cnm hayırlı olsun kendi derdimden senin güzel haberini okuyamadımmm.allahım kucağınada almıyı nasip etsinnnnhepinizeee çokkkkkk çoookk teşekkür ederim.. Allah isteyen herkese versin.
inşşşş saracımmmcanım bizi bizden daha iyi kimse anlamaz biz birbirimizin dertlerine burada ortak olarak paylaşarak derman olmaya çalışacaz sonra gelsin bebekler çifter çifter hemde maonyam menim
ooo canımm geçmiş olsunyaaa
allah şifalar versin bitanem inşallah tedavi olursun da kurtulursunnn
öle deme herşeyde vardır bi hayır allah böle sınav ediyomuş de tamammı tatlım benim herşey senin için iyi olsunn
Canlarımm sonucumu aldımmm hamileyim. Rabbime şükürler olsun.
son ece beni hatırlıyormusun... bugün hamile listesinde adını görünce çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar selam nasılsınız?
ben 35-37 arası adet oluyorum yumurtlamayı denk getiremedim bi türlümarttan beri deniyoruz ama pek düzenli olduğu söylenemez.
ecem nasılsın ne var ne yok
iyiyim canımm sen nasılsınnn
bende iyiyim canım yemek yedim daha gidip mutfağı halledecem ama hiç yerimden kalkasım yok
ahanda misafirler 4 e çıktı ecem ben çay yapayım sende kısır mısır bişeyler hazırlada ayıp olmasın dimi
mrb canım hatırladım seni nasılsın ankdandın degil mi sende çok tşkr ederim canım allah razı olsunnn
canım kısır bu saatten sonra agır gelir ama sabah börek yapmıştım hazırda böregim var onu ikram etsekk
tamam canımm peki sen ne yaptın canım tedavi sonucunu aldın mıyok ben bursadayım ayşeyle aynı dra gidiyodum umudumsunun... nurcanların topiğinde yazışıyoduk iyiyim sağol
olurdu canım hemde çok güzel olurdu ama kaçtı ziyaretçiler nazemir le redbull gelmiş bizde onlara ikram edelim ececim ev sahibi olaraktan
tamam canımm peki sen ne yaptın canım tedavi sonucunu aldın mı
anam sende yerinde durmuyorsun ki ev sahibi ne geziyorsun
tamam canımm peki sen ne yaptın canım tedavi sonucunu aldın mı
anam sende yerinde durmuyorsun ki ev sahibi ne geziyorsun
haklısın valla canım ya yerimde duramıyom bi o topikteyim bi bu topikteama burası benim evim dönüp dolaşıp geldiğim yer burası yaniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?