Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yeter hatuncum bu yazısını okumştum. bayıldım açıkçası çok güzel anlatmş evliliğini

yetre ablam bende kendi evliliğimi anlatsam ancak bu kadar anlatırdım
ne güzel anlatmışsınn,
bizde artık 7. seneden gidiyoruzzzz
aynen dediğin gibi evlilikte hesap olmaz..saygı olur güvenn olur sevgi olurrrrr............

bu yeter ablanın evliliği diil saf kankam

yeter hatuncum bu yazısını okumştum. bayıldım açıkçası çok güzel anlatmş evliliğini

çok etkilendim ve beğendim:)

kızlar CAN YÜCELİN YAZISI çok bebeğendim ve sizlerle yaplaşmak istedimm
bebeğnmenize sevindimmm

‎''Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler : "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin düşersin, "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur, yine de yaşarsın

geçmiş olsun canım eşini doktora götürmüşken sende bi göstersen dizini

yeterim çok güzel bi paylaşım olmuş çıkarılacak çok ders var çok sağol kıymetli bacım menim

çok güzel paylaşımlar çok sağol canımın içi bacım

maonya cığım çok geçmiş olsun cnmAllah şifa versin herşeyde bir hayır vardır üzülme bebeğim seni seviyoruuuuuuzzzzz

zehirli guartıeın geri dönüşüü yokkkmuş kızlar.ömür boyu ilaç ve tüp bebek dışında bebek sahibi olma şansım yok.kardelencim guatırları varkenmi gebe kaldılar

herkese günaydınlarrr
saram biz eşimi ünverstye götürüyoruz oarda en erken 6 ay sonrasına randevu veriyorlarr burada devlet ha s gitmeliyim ama o kadar yorgun ve yoğunum ki vaktim olmuyorrr
paylaşımlarımı beğenmemene sevindim canımmmm

maonya canım bizim dr tüp bebekten başka çareniz yok falan demediii guatr infertilite sebebidir ama bu ilaçlarla tedavi edilemeyecek bir şey değil dediii
çok fazla takma kafana

zehirli guartıeın geri dönüşüü yokkkmuş kızlar.ömür boyu ilaç ve tüp bebek dışında bebek sahibi olma şansım yok.kardelencim guatırları varkenmi gebe kaldılar

evet canım,doğl yolla,hiçççççç bi tedavi görmeden(tabiki guatr ilaçlarını hep kullanıyodu)4 tane çocuğu var maşallah.
rabbim izin verince kemoterapi bile görenler hamile kalıyo canım,hemde tedavi esnasında.

evet canım sen söyleyince bende dikkat ettim edalara:)) darısı tüm isimlere olsun canımVirüs
saracım canım benim benim kimseyle bir sorunum yok daha önce calıştıgım için sizin kadar giremiyodum ama geceleri giriyorum cünkü eştecim gece vardiyasına kalıyodu suan eşimde iş değiştirdi ve artık gececi olmuyo o varken pek girmek istemiyorum ama burdakileri unutmuyorum girdiğim tek topik burası kan pıhtılaşması topiği...yani gelmeme sebebim hamile kalmam değil hiç kimse gelmiyo eskisi gibi bende girince kimseye denk gelmezsem okuyorum cıkıyorum...tecrübelerimi tabiki sizinle paylaşmak istiyorum her dr kontrolünden sonrada yazıyorum....

evet canım sen söyleyince bende dikkat ettim edalara:)) darısı tüm isimlere olsun canım...

saracım canım benim benim kimseyle bir sorunum yok daha önce calıştıgım için sizin kadar giremiyodum ama geceleri giriyorum cünkü eştecim gece vardiyasına kalıyodu suan eşimde iş değiştirdi ve artık gececi olmuyo o varken pek girmek istemiyorum ama burdakileri unutmuyorum girdiğim tek topik burası kan pıhtılaşması topiği...yani gelmeme sebebim hamile kalmam değil hiç kimse gelmiyo eskisi gibi bende girince kimseye denk gelmezsem okuyorum cıkıyorum...tecrübelerimi tabiki sizinle paylaşmak istiyorum her dr kontrolünden sonrada yazıyorum....

Son düzenleme:

çokk teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin.

canımmm benimmmm çokkk geçmiş olsunn

edacım beni yanlış anlamanızı istemiyorum.böyle olursa çok üzülürüm kimseye sitemde etmiyorum sadece topiğin bu kadar ıssızılaşmasının bana göre sebeblerini yazdım yoksa kimseye özellikle sitem etmedim tatlım menim tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…