günaydınnnn kızlarrrrr hadiii ne kadar tembelsniz yaaaa uyanın artıkkkk aaaaaaaaaaaaaauyanan güzel gibi uyuyonuz prensinizimi bekliyonuz öpsünde uyandırsın diyee bakın prensiniz yerine benn gelicem ona göreeee
iyi akşamlar teyzem ağır bi ameliyat geçirdii.bu aralar sık giremessem beni merak etmeyin.
bugün genetik test sonucum çıktıı temizmiş çok duygulandım ve heycanlandımm.duasını eksik etmeuyen dostlarım allah sizden razı olsun.
görüşmek dileğiyle mutlu kalın
günaydınnn şekeriiiiiiimmmmm ah ah keşke fırsatım olsa da uyusam güzeller gibi. işten çıkıyım uyuycam zaten öğlene kadargünaydınnnn kızlarrrrr hadiii ne kadar tembelsniz yaaaa uyanın artıkkkk aaaaaaaaaaaaaauyanan güzel gibi uyuyonuz prensinizimi bekliyonuz öpsünde uyandırsın diyee bakın prensiniz yerine benn gelicem ona göreeee
günaydın ececim nasılsın. hamişlik nasıl. sana bişi sorcam. hamileliğin en erken belirtisi nedir acabagünaydınn pınarcım nasılsın
iyi seker sen nasılsın_günaydınn pınarcım nasılsın
geçmiş olsun maonyacııımm Allah şifa versin. hakkında hayırlısı canım benim.dualarımız birbirimizle zaten
günaydınnn şekeriiiiiiimmmmm ah ah keşke fırsatım olsa da uyusam güzeller gibi. işten çıkıyım uyuycam zaten öğlene kadar
basakcıgım ne o isten cıkmayımı düsünüyosun bakıyım bende o günü dört gözle beklyorum valla uyumayı inanki uykuyu cok seviyorumm
günaydın ececim nasılsın. hamişlik nasıl. sana bişi sorcam. hamileliğin en erken belirtisi nedir acaba
günaydın kıslarrr canım hamişlik allaha şükür iyiy gidiyor canım bende erken belirti olarak hiç bişey olmadı tek degişik şey vücudumda gögüslerimde hafif damarlanma oldu onun haricinde hiç bi belirti olmadı pozitifimle ögrendim hamiş oldugumuugeçmiş olsun maonyacııımm Allah şifa versin. hakkında hayırlısı canım benim.dualarımız birbirimizle zaten
günaydınnn şekeriiiiiiimmmmm ah ah keşke fırsatım olsa da uyusam güzeller gibi. işten çıkıyım uyuycam zaten öğlene kadar
günaydın ececim nasılsın. hamişlik nasıl. sana bişi sorcam. hamileliğin en erken belirtisi nedir acaba
iyi seker sen nasılsın_
evet pınarcım işten çıkıcam inşalllah. kendi evime çıkıyım bi. ondan sonra çatır çatır uyuycam
pınarcım anlat cnm nasıl gidiyor evlilik, barışmanın ilk günleri, anlat bakalımmm
evet cnm planla olmuyor tabii bu işler. zamanı gelince oluyor herşey.insallah canım ne zamana biticek evin tatlımm umarım yeni eve bir bebekte gelir insallahbende bir ev alıyım ondan sonra diyodum bebek düsünürüm diye ama aldım evi hala duruyom iste
insallah canım ne zamana biticek evin tatlımm umarım yeni eve bir bebekte gelir insallahbende bir ev alıyım ondan sonra diyodum bebek düsünürüm diye ama aldım evi hala duruyom iste
cnm hepte ağırdan alma cevap verki gönlü okşansıncanım evllik güzel gidiyo ama bazen maratonlasıyoruzz bir heyecan kalmıyo ama bazende hepsi siliniyo hep ask dolu oluyoruz cok karma karısık evlilik dün esim mesadeydi bende annemlerdeydim gece ask dolu msj atmıss bende cevap vermedim arıyo beni niye cevap vermiyosun diyo bende kendimi agırdan alıyom görmedim falan diyom bazen o yapıyo bana aynısını ben yapınca zoruna gitti beyfendinin
cnm hepte ağırdan alma cevap verki gönlü okşansınbağlar böyle sıkılaşır
tabii ki cnm sen daha iyi bilirsin ne yapılması gerektiğini. aman adımlarını sağlam at. gerçekten evliliğin bıçak sırtı olduğunu keşfettim artıkanlıyorum canım aama hep ben fedakarlık gösterdim ben askımı hep hissettirdim artık sıra onda benim alttan alma naz yapma zamanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?