Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım inşallah bunca uğraşlarınızın karşılığında bebeğinize kavuşursunuz..onun kokusunu duyunca eminim tüm bu zorlu süreçleri unutacaksınız...:)
ara ara bizede gelir böyle ağlama krizleri..dünde bana gelmişti..içinden geliyorsa ağla..atma içine,rahatlarsın..
ben bugün ağlamıyorum sadece dua ediyorum,hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım diye...

merhaba kızlar ben taşındım evimi getirdim şimdi kayınvalidemlerdeyim yarın sabah evi temizleyip yerleştirmeye başlaacam fırsat buldukça size yazarım

sizler nasılsınız hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum umarım iyisinizdir.hepinizi seviyorum ve çok öpüyorum byyyyy

aaa sara hatun gelmişş. ayol ne pratik hatunsun ne çabuk taşındın ayyyyyyy çok sevndm

aaa sara hatun gelmişş. ayol ne pratik hatunsun ne çabuk taşındın ayyyyyyy çok sevndm

canım menim keşke dediğin kadar pratik olsam ama nerdeeeeeeeeee daha yeni evi getirdik ama evi görsen heryer karma karışık ve çok soğuk akşamlar kayınvalidemlere geliyoruz iyiki onlarda var burda yarın başlayacam temizliğe de artık ne zaman biter bilmiyorum benim için dua edin kızlar

sen nasılsın başakcım ne var neyok yokluğumda hamile haberi varmı

dolunaycım yeni test yaptınmı inşallah hamilesindir

cadıcım senin test günün ne zaman

yetercim sen nasılsın neler yapıyosun tatlım

İYİ AKŞAMLAR KIZLARRRRRRRRRRRR
nasılsınızzzzzzzzzzz
saram yeni evinde her şey gönlünden geçen gibi olsun bebeğimmmmmm sen benim değerlimsinnnnnnnn

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi gelinde iki lafın belini kıralımmm hatunlarrrrrrr

canım benim duan için amiiiin diyorum sende benim kıymetlimsin biliyosun

saram kolay gelsinnnn ben biraz karışığım eşimle ilğili dr yeniden ameliyat olabilir dediii o günleri tekrar yaşamaktan kokuyorummm

canım benim duan için amiiiin diyorum sende benim kıymetlimsin biliyosun

BİLMEZMİYİM YÜREĞİ GÜZEL ARKADAŞIMMMMM yorucudur şimdi ev işleriii taşın temizle yerleştir canımm yaaa keşke yakın olsaydıkkkk

saram kolay gelsinnnn ben biraz karışığım eşimle ilğili dr yeniden ameliyat olabilir dediii o günleri tekrar yaşamaktan kokuyorummm

kıyamam canım menim Allah eşine şifa versin inşallah yakında ameliyata gerek kalmadan iyileşir sende eşinle beraber mutluluğa yelken açarsınız canımın içi [/I]

BİLMEZMİYİM YÜREĞİ GÜZEL ARKADAŞIMMMMM yorucudur şimdi ev işleriii taşın temizle yerleştir canımm yaaa keşke yakın olsaydıkkkk

keşke yakın olsaydık benim ailem zaten uzakta ama yakın candan içten bi arkadaşımın yanımda olmasını çok isterdim ki sen benim için böyle birisin ama düşünmen bile yeterli biliyomusun yeterim çok sağol canım menim Allah gönlüne göre versin

kıyamam canım menim Allah eşine şifa versin inşallah yakında ameliyata gerek kalmadan iyileşir sende eşinle beraber mutluluğa yelken açarsınız canımın içi [/I]

saram sağol inşşşşşşşşşşşş dua ediyorum ama silerden duymak daha iyi geliyor bunlarıııııııııı

saarm ben hep söylüyorum bu senin gönlüyüm gözleriyin güzeliği görmek istediğin gibi görüyorsun benii canım benimmmmm

saarm ben hep söylüyorum bu senin gönlüyüm gözleriyin güzeliği görmek istediğin gibi görüyorsun benii canım benimmmmm

ayyyyy çok utandım sağol canım menim asıl gönlü yüreği güzel olan dünyadaki bütün güzellikleri iyilikleri hak eden sensin yeteriiiiiiiiiim

canım ben çıkıyorum iyi akşamlarrr sana kolay gelsin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…