Sabırla Bebeğini Bekleyenler

fazla gördügüm söylenemez o farklı bölümde yemekten yemege moladan molaya görüyorum bazen hic görmedigim ble oluyo bu arada muhasebeci bendim tatlımm senin iş ne?
hadi ya hatlar karıştı demek. zamanla tanıycaz iyice birbirimizi. benim işte muhasebe de hangi prog. kullanıyorsunuz diycektim

kızlar varmısınız bi rakı-balık yapmaya???????efkar dağıtak???
yapakta annem sen benim yazdıklarımı hiç okumuyon ki valla sana özel msj atcaktımm yaa o kadar içlendim. küserim böyle giderse sana:85::85::85::85::85::85::85:

sevgilimmm noooldu..dur bi geçmişlere bakıyım vallahi kaçırdım bişeyleri..
dur hemen küsme bakıyorum tatlım..........
yapakta annem sen benim yazdıklarımı hiç okumuyon ki valla sana özel msj atcaktımm yaa o kadar içlendim. küserim böyle giderse sana:85::85::85::85::85::85::85:

aslında bizim iş yerinin muhasebecisi var ben ön muhasebe yapıyorum tatlım programa gelince bir bilgim yok
hmm anladım cnm. peki kocayla aynı işyerinde çalşmak nasıl duygu. bööle birbirinizi görünce mutluluk oluyormumolalarda öpüşüyomusunuz yanaktan filan

sevgilimmm noooldu..dur bi geçmişlere bakıyım vallahi kaçırdım bişeyleri..
dur hemen küsme bakıyorum tatlım..........
valla bak bence de çok pis kaçırdın hemdee

kızlar benim evliligin basından ber hep br problemle karsılastık biz evlenmeden önce evimize su bastı sonra dügünümde esimin tarafından biryle halam kavga etti dügünümde gelin odasında agladım eve geldik o geceyi hatırlamak dahi istemiyorum zaten cok kanamam oldu cok korktum ertesi gün hastanelik oldum kanamam devam etti doktor zarın kalın oldugu icin cok kanaman olur dedi 15 gün ilişkiye girmeyin dedi balayına gitti hic birsey yapamıyoruzz rezil oldu 2günü esim havuzun dipine kafanı vurdu kafası yarıldı dikiş atıldı havuz günese cıkmak yasaklandı hic birsey anlamadım balayındanda geldik 15 gün gecti gece olsun istemiyorum ilişkiye giricez diye cok psikolojim bouldu allaha cok sükür atlattık onları canlarımm hatırladımda sizinlede paylasıyım istedim

desteğin için sağol canım:)arada soldan solda geliyor bana ,zaten beni iyi siz anlarsınız...
tam hamilemiyim derken adet belirtileri ağır basınca bana da afaganlar basıyor..adetimi beklerken son günlere yaklaşınca böyle
buhranlar oluyor:)
geçmiş olsun canım,bi doktora göster dişini..geçen gittim valla 5 dakika sürmedi dolgu yaptı doktorum hem hamile kalmadan önce
ağrılı dişleri tedavi ettirmek lazım..eğer bu ay hamiş değilsem bir dişimi daha dolgu yaptırıcam..ilerde sorun çıkartacak gibi duruyor çünkü..

ben 3yıllık evliyim...bu kasım ayında evlilk yıldönümümüz vardı..
muhasebeci olmadığım gibi hiçte anlamam biliyomusun
ama genelde beni hep muhabesicilere benzetirleroysa iş alanım teknik benim:)

Pınarım off diyorum yaa,büyük badire atlatmışsınız..gözemi geldiniz kız?
sen bakma bana ben rakı kokusuna bile dayanamam ıyyy ama sanalda içince çarpmaz ttalım:)
yada sana miller açarız sen onu içersin:)

balıga varımda rakıya yokum diyorum en son ictigimde balayındaydım esimin kafası yarıldı dikiş atıldı ondan sonra agzımıza koymuyoruz içkiyi canımcım

cnm ya hep aksilikler olmş gerçekten. çok kötü bişi insanın en mutlu gününü hatırlamak istemiyor oluşu. bende düğünümü hatırlamak istemem,düğün cdlerini izlemem,resimlere bakmam. nişanlı kaldığım 1.5 sneyi.ogünleri anımsamak istemiyorum.baktığım sadece eşimle olan stüdyo fotolarımız. onlar da çok güzel çıkmış o yüzden bakıyom.

ben de avatarını muhasebeciye benzettim galiba
benim yazdığımı bulup tutup buraya getirmişsin tşk ederim barışıyım bende o zaman küsmeyelim dimi.
dişine de tüküriyim dolgusuna da:95::95::95::95:diişlerimi fırçaladığım halde bu durumdalar . zaten 4 dişim dolgulu. bütün dişlerim dolgulu olacak yakında.ne istiyo bu dişler anlamadım kiiii:84::84::84::84::84::84::84:

neyse tatlım benim cıkmam lazım malum iş bitti eve gidiyorum belki eveden girerim esimde yok zaten bu gece ohh kızlarla parti yapıcaz gelin sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…