Sabırla Bebeğini Bekleyenler

valla bilmiyordum peki tüp bebekten ne farkı var
tüp bebekten kadındandaki yumurtalar toplaanıo dışarıya alınıo spermle döllenioooo embrio oluştuktan snr anneye transfe rediolarrr
tamaaaaaaaaammmmmmm topik hazır link vermeyi bilmiyorum öğreniyim dur. ben bi su döküp geliyim . sonra da link verriim

kızz siz gerçekmii topik açacaksınızzz ne gerek varkii burası varken

canımcım eskilerden kimse gelmiyo buraya yaaaaa
bi kardelen,sara,arada yeter bide sen varsın
öbürleri girip bakıp çıkıyolar
belki muhabbetimiz geyiğe döndü diye yazmak istemiyolardır diye
bizde daha fazla rahatsız edelim istemedikk
gidiyozz anam

siz yokkendee kimse gelmioduuu zatennn.yazdan beri kimsleer uğramaz olduuu.geçennnn kışş görseydinizz muhabetlerimiziii.bence burda kalınnn kimsnein sizden şikayet ettiği yokkk

tüp bebekten kadındandaki yumurtalar toplaanıo dışarıya alınıo spermle döllenioooo embrio oluştuktan snr anneye transfe rediolarrr

kızz siz gerçekmii topik açacaksınızzz ne gerek varkii burası varken

canım tşk ederim anladım. inşallah aşılaman tutar ilk seferde. peki fiyatı nedir ki?

canım ya ben de burayı çok sevdm ama erenayla çok meşgul ediyos gibi düşündük. topiki açtık burayı ihmal etmek yok asla gelicez tabii ki ama sıra dışı sohbetimizi orda yapalım dedik.sizi de bekliyoruz

siz yokkendee kimse gelmioduuu zatennn.yazdan beri kimsleer uğramaz olduuu.geçennnn kışş görseydinizz muhabetlerimiziii.bence burda kalınnn kimsnein sizden şikayet ettiği yokkk

ben yumurtlayamadığım için 600ytl ilacım tutuoo.200spermlerin yıkanması 500de doktora ortalama 1 1.5 gidio yaniii.

benim başarısız 1 aşılama 1 tüp bebek deneyimim var

ben yumurtlayamadığım için 600ytl ilacım tutuoo.200spermlerin yıkanması 500de doktora ortalama 1 1.5 gidio yaniii.

ahh canım yaa sermayeye bak Rabbim gerek bırakmadan tez zamnda nasip etsin

selam tatlımmmmm nasılsın bakalım oy senin avatarını yerim

ben hayaletimmmmmmmm biz pro üyeyiz ya görünmemezlik özeliğimizvar onu kulanıyorummmm

ben bugün gelemidim canımcım malesef.
ya kızlar herkez memnun sizden,zaten eskilerden pek gelen yoktu sebep siz değilsiniz dicektim kiiiiiiiiiiiiiiii
zaten açmışınız topic
hayırlı olsun,bol neşeli,bol yumurtalı olsun,altın yumurtlansın ki,altın topunuz olsun inşallah
79dan 71 e düştüm cnmmm.boyumda kısaa
maonyacım baya zayıflamışın canım maşallah.
zaten şu sıra kimse gelmiyodu,ya işlerinden ya da kendi canları sıkkın olduğundan,sebep siz değildiniz.

maonyacım çok pahalı yaaa,devletin hastanelerinde,fakültede falan yaptırsan sadece ilaç parasıyla kurtulursun canım,biraz araştırsanıza.

canım cım çok tşkler biz kendimizi çok kötü hisseettik biliyorduk sizin böyle düşündüğünüzü ama işte açtık artık boş çeneleri orda çalıyoruz seni de bekleri<zzzz

merhaba arkadaşlarr salı günü transferim oldu hep yatıyorum. dualarınızı eksik etmeyin
Allah'ım inşallah bebeğin gelir..Rabbim Ol der de Olur inşallahhh...mü'minin mü'mine duası makbuldür birbirimize dua etmeliyiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…