Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cadııııdan haberrr yokmuu kızlarr yoksa benmi göremedimmm.merak ediyrmm inşşşş hamiştirrrrr

troid sonuçlarım çıktı kızlarr.triodlerde yumurtlamyı etkilermişşş doktor izne çıkmış haftaya cmrtsiine kadar izinlimiş.cmrtsine kadar çatlatırım.lütfen yorumlayınnn.
bugünki sonuçlarımmmm eskii sonuçlarım

tsh 0.01 ------------ --- 1.56

fsh 6.02 -------------- 5.67

lh 4.42 -------------- 2.80

glukoz(açlık) 96

glukoz(tokluk) 151

evet canımmm troid kadınlarda infertilite sebebi:26::26::26::26::26::26: AMA YENİ ÖĞRENDİM ERKEKLERDEDE İNFERTİLİTE SEBEBİYMİŞŞŞŞŞ

cadııııdan haberrr yokmuu kızlarr yoksa benmi göremedimmm.merak ediyrmm inşşşş hamiştirrrrr

BEN SON GÜNLERDE SIK GİREMEİYORUM AMA CADIIIIII dan her hangi bir hebere rastlamadımmmm neden gelmedi bu merak içindeyim valla :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

evet canımmm troid kadınlarda infertilite sebebi:26::26::26::26::26::26: AMA YENİ ÖĞRENDİM ERKEKLERDEDE İNFERTİLİTE SEBEBİYMİŞŞŞŞŞ

BEN SON GÜNLERDE SIK GİREMEİYORUM AMA CADIIIIII dan her hangi bir hebere rastlamadımmmm neden gelmedi bu merak içindeyim valla :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

sonuçlarımm nasıll sencee yeterrr:26:

kızlar eşimin kontrolü için has gideceğimm

selamünaleyküm güzell hatunlar...bugün 10kişiye slm verirsek rabbimiz 3 hasretimizi silermiş

bugün 2defa gusül abdesti almak 1yıl boyunca insanııı küçük hastalıklardan korur.banyoya girerken ve çıkarken 2defa gusül abdesti alırmanızı öneririm.bugün yapılan alışverişler eve bereket getirir vee 1yıl boyunca onun yokluğunu çekmezmişsin.özellikle baklagillerden aldım bugün,alışveriş yaptımmm bebeğime biberon tulum aldım.yiyenimi lunaparaka götürdüm.öksüzü sevindirmekte çok sevapmıi.babası olmadığı için bugün onunşa özel olarak ilgilendim.ve bugün yiyenim bizde yatacak.allahım nolur evimdeki çokcuk hasretini bitirrrr.

merhba kızlarrr napıyonuzz sara ablacım cok özledim seni canım yaa dolunayda yok bayadır gelmiyo sanırımmm bu arada cok gecmiş olsun yeni evinde hayırlı olsun ablacımm sana ugur getirmesi dilegiylee

insallah canım rabbim sesimiz duyucaktır bu mübarek günde bende melegine kavusursun insallahhh birde bugun oruc tutmak lazımdı.

selam kızlar oğlusum 1832 kg olmuş bugün itibariyle dogum iznine ayrılmış bulunuyorum dr um normal dio dogum için ama benim hiç bir fikrim yok rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

saracım yeni evin yeni işin hayırlı olsun sana ugur getirsin biran önce internetini al ve gel

maonya rabbim gönlündekini en kısa zamanda göndersin inşallah...

yetercim allah sana esine şifa versin sağlık herseyden önemli bebişinizide en kısa zamanda yollar inşallah

pikeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
seni ve oğlunu cok merak ediyorum hiç haber vermiyosunnnnn.

zeloşşşşşşşşşşşş sende dön artıkın senide cok özledik

Son düzenleme:
slm kızlar çok yoruldummmm eve 18.30 gibi geldik tam çay yapacaktım çat kapı misafir geldi daha yeni gittilerr
saram edaa sağolun kızlar allah razı olsunnnnn çrşb tekrar çağırdı dr

Günaydın kızlar:)

edacımm merhaba:)hayırlısı olsun yaa:)maaşallahhh:)
ben kesinlikle normal doğumu tecrübe etmeni dilerim:)

bir kadının yaşayabileceği en büyük en kutsal deneyim doğum olsa gerek...

doğum sırasında acıyıda morfinide(adrenalin) vücudumuz zaten bize veriyor...

sakin sakin,anın tadına vararak acısıyla tatlısıyla bence bu dünyaya bir bebek getirmenin en büyük şahidi SEN olmalısın:)

hayırlı doğumlar dilerim canım....

paylaşımın için sağol canım Allahım hepimizin gönlündekini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…