Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ööle kanuşmayla olmuyomu dimi başak hanım???
allah hayırlısını versin masraflı vede çok stresli valla doktor demek bile istemiyomm
yengem iyikız gerçekten ama uzak iyi olmasda idare ederdik herhalde

ööle kanuşmayla olmuyomu dimi başak hanım???
allah hayırlısını versin masraflı vede çok stresli valla doktor demek bile istemiyomm
yengem iyikız gerçekten ama uzak iyi olmasda idare ederdik herhalde
bence varya bu hatuncuklar bizi atıştırmaya çalşıyo sonra kaçıp gidiyolar. hatırlasana dolunay da çekirdek çitliyodu

bence varya bu hatuncuklar bizi atıştırmaya çalşıyo sonra kaçıp gidiyolar. hatırlasana dolunay da çekirdek çitliyodu

ewet bencede dostluğumuzu kıskanıyolar
neyse biz kapşsakta kankayısss
aama devamlı hep biz varız burdaaa
başkada kimse yokk hep biz
sara abladan satın alalım bu topiğin sahibi biiz olalımm
başak seni seviyom anam (valla kocan benim kadar demiyodur haa bu sözü sana)

aşk olsun kocamla ben daha farklı ilişkiler içine giriyorum. ama doğru yani senin kadar söölemiyo valla sen en azından hergün söölüyon

vay vay vay erenay hatun arkadaşlık yollamayı da öğrenmş.

aşk olsun kocamla ben daha farklı ilişkiler içine giriyorum. ama doğru yani senin kadar söölemiyo valla sen en azından hergün söölüyon

sana bu kadar sölüyosam düşünsene bnim koçişi hep söylüyom ona devamlı 10 dk bir arıyommm adamı
oda sööler o ayrıı
anlat anlat daha açık anlat
kızım dikkat et ne biçim kelimeler yaaa
tirbiyesüzzzzz

kızım "ayıp yatakta olur" der benim koca. burda ayıp diye bişi yok anlatırız yaniiiii

kocana dvamlı söölüyonnu kız seni seviyorm diye. peki nasıl bööle durup dıururken mi. ama o kelimeyi hep söylersen özelliği kalmaz

kocana dvamlı söölüyonnu kız seni seviyorm diye. peki nasıl bööle durup dıururken mi. ama o kelimeyi hep söylersen özelliği kalmaz

hep seni seviyorum demem heralde sevdiğimi belli eden cümleler söölerim
ararım mesela seni özledim der kapatırımm
mesaj atarım
yastığını kokluyorum derimm(koklarım hemde)
falan felon iştee
özelliğe gerek yokk zaten o sevdiğimi bilsin yeter
ama o pek söölemez ama acaip ince jestler yapar küçük ama anlamlıı
mesela:
geçen facesine yazmışş "evdeki huzur hayat budur" diyeee
bizim evimize devamlı gelen herkes beğenmiş liste olmuş beğenenlerr(benim kocam kimseye belli etmez sevdiğini resmimi bile koymaz face e)
bide beni ağlatan bi jesti varkiiiii
benim eltim saç kesebilir bi kere onun evinde bana perçem kesiyoduu
kocacım bi tutam almış peçeteye sarmış cüzdanına saklamışş
ben ççoook uzun zaman sonra tesadüfen gördümm
hoşuma gitti sordum niye aldın diye özleyince kokluyom dedii
biz iş dışında hiç ayrılmayızz bide özlencek mesafe hiç girmedi aramıza

yaaa

vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay vay yüzümdeki ifadeyi anlatacak smiley bulamamanın üzüntüsünü yaşıyorum şu an.. ve bu olayı bu münasebeti ayakta alkışlıyorum

hakikaten nazarlarsan korusun Rabbim elemterefiş kemgözlere şiş...

bu arada senin facete kocanın resimleri falan doludur tahminimce. peki o neden seninle olan resimlerinizi aşkınızı göstermekten gurur duymak varken bunu yapmıyor.

benim facem yok ben açma ihtiyacı duymyorum tanıdıklarımız aynı onunkinden takılıyom bendee
o sen bana özelsin özelimi kimsenin bilmesine gerek yok diyor bu bizim haayatımız kimseye ispatlamak zorunda değilim diyooo
bende saygı duyuyorumm haklı da başka insanların herşeyi bilmesine gerek yok
ama bizi tanıyanlar zatenn anlıyolar birbirinize bakışınız bile değişik diyolarr
şükürler olsun ya rabbim herkese duam :allahım herkesi en az bizim kadar mutlu etsinn

he ya bazı insanlar hatta çoğu kişi sevgilisi veya kocasıyla her resmini koyuyor, tuvalete girseler resim çektirmişler adeta hepsini koyuyolar.neredeyse gece mesailerini bilem koycaklar
ha bu arada bizim de eşimle face imiz yok. öyle anlaştık. biz beceremiyoz face kullanmayı. daha doğrusu eşimin arkadaşlarında bi kız görüyüm çıttıırıyorum:95::95::95::95::95:

muhabbet baya koyulaşmış:)

gızlaar ben geliddddiiimm:)

erenayımmm maaşallahhh...Allah mutluluğunuzu daim etsin canımmm maaşallah,
başağımm boşver bizim feysimiz var da noluyo,ayda yılda bir giriyoruz

dün dişime kanal tedavisi yaptırdım..yarında 20lik diş çekimim var bana dua edinde
pazartesi size yazabileyim:)

Allah şifa versin kuzum. 20lik dişini niye çektiriyon beğenmedin mi.
benim de 20lik dişlerim sorunlu 2sinide çektirmem lazım. lakin çektirmek istemiyorum çünkü 20lik dişlerimle birlikte dişlerim tam 32 tane:86::86::86::86::86::86:

bu beni çok mutlu ediyor. ama 20likleri çektirirsem 30a düşcek. istemiyorum çektirmek. ağrılarını çekerim daha iyi

tatlım ben 20liklerin ağrı faslını çoktan geçtim hatta artık onlarla iyi geçiniyordum ama dün

kanal tedavisi için film çektirdiğimde 20liklerden bi tanesinin etrafında kist olduğunu gördü doktor ve nasıl ağrın sızın olmaz diye şok olduvücut bile ağrıya alışmış demek ki:)

kist falan diyince tırstım,şimdi antibiyotik kullanıyorum 1000mg,yarın kurbanlık kuzu gibi gidicem artık korkuyorum yaf

heeeee bide kan testimin sonucunuda gitmişken oranın kadın doumcusuna gösterdim,sonuçlar iyi dedi..
valla bence kesin şu 20liklerin enfeksiyonundan hamile kalamıyorum..

kız gerçekten enfeksiyondan kaynaklanıyor olabilir mi ki ben de mi çektirsem

ben de öyle takılıyorum,ana ekrandan takip edip,ilginç bi konu görürsem okuyorum,arada size laf atıyom işte böyle
cnm bazen ben de online foruma takılıyorum ilginç şeyler varsa içine giriyom falan ama asla ve asla "eşi ve ailesi" bölümünü tavsiye etmem. tamam kendimden çooooookkkkkk şey buluyorum o böölümde ama valla çok pis psikolojimi bozdu o bölüm. ben bi ara çok takldım. kocma bakışım değişmiş ti ayol...sen de taklma onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…