hay Allah'ım yaa yine mi gitti bu kız.ay ay kankasını da bırakmazmışş
canımsın yaaa kızım ben senin gibi kankayı nerden bulurummm
hay Allah'ım yaa yine mi gitti bu kız.
bulamazsın kızım kendimim diye söölemiyorum çok düşünceli vefalı bi kişilikimdir
hmmmm güzel bir soru sordun. ankaradaki arkadaşlarım beni nadide sultana benzetirlerdiiiietme kocanla kavga ben dönek bi karıyım ban güvenip kocanı dışlama kalırsın ortada
yok geyik bölümüne açma biz hamilelik çalışmalarınıda yazcaaz herhaldee olmaz gebelik bölümüne aç yine
olur sen gel iş yapmasakta kahve ısmarlarım sana bol bol var zate
evet daha inceyim ikbal varya öyle görünüyom tek fark bende azıcık fazla göbek var canım
burnumda ikbal gibi
sen kendini benzetsen kime benzetirsin??
yok kız adeti yakın değildi galiba hiç bahsetmedi ki. niye açmıyo acaba yaaa kaynanası mı bişi yaptı yine.farkındayım canımcım düşünceli insansın belliii
bu yüzden kankamsın işte
pınar napıyoo yaa amerak ettim yaaaaa:18:
kızım bi gir sööle nolduu
pınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
adet tarihi ne zamandı pınarın gebemi acep???:26:
kız pınar senaryo yazıyom sana bak gel çabukk
hmmmm güzel bir soru sordun. ankaradaki arkadaşlarım beni nadide sultana benzetirlerdiiii
valla ciddi söölüyorum. ama benim aklıma nadide sultan deyince "göğüs" geliyo. o yüzden neden benzettiklerine anlam veremezdim. ama hiçte ona benzemem yani. aslında öyle şuna benziyorum diyebileceğim kimse yok ama kilo olarak birini sööle diyosan ebru şallı diyebilirim. sıfır bedenimde azcık
kız ikbal şişko ama ikbal kapanmış mı bu arada yaa bayağıdır başı kapalı görüyom.
eroşum haklısın şimdik biz bebekimizi beklerken hangi süreçlerden geçiyos onları falan konuşacağımız aynı burası formatında bi topik olsun. ama hoş bir başlık bulmamız gerek. valla burası çok eğlenceli fakat ciddi ciddi ben kızları sıktığımızı düşünüyom. baksana bizden başka kimse yooookkkkkkkk
haadi ya cidden mi sarı mı düşünmüştün beni. kız aslında nadideyle uzaktan yakından alakam yok gözünü sevem nedideyi görünce aklına ben gelmiyim.evet kapandı hacca gitti yaa
ikbal şişko zaten canımcımm bende şişkoyum ama mukadder feci şişko ikbal daha derli toplu ona göree
oo nadide güzel hatunn eh bben seni hep sarı saçlı hayal ediyodum ama neysee değilmişinn
haadi ya cidden mi sarı mı düşünmüştün beni. kız aslında nadideyle uzaktan yakından alakam yok gözünü sevem nedideyi görünce aklına ben gelmiyim.
benzeten kişiyede sormştum neden benzetiyon diye. ne göğüslerim o kadar kocalak ne de onun gibi itici bi tipim var.:120::120::120::120:
saçlarım dalgalı koyu kahve ama istersen sarıya boyatırım senin hayalin bozulmasın
bi ara kocamın istediği üzere sarıya boyatmştım ama hiç yakışmadı halbuki beyaz tenli olmama rağmen.
tamam o zaman kuzum aklıma yattı bu iş benim eminim sara hatunum görse istemezdi bunu biz memnunuz derdi sağolsun yüreği güzel. ama işte yine de rahatsız oluyom ben. halbuki burası halka açık sohbet alanı, yeniler hatunlar da gelir sohbet ederler tabii ki kimsenin tapulu yeri değil ama ne bilimaynen aynen evet o yüzden gebelik bölümüne açalım
neşeyle yumurtlayalım ,anne olalım diyelimm nasılsa hep burdayız yeteri kadar aktif olursa herkes katılır zatenn
bende sıkıldıklarını düşünüyorum çünkü artık kimse gelmiyo gelen de bakıyo selam yazıyo gidiyooutanıyom çenemden
burayada takılırız orada da çene yaparız liste yaparız buradakilerden de bekleriz misafir gelirler bizee
ben de tesettürlüyüm bu arada demiş miydim.tamam anladık anladıkk güzelsin canımmm
ben seni hep güzel hayal etmiştim zatennn
ben seni böölede severim değişme sen
tamam o zaman kuzum aklıma yattı bu iş benim eminim sara hatunum görse istemezdi bunu biz memnunuz derdi sağolsun yüreği güzel. ama işte yine de rahatsız oluyom ben. halbuki burası halka açık sohbet alanı, yeniler hatunlar da gelir sohbet ederler tabii ki kimsenin tapulu yeri değil ama ne bilim
ben de tesettürlüyüm bu arada demiş miydim.
ne yazyon çıkmıyo anlamdım:44::44:ya ben yazıyom çıkmıyo burda
tamam halledelim ne zaman açıcan haber ett
ne yazyon çıkmıyo anlamdım:44::44:
şu an açıyorum konuyu ama güzel bir giriş bulamadım bak başlık şööle:NEŞEYLE HAMİLE KALIYORUZ!!!
altına da başlık olarak bişiler yazmaya çalışıyom. yardım et
kızım sen benim için hayatımda m.ö - m.s gibi bişi oldun. bırakır mıyım seniiiiiiiiiiiine kadar çok ortak yanımız var ne güzel dimiii???
kızım sen benim için hayatımda m.ö - m.s gibi bişi oldun. bırakır mıyım seniiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?