hadi ya hatlar karıştı demek. zamanla tanıycaz iyice birbirimizi. benim işte muhasebe de hangi prog. kullanıyorsunuz diycektimfazla gördügüm söylenemez o farklı bölümde yemekten yemege moladan molaya görüyorum bazen hic görmedigim ble oluyo bu arada muhasebeci bendim tatlımmsenin iş ne?
yapakta annem sen benim yazdıklarımı hiç okumuyon ki valla sana özel msj atcaktımm yaa o kadar içlendim. küserim böyle giderse sana:85::85::85::85::85::85::85:kızlar varmısınız bi rakı-balık yapmaya???????efkar dağıtak???
kızlar varmısınız bi rakı-balık yapmaya???????efkar dağıtak???
hadi ya hatlar karıştı demek. zamanla tanıycaz iyice birbirimizi. benim işte muhasebe de hangi prog. kullanıyorsunuz diycektim
yapakta annem sen benim yazdıklarımı hiç okumuyon ki valla sana özel msj atcaktımm yaa o kadar içlendim. küserim böyle giderse sana:85::85::85::85::85::85::85:
hmm anladım cnm. peki kocayla aynı işyerinde çalşmak nasıl duygu. bööle birbirinizi görünce mutluluk oluyormuaslında bizim iş yerinin muhasebecisi var ben ön muhasebe yapıyorum tatlım programa gelince bir bilgim yok
valla bak bence de çok pis kaçırdın hemdeesevgilimmm noooldu..dur bi geçmişlere bakıyım vallahi kaçırdım bişeyleri..
dur hemen küsme bakıyorum tatlım..........
dolunayıımmm oyy bitanemmm yazdıklarına bişi diyemedim dişim ağrıyordu. şimdi geçti. ama hala akıllanmıyorum canım şu an çikolata istiyor ve gidip alıcam şimdik.
seni ne desek teselli eder bilemem ki; eminim benim söyliceklerimi daha önce tanıdıkların sana söylemiştir.Allah sabır versin demekte başka elden bişi gelmiyo. ama burda ağla ağla bağır bağır içini dök buraya. yazmak iyi gelir. bize de çemkirebilirsin sorun olmaz.
sen kaç yıllık evliydin? ha bu arada muhasebeci sen mydin yav:44:
balıga varımda rakıya yokum diyorum en son ictigimde balayındaydım esimin kafası yarıldı dikiş atıldı ondan sonra agzımıza koymuyoruz içkiyi canımcım
kızlar benim evliligin basından ber hep br problemle karsılastık biz evlenmeden önce evimize su bastı sonra dügünümde esimin tarafından biryle halam kavga etti dügünümde gelin odasında agladım eve geldik o geceyi hatırlamak dahi istemiyorum zaten cok kanamam oldu cok korktum ertesi gün hastanelik oldum kanamam devam etti doktor zarın kalın oldugu icin cok kanaman olur dedi 15 gün ilişkiye girmeyin dedi balayına gitti hic birsey yapamıyoruzz rezil oldu 2günü esim havuzun dipine kafanı vurdu kafası yarıldı dikiş atıldı havuz günese cıkmak yasaklandı hic birsey anlamadım balayındanda geldik 15 gün gecti gece olsun istemiyorum ilişkiye giricez diye cok psikolojim bouldu allaha cok sükür atlattık onları canlarımm hatırladımda sizinlede paylasıyım istedim
ben de avatarını muhasebeciye benzettim galibadesteğin için sağol canım:)arada soldan solda geliyor bana ,zaten beni iyi siz anlarsınız...
tam hamilemiyim derken adet belirtileri ağır basınca bana da afaganlar basıyor..adetimi beklerken son günlere yaklaşınca böyle
buhranlar oluyor:)
geçmiş olsun canım,bi doktora göster dişini..geçen gittim valla 5 dakika sürmedi dolgu yaptı doktorum hem hamile kalmadan önce
ağrılı dişleri tedavi ettirmek lazım..eğer bu ay hamiş değilsem bir dişimi daha dolgu yaptırıcam..ilerde sorun çıkartacak gibi duruyor çünkü..
ben 3yıllık evliyim...bu kasım ayında evlilk yıldönümümüz vardı..
muhasebeci olmadığım gibi hiçte anlamam biliyomusun
ama genelde beni hep muhabesicilere benzetirleroysa iş alanım teknik benim:)
cnm ya hep aksilikler olmş gerçekten. çok kötü bişi insanın en mutlu gününü hatırlamak istemiyor oluşu. bende düğünümü hatırlamak istemem,düğün cdlerini izlemem,resimlere bakmam. nişanlı kaldığım 1.5 sneyi.ogünleri anımsamak istemiyorum.baktığım sadece eşimle olan stüdyo fotolarımız. onlar da çok güzel çıkmış o yüzden bakıyom.
hadi öpüyorum canlarım sizi görüsürüzz muck
iyi akşamlar mucuk canım.........hadi öpüyorum canlarım sizi görüsürüzz muck
şimdiden fazla kaçırmışsın gibi geldi banavalla sizi bilmem ben başladım içmeye......Eki Görüntüle 294190
iyi akşamlar mucuk canım.........
şimdiden fazla kaçırmışsın gibi geldi bana
yarasın anaaammm ama ben ayığım. ayıkkalmak zorundayım ki seni evine bırakıyım yoksa evi bulamıcan senooooooooo başak hanım :) bende d,yorum nerde bu kız..başlamış bi köşede içmeye..yarasınnn anacımm:)
(affınıza sığınaraktan)
Eki Görüntüle 294211
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?