölerimmm:123:

ayy sağol
beni özleyin anancımm
teknik sebeplerden ötürü uzak kaldımmmm

şimdi didişecek adam arıyomm başaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk
yada dolunayyyyyyyyyyyyyyyyyy
kim var benimle didişecekk
çok formumdayımm

bak sen çağırdın kulağımda çınladı sesin hemen açtım kk yı

ahanda başak geldi kankiiii gel gellll
didişmeye geldim annnemmmmm ösledm seniii

şimdi ben ne yapayımmm,
ustalarımızın işi bitti camlarımı silmem lazım hava çok güzel kaçırmak istemiyommm
akşaöa yemeğim yokkk
akşama misafirliğe gitçemmm,,
burda çene yapmak varrr,,
offff ya bi gündelikçi mi tutsammmm

ay benm başıma gelenlerde pişimiş tavuğa gelmemiş
bende özledim gel gellllll
gel sen geeeeellll

kızlar pazar günü misafirlerime pratik ikramlar yaptımmm
sizede sunayım mönümüüü::::::

muzlu,çikolatalı yaş pasta(ben kekinide kendim yaptımm)
kıymalı pideee
tepside kumpirrr
az ama lezzetli olduuu
pastamı ve pideyi hazır sandılarrrrr

eevet canım dogru söylüyosun kaynanamı sevindirmektense yuvama sahip cıkıcam artık yuvayı dişi kuş yapar zaten ama bazen gözlerini korkutmak iyi oluyo ilk kez bu kadar kararlıydım beni biliyo kafama koydugumu yaparım degerimi anlasın istedim adam bir iyi bi iyi anlatamam sabahtan beri bakalım aksama sinemadayız alacakaranlık

evet gündelikçi olmasa bile yalnızca camları silmeye bayan tutmayı ben de düşünüyorum evim 4.kat düşüp ölmeye niyetim yok valla. hem ben korkuyorum silemem camları. hatun sen de silme düşer ölürsün falan bne kimle didişirim ayooooooolll
hadi bir didişinde topik senlensinnn
canım benim ya valla tam da didişme modundayım ama işyerindeki işler müsade vermiyo

aman hemen de pastanın kekini ben yaptım diye söyle yaniiii
hava atacak ya illa ki. bişeyi de sööleme içinde kalsın be kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…