Sabırla Bebeğini Bekleyenler

düşündük stresle hamile kalınmıyor
biz de dedikki neşeyle yumurtlayalım neşeyle hamile kalalım
stresten uzak durup hamileliğe daha rahat bi psikolojiyle girmek için buyrun topiğimize

diye başlayabilirsin
başlık nasıl çok mu sıradan. NEŞEYLE YUMURTLUYORUZ!!! olsaydı çok komik olurdu dalga geçerlerdi sanırım.

başlık nasıl çok mu sıradan. NEŞEYLE YUMURTLUYORUZ!!! olsaydı çok komik olurdu dalga geçerlerdi sanırım.

ya başlı iyi de eksik mi sankii dicem ama ismi değil aktif olması önemli nasılsa gelen giden olmaya başlayınca farketmezz çok fazla
bebekle ilgili olsun yater

bak bööle de olurr
TÜM SORUNLARA RAĞMEN NEŞEYLE HAMİLE KALACAĞIZ

sööle: YAŞADIĞIMIZ SORUNLARA RAĞMEN NEŞEYLE HAMİLE KALACAĞIZ!!
İlk gören de hamile kalmak için yeni yöntem sanar heralde. neyse tamam sen gir ben ayarlıyım

erenay bi bak hele başlık şöyle mi olsun: yaşadığımız sorunlara rağmen neşeli kalarak anne olacağız!!
yoksa: yaşadığımız sorunlara rağmen neşeli kalarak hamile olacağız!!

hangisi anne mi hamile mi

bi dakka geldim tontişim. işim vardı napiyim sen camlarda karılarla çene çalıyon unutuyon beni. maonya hemen çıkma sana bişi diycem annem bekle
cnm temizlik yapıodummm yazını şimdi gördüm
hormon tahlil ise zorunlu durumda 4, günde yapıyolar hayatım
deneyimliyim bu konuda
ooo iyi kilo vermişsin sen becerikli senii
2günü yapılır die hatılrıyrm ama benn kafam karıştııı:26:

okudumm bebeğim bunlarııı cvp yazmadım ama çok karamsardım sizide üzmek istmedimmm.napalımm budaa gelir buda geçerrrrrrr alışmalıyız dayanmalıyızzzz

tamam maonyam ben görmedin diye düşündüm kusura bakma kuzzum. bu da geçer tabiii. bu arada sen aşılama mı yaptırcan. o nasıl oluyor ben bilmiyorum da

Son düzenleme:
kızlarr sohbetinizzz öldürecek benii gülmektenn ne tatlı şeylrrsinizz sizz yaaaaaaaa

tamam maonyam ben görmedin diye düşündüm kusura bakma kuzzum. bu da geçer tabiii. bu arada sen aşılama mı yaptırcan. o nasıl oluyor ben bilmiyorum da

aşılama cnm normal ilişliye göree 2kat daha şans var.eşinin spremlerini yıkayıp en güçlülerini seçippp sana enjekte ediolarr.bilmiomusunnn kızzz

yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız daha güzeldi bencee

tamaaaaaaaaammmmmmm topik hazır link vermeyi bilmiyorum öğreniyim dur. ben bi su döküp geliyim . sonra da link verriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…