selam kızlar naber:)
ayy benimki atmaz öyle mesaj falan..evlendik evleneli toplam 2 kere msj atmıştır:)
ama ondan önce telefonumu kitleyene kadar atrdı aşk dolu mesajları
kandırdı ya artık şimdi gerek görmüyo paşamız..ama bende pek msj atmam..misilleme mi
yapıyorum yoksa giderek onamı benziyorum bilemiyorum
canım selam biz gün gectkce kendimize benzeticegimize onlar bizi kendilerine benzediyolar onlar yapmayınca hep benmi yapıcam diyoruz bizde yapmıyoruz sonra onlar gibi oluyoruz canımm ee nber ne var ne yokk bakıyımm regline kac gün kaldı?
evet cnm aynen öyle biz onlara benzemek zorunda kalıyoruz. hatta psikolog bana demişti ki;onu istediğin kişi karakterine sokmaya çalışma, onu olduğu gibi kabul et demişti. onu olduğu gibi kabul ede ede.............. en sonunda ben ben olmaktan çıktımmmcanım selam biz gün gectkce kendimize benzeticegimize onlar bizi kendilerine benzediyolar onlar yapmayınca hep benmi yapıcam diyoruz bizde yapmıyoruz sonra onlar gibi oluyoruz canımm ee nber ne var ne yokk bakıyımm regline kac gün kaldı?
canım selam biz gün gectkce kendimize benzeticegimize onlar bizi kendilerine benzediyolar onlar yapmayınca hep benmi yapıcam diyoruz bizde yapmıyoruz sonra onlar gibi oluyoruz canımm ee nber ne var ne yokk bakıyımm regline kac gün kaldı?
yaa kenarlardaki reklamda ajda pekkanı görmek istemiyoruuuuuuummmmmmmm:95::95::95::95::95:
anladım dolunaycım insallah olmassında hamile oldugunu duymayı cok isterdim canım ben kahve icmeye gidiyorum öptüm görüsürüz
evet sevmiyom zıtarıniye kıs?sevmiyonmu süpperzıtarı:)
cnm benim tecrübem yok. olsa burda olmam zaten:) inşallah hamilesindirgızzzzlaaarrrr goşuunnnnn...:)
adetime 6 gün var..
göğüslerim şiş ve sütten daha açık renkli bi sıvı akıyo...
varmidur tecrübesü olan..:)
nur yüzlü ajda nene:)gızzzzlaaarrrr goşuunnnnn...:)
adetime 6 gün var..
göğüslerim şiş ve sütten daha açık renkli bi sıvı akıyo...
varmidur tecrübesü olan..:)
evet sevmiyom zıtarıhemde 70 yaşında kadını o halde görmek istemiyorum açıkçası.o yaşta bi kadın elleri pamuk gibi nur yüzlü gerdirilmemiş bir nine olmalı. sevmem ben böyle nine:113:
cnm benim tecrübem yok. olsa burda olmam zaten:) inşallah hamilesindir
evet haklısın canım belki tecrübesi olan vardır diye bi soriim dedim..
ortalığı ayağa kaldırmiim boşuna...
zaten hastanede çalışıyorum bi iniim bakim aşağıya..
teşekkür ederim..
valla nasıl öleceğini ben de tahmin edemiyorum açıkçası. ama marilyn monroe gibi olacağı göüzümün önüne geliyo.midem kalkıyo. Allah muhafazanur yüzlü ajda nene:)
o kadın eceliyle ölse bile ayakta makyajlı ölür:)
ya kızlar benimde hala reglim devam ediyoo anlamadım yaa 7gündür hic bu kadar fazla olmamıstım
normalde kaç gün sürerdi?
yoğun gelmiyodur umarım..
3 5 gün sürerdi yogun gelmiyoo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?