tüp bebekten kadındandaki yumurtalar toplaanıo dışarıya alınıo spermle döllenioooo embrio oluştuktan snr anneye transfe rediolarrrvalla bilmiyordumpeki tüp bebekten ne farkı var
tamaaaaaaaaammmmmmm topik hazır link vermeyi bilmiyorum öğreniyim dur. ben bi su döküp geliyim . sonra da link verriim
tüp bebekten kadındandaki yumurtalar toplaanıo dışarıya alınıo spermle döllenioooo embrio oluştuktan snr anneye transfe rediolarrr
kızz siz gerçekmii topik açacaksınızzz ne gerek varkii burası varken
canımcım eskilerden kimse gelmiyo buraya yaaaaa
bi kardelen,sara,arada yeter bide sen varsın
öbürleri girip bakıp çıkıyolar
belki muhabbetimiz geyiğe döndü diye yazmak istemiyolardır diye
bizde daha fazla rahatsız edelim istemedikk
gidiyozz anam
tüp bebekten kadındandaki yumurtalar toplaanıo dışarıya alınıo spermle döllenioooo embrio oluştuktan snr anneye transfe rediolarrr
kızz siz gerçekmii topik açacaksınızzz ne gerek varkii burası varken
siz yokkendee kimse gelmioduuu zatennn.yazdan beri kimsleer uğramaz olduuu.geçennnn kışş görseydinizz muhabetlerimiziii.bence burda kalınnn kimsnein sizden şikayet ettiği yokkk
canım tşk ederim anladım. inşallah aşılaman tutar ilk seferde. peki fiyatı nedir ki?
canım ya ben de burayı çok sevdm ama erenayla çok meşgul ediyos gibi düşündük. topiki açtık burayı ihmal etmek yok asla gelicez tabii ki ama sıra dışı sohbetimizi orda yapalım dedik.sizi de bekliyoruz
ahh canım yaa sermayeye bak Rabbim gerek bırakmadan tez zamnda nasip etsinben yumurtlayamadığım için 600ytl ilacım tutuoo.200spermlerin yıkanması 500de doktora ortalama 1 1.5 gidio yaniii.
benim başarısız 1 aşılama 1 tüp bebek deneyimim var
selam tatlımmmmm nasılsın bakalım oy senin avatarını yerim
avatarın bana birisini hatırlatıyo her görmeem deiyiyim canım
sen nasılsın?
yeter abla ben bu başakı döveyimmi
sabahtan beri beni bekletiyooo
küstünmü başakım bana niye yazmıyon ışığın yanıyo sen yoksunnn
allahıma şükürrr
adet sendromlarındayım akşamdan beriiiii
huysuz sinirlii aksi ve çirkeff
aminn ablacımmm aminn allah dualarımızı kabul etsin inşallahhh,
ablam senin ışığın yanmıyoya anlayamıyom burdamısın değilmisinn
ben bugün gelemidim canımcım malesef.neden kims yok bugün burdaaaaaaaa
başaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk
pınar zaten kaçgündür yok dolunaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy
kardeeleeeeeeeeeeennnnnnn
eceeeeeeeeeeeeeeeeeee
maonyaaaaaaaaaaaaaaaaa
ve adını hatırlayamadıklarım nerdesinizzz:26:
ya kızlar herkez memnun sizden,zaten eskilerden pek gelen yoktu sebep siz değilsiniz dicektim kiiiiiiiiiiiiiiiieroşum yaa sana bişi diycem biz bu topiki çok mu işgal ediyoruz.:44::44:bizim gibi sık sık qiremeyen arkadaşlar geçmişi okumuyo bile. bakıyorlar çok ve qereksiz şeyler yazılmış çıkıp qidiyorlar. dün qece ben burda takılırken bir kaç tane eskilerden kızlar vardı sadece gece qiriyor onlar. dün gece qördüm onları topiktelerdi biraz takıldılar hiç bişi yazmadan çıktılar. üzülüyorum yani acaba hakkımızda ne düşünüyorlar "geldiler vır vır vır vvır konuşuyolar bjurda" falan diye bişiler mi diyolar
acaba kendimize ayrı bi topik mi açsak kaçırıyomuyuz kızları
maonyacım baya zayıflamışın canım maşallah.79dan 71 e düştüm cnmmm.boyumda kısaa
zaten şu sıra kimse gelmiyodu,ya işlerinden ya da kendi canları sıkkın olduğundan,sebep siz değildiniz.canımcım eskilerden kimse gelmiyo buraya yaaaaa
bi kardelen,sara,arada yeter bide sen varsın
öbürleri girip bakıp çıkıyolar
belki muhabbetimiz geyiğe döndü diye yazmak istemiyolardır diye
bizde daha fazla rahatsız edelim istemedikk
gidiyozz anam
ben yumurtlayamadığım için 600ytl ilacım tutuoo.200spermlerin yıkanması 500de doktora ortalama 1 1.5 gidio yaniii.
benim başarısız 1 aşılama 1 tüp bebek deneyimim var
canım cım çok tşkler biz kendimizi çok kötü hisseettik biliyorduk sizin böyle düşündüğünüzü ama işte açtık artık boş çeneleri orda çalıyoruz seni de bekleri<zzzzben bugün gelemidim canımcım malesef.
ya kızlar herkez memnun sizden,zaten eskilerden pek gelen yoktu sebep siz değilsiniz dicektim kiiiiiiiiiiiiiiii
zaten açmışınız topic
hayırlı olsun,bol neşeli,bol yumurtalı olsun,altın yumurtlansın ki,altın topunuz olsun inşallah
maonyacım baya zayıflamışın canım maşallah.
zaten şu sıra kimse gelmiyodu,ya işlerinden ya da kendi canları sıkkın olduğundan,sebep siz değildiniz.
maonyacım çok pahalı yaaa,devletin hastanelerinde,fakültede falan yaptırsan sadece ilaç parasıyla kurtulursun canım,biraz araştırsanıza.
Allah'ım inşallah bebeğin gelir..Rabbim Ol der de Olur inşallahhh...mü'minin mü'mine duası makbuldür birbirimize dua etmeliyizmerhaba arkadaşlarr salı günü transferim oldu hep yatıyorum. dualarınızı eksik etmeyin
Allah'ım inşallah bebeğin gelir..Rabbim Ol der de Olur inşallahhh...mü'minin mü'mine duası makbuldür birbirimize dua etmeliyiz
merhaba arkadaşlarr salı günü transferim oldu hep yatıyorum. dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olsun canım benim. Sara ve yeter nerelerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?