Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ama tam vaktidir artık..1 sene iyi bir zaman hem smear testinide yaptırırsın..

geçmiş olsun canım..boynunmu tutuldu?

bende deminki patlamamın ceremesini çekiyorum,başım ağrımaya başladı,oh olsun bana..çemkirirken iyiydi:)
inşallahhhh ,,,
burdada hava miss gibiydi bugünn
ama ben boynumda havlularla yatıyom bugünn

smearımı da yaptırdım ben 10 ay falan önce temiz şükürler olsunn
evet boynum sabahtan beri çekiyommmm

off canım boyun tutulması hakikaten zor ...inşallah çabuk düzelir..kas gevşetici krem aldınmı?

masaj yaptır arada,k.validen yada eşine...

yazarkende zor oluyordur şimdi..ahh canımm kıyamam...yorma kendini tatlım...

smearımı da yaptırdım ben 10 ay falan önce temiz şükürler olsunn
evet boynum sabahtan beri çekiyommmm

zormuş bana pek sık olmaz da zorlandım birazzzz
çok zor yazıyom zaten
eşim yakı alacak gelirkennn
oo iyi geliyoooo
k validem duyarsa köyden iner şmdi eşimde götüreyim diyooo
aman abartma dedim o gelince masaj yapcakkk

kızlar...hani isyanın eşiğine geliriz ya bazen...işte öyle bi haldeyim..

işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlardım...
bıktım artık kendimden

hc yakısmıyo ablacım sana bu sözler birde bize örnek olucaksın aaa ayıp ama yapma kendi kendini yıpratma hersey allahtan sabır sabır be ablacım hep gül eminimki gülmek sana cok yakısıyordur güler yüzlü anne olucaz hepimiz hayırlısıyla burda bir bakıcaz teker teker hamile kalmısız bu günleri hatırlıcaz ozaman hepinizi seviyorummmmm

canım rahim içi akıntından numune alıyolar
yara,hastalık falan varmı diye bakıyolar her sene yapılması gereken rutin test işte

hımm banada yapmıstı doktor sıvı toplanması var demişti fitil kullandım sonra baska doktora gittim gene aynı gene fitil kullandım gecti dedi ama bu hafta gene gidicem cuma günü doktora bakalım ne olucak

güle güle canım:)tekrar geçmiş olsun
kızlar ben kaçıyommmmm
iyi akşamlar sizlerre kendinize iyi bakınn

haklısın Pınarcım:)bir ara geldi geçti işte:)

sağolsun Erenayım beni fabrika ayarlarıma geri döndürdü:)

evet erenay haklısın doktora gidince bu süreç başlıyor,doğru.
canım yazamadım sana da. başka yerlere takılmadım merak etme ; dişim ağrımaya başladı, dişim ağrıyınca hiçbişiyi gözüm görmüyor. pc falan görmek istemiyorum önümde.kapattım hemen kkyı. ama şuan geçti çok şükür.
iyi akşamlar erenaycım birazdan kocan gelecek yemek yapmadın bugün bakalım nolcak.

Son düzenleme:
dolunayıımmm oyy bitanemmm yazdıklarına bişi diyemedim dişim ağrıyordu. şimdi geçti. ama hala akıllanmıyorum canım şu an çikolata istiyor ve gidip alıcam şimdik.
seni ne desek teselli eder bilemem ki; eminim benim söyliceklerimi daha önce tanıdıkların sana söylemiştir.Allah sabır versin demekte başka elden bişi gelmiyo. ama burda ağla ağla bağır bağır içini dök buraya. yazmak iyi gelir. bize de çemkirebilirsin sorun olmaz.
sen kaç yıllık evliydin? ha bu arada muhasebeci sen mydin yav:44:

pınarcım sen kocanı görüyon mu iş yerinde aynı ortamda mısınız

kızım o nazla yemegide kocaya yaptırırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…