kesinlikle sana katılıyorıum canım aynen bende dönüp dolaşıyorum yine bu topige geliyorum burası benim ilk göz nurum ilk bu topikle tanıştım yazmasamda devamlı giriyorum bakıyorum kim ne yapmış ne halde diye
çok gece oldu ama ben genede çağrına cevap vereyim saracım,selamlar olsun gomşuuuuuuuuuuugünaydın şen şakrak sayfaların havada uçuştuğu topiğimizi terki diyar eden hatunlar
günaydın bir zamanlar neşeli sohbet ederek stres atan hatunlar
günaydın hamile kaldıktan sonra topiği unutan hatunlar
günaydın burada tanışıp kaynaşıp sonra kendi topiğini açıp burayı unutan hatunlar
günaydın herkese gününüz aydın huzurunuz bol olsun
ben kendi adıma yazıyorum,herkez istediği gibi düşünmekte özgür ama böyle sitem edilince üzülüyorum çünkü ben neti her açtığımda mutlaka dileğim anne olmak ve buraya uğramadan kapatmıyorum ama bazen kimse olmuyo,bazen öyle yazasım gelmiyo(herhangi bi sebepten değil)bunun hamilelikle ilgisi yok,varsa da sadece enerji düşüklüğü ve aşermenin kötü bişey olmasından ama genede rabbim tüm evreleri tüm arkadaşlarıma yaşatsın inşallah.sağol dolunaycım bende sizlerden vazgeçemem
ama cidden burdaki arkadaşlıklarımız çok güzeldi sohbetlerimiz çok güzeldi sadece bebek değil her sıkıntımızızı her seincimizi paylaşıyoduk geçmişe bi göz atsan haklı olduğumu görürsün öyleki ayda 1000 sayfa yazıyoduk.sonra hatunlar birer birer hamile kaldılar hepsine kendim hamile kalmış kadar sevindim inanki ama tek tek gelmemeye anne topiklerine takılmaya başladılar.oralarada takılacaklar ama insan önceki yerinide unutmaz dimi.tabi hepsi unutmadı ama eskisi kadar sık gelmiyolar.bende hamile kaldıktan sonraki süreçleri doğumdan sonraki tecrübeleri paylaşmak isterdim ama olsun herkesin canı sağolsun hamile kalanları sayayım mı darısı başımıza diyerekten
pikepolat
eda33
edazes
edan
82prenses82
kardelen5233
son_ece
leyla (o şimdi anne busenin annesi)
nehir(o şimdi anne egenin annesi)
ben biliyodum senin hamile olduğunu,yani içime doğmuştu,şimdi kk açınca da gördüm,sevindim,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin inşallah.Canlarımm sonucumu aldımmm hamileyim. Rabbime şükürler olsun.
slmmm bugünn sonuçlarımı doktora götürdüm sabahtan beri doktordaydımmmm.doktor sende zehirli guatr var dedifilimme ve ulturasana yolladı.2tane nodülüm varmış.zegirli guatrmşım.saç dökülmem yumurtlayamam kilo almam onlara bağlıymış doktor değerlerin düzelene kadar korunacaksınız dediii en az 3 ayy napacamı bilmiyorumm.herşey benim başıma geldii.kadınsal hormonlarım çok düşükmüşşş
5taşındaki yiyenim var bşzde ona sarılıp ağlıyorum.ulturason sonuçum bebekler anne karnındayken fotoğraflarının olduğu kağıtta basıla.aynı kağıt.teyze bu senin bebeğinmi ne kadarda bebeğin varmış.ne zaman karnını kesip alacaklar dio.bebeğine oyuncak alalımmı dio
Günaydınnnn:)kızlar nasılsınız bakimm:))
kızlarr rüyamda doktorumu gördüm....hamile kalamadım ben diyodumtüp bebek nasıl bişey?onu yapalım diye soruyodum
gerek yok ne tüpü diyodu...ben sizden umutluyum olacak ,sabır et diyodu
çok gece oldu ama ben genede çağrına cevap vereyim saracım,selamlar olsun gomşuuuuuuuuuuu
ben kendi adıma yazıyorum,herkez istediği gibi düşünmekte özgür ama böyle sitem edilince üzülüyorum çünkü ben neti her açtığımda mutlaka dileğim anne olmak ve buraya uğramadan kapatmıyorum ama bazen kimse olmuyo,bazen öyle yazasım gelmiyo(herhangi bi sebepten değil)bunun hamilelikle ilgisi yok,varsa da sadece enerji düşüklüğü ve aşermenin kötü bişey olmasından ama genede rabbim tüm evreleri tüm arkadaşlarıma yaşatsın inşallah.
her duamda adınızla veya nickinizle mutlaka andığımıda belirtmeliyim burda
neyse ben elimden geldiğince gelmeye devam edicem genede
ben biliyodum senin hamile olduğunu,yani içime doğmuştu,şimdi kk açınca da gördüm,sevindim,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin inşallah.
maonyacım,benim akrabalarda var,birinci derece akraba ve her ikisinin de maşallah iki ve üzeri çocukları var,bu kadar karamsarlık ve stres ancak sana zarar tatlım.
bencede belkide sana işarettir dolunaycım,en kısa zamanda gelsin bebişin inşallah.Günaydınnnn:)kızlar nasılsınız bakimm:))
kızlarr rüyamda doktorumu gördüm....hamile kalamadım ben diyodumtüp bebek nasıl bişey?onu yapalım diye soruyodum
gerek yok ne tüpü diyodu...ben sizden umutluyum olacak ,sabır et diyodu
canım menim bunu yazarken kimsenin üzülmesini istemedim.ama topiği böyle ısssız sessiz görmek beni üzdü içimdeki ince kırılmayı dile getirmeye çalıştım belkide hata ettim.ancak dikkat ettiysen hepsi unutmadı diyede anti parantez not düştüm yani senin üzülmeni heleki hiç istemem çünkü senin yerinde bende ayrı bunu bilmeni isterim.
bu arada aşermelerin başladımı canım aramız çok uzak değil 5 saat kadar bi koşu gelirim canın bişey çekerse haber ver
bencede belkide sana işarettir dolunaycım,en kısa zamanda gelsin bebişin inşallah.
ahhh saracım ahhh,aşerme ne kelime,keşke canım bişey istese,ne yiyeceğimi bilirim en azından,yediğim şeylerin hepsi ağzımda müthiş bi acılık bıraktığından her şeyden tiksindim,hepsi ilaç gibi kokmaya başladı ve midemi zorluyo,o yüzden de ekmeğe talim ediyorum,dolayısıyla şimdiden iki kilo aldım ama içim kurudu yani.
ben de isterim tüm arkadaşlar gelsin diye ama gelmiyolar işte,ne kadar çağrı yaptık,hele zeloş a,arzu ya özel mesaj bile yazdım ablandan bi haber ver,selamımızı söyle diye,geri dönmedi,ama giriyo nete,farkındayım,
tabi ki kendi tercihi,ne diyebilirim ki?
günaydın dolunaycım rüyan hayra işaret olsun tatlım belkide sana mesajdır inşallah yakında anne olacağın haberinide alırsın
bencede belkide sana işarettir dolunaycım,en kısa zamanda gelsin bebişin inşallah.
ahhh saracım ahhh,aşerme ne kelime,keşke canım bişey istese,ne yiyeceğimi bilirim en azından,yediğim şeylerin hepsi ağzımda müthiş bi acılık bıraktığından her şeyden tiksindim,hepsi ilaç gibi kokmaya başladı ve midemi zorluyo,o yüzden de ekmeğe talim ediyorum,dolayısıyla şimdiden iki kilo aldım ama içim kurudu yani.
ben de isterim tüm arkadaşlar gelsin diye ama gelmiyolar işte,ne kadar çağrı yaptık,hele zeloş a,arzu ya özel mesaj bile yazdım ablandan bi haber ver,selamımızı söyle diye,geri dönmedi,ama giriyo nete,farkındayım,
tabi ki kendi tercihi,ne diyebilirim ki?
kızlar ağınıza sağlık ne güzel şeyler yazmışsınız:)
valla tüylerim diken diken oldu:)inşallah dediğinz gibi bi hayırlı bir işarettir:)
kardelencim bunlarda anneliğin cilveleri olsa gerek tatlım...sabret..benim ablamda şuan 7,5 aylık hamiş..onunda ilk 3 ay ı biraz sıkıntılıydı ama
şimdi rahat rahat göbüşünü büyütüyo...:)hatta dur artık çok yedin falan diyoruz:)acyip iştahlandı
Allahım sizi korusun,hayırlı doğum hikayelerini bekliyoruz ona göre:)
evrene mesaj olarak ne göndersen o olurmuş biz şimdi bunu iyi bişey olarak düşünüyoruz 9 ay 10 gün sonra ıngaaaaa seslserini duyuyoruz senin kucağından tamam mı tızım
slmmm bugünn sonuçlarımı doktora götürdüm sabahtan beri doktordaydımmmm.doktor sende zehirli guatr var dedifilimme ve ulturasana yolladı.2tane nodülüm varmış.zegirli guatrmşım.saç dökülmem yumurtlayamam kilo almam onlara bağlıymış doktor değerlerin düzelene kadar korunacaksınız dediii en az 3 ayy napacamı bilmiyorumm.herşey benim başıma geldii.kadınsal hormonlarım çok düşükmüşşş
5taşındaki yiyenim var bşzde ona sarılıp ağlıyorum.ulturason sonuçum bebekler anne karnındayken fotoğraflarının olduğu kağıtta basıla.aynı kağıt.teyze bu senin bebeğinmi ne kadarda bebeğin varmış.ne zaman karnını kesip alacaklar dio.bebeğine oyuncak alalımmı dio
:49;kızlar ağınıza sağlık ne güzel şeyler yazmışsınız:)
valla tüylerim diken diken oldu:)inşallah dediğinz gibi bi hayırlı bir işarettir:)
kardelencim bunlarda anneliğin cilveleri olsa gerek tatlım...sabret..benim ablamda şuan 7,5 aylık hamiş..onunda ilk 3 ay ı biraz sıkıntılıydı ama
şimdi rahat rahat göbüşünü büyütüyo...:)hatta dur artık çok yedin falan diyoruz:)acyip iştahlandı
Allahım sizi korusun,hayırlı doğum hikayelerini bekliyoruz ona göre:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?