Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hepinizeee çokkkkkk çoookk teşekkür ederim.. Allah isteyen herkese versin.
cnm hayırlı olsun kendi derdimden senin güzel haberini okuyamadımmm.allahım kucağınada almıyı nasip etsinnnn
canım bizi bizden daha iyi kimse anlamaz biz birbirimizin dertlerine burada ortak olarak paylaşarak derman olmaya çalışacaz sonra gelsin bebekler çifter çifter hemde maonyam menim
inşşşş saracımmm

saol tatlım

kızlar selam nasılsınız?
ben 35-37 arası adet oluyorum yumurtlamayı denk getiremedim bi türlü marttan beri deniyoruz ama pek düzenli olduğu söylenemez.

kızlar selam nasılsınız?
ben 35-37 arası adet oluyorum yumurtlamayı denk getiremedim bi türlü marttan beri deniyoruz ama pek düzenli olduğu söylenemez.

son ece beni hatırlıyormusun... bugün hamile listesinde adını görünce çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar selam nasılsınız?

merhaba canım canım ateşini ölçşsen yada ovulasyon testi alsan yumurtlama zamanını öğrenirdin.

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

sara_28, son_ece+
topiğe bak ziyareti akınına uğramış heeeeeeeeeeey ziyaretçiler nikinizle gelinde sohbet edek

ahanda misafirler 4 e çıktı ecem ben çay yapayım sende kısır mısır bişeyler hazırlada ayıp olmasın dimi

canım kısır bu saatten sonra agır gelir ama sabah börek yapmıştım hazırda böregim var onu ikram etsekk

olurdu canım hemde çok güzel olurdu ama kaçtı ziyaretçiler nazemir le redbull gelmiş bizde onlara ikram edelim ececim ev sahibi olaraktan

yok ben bursadayım ayşeyle aynı dra gidiyodum umudumsunun... nurcanların topiğinde yazışıyoduk iyiyim sağol
tamam canımm peki sen ne yaptın canım tedavi sonucunu aldın mı
olurdu canım hemde çok güzel olurdu ama kaçtı ziyaretçiler nazemir le redbull gelmiş bizde onlara ikram edelim ececim ev sahibi olaraktan

anam sende yerinde durmuyorsun ki ev sahibi ne geziyorsun

tamam canımm peki sen ne yaptın canım tedavi sonucunu aldın mı

anam sende yerinde durmuyorsun ki ev sahibi ne geziyorsun

haklısın valla canım ya yerimde duramıyom bi o topikteyim bi bu topikte ama burası benim evim dönüp dolaşıp geldiğim yer burası yaniiiii

haklısın valla canım ya yerimde duramıyom bi o topikteyim bi bu topikte ama burası benim evim dönüp dolaşıp geldiğim yer burası yaniiiii

kesinlikle sana katılıyorıum canım aynen bende dönüp dolaşıyorum yine bu topige geliyorum burası benim ilk göz nurum ilk bu topikle tanıştım yazmasamda devamlı giriyorum bakıyorum kim ne yapmış ne halde diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…