Canlarımm sonucumu aldımmm hamileyim. Rabbime şükürler olsun.
gözün aydın caım yaaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn inşallahhh
allahım bizede nasip eylee ya rabbiimmmm
hayırlı olsun canım bniiiimmmm. sağlıkla kucağına alırsın inşaaaalllhhhCanlarımm sonucumu aldımmm hamileyim. Rabbime şükürler olsun.
slmmm bugünn sonuçlarımı doktora götürdüm sabahtan beri doktordaydımmmm.doktor sende zehirli guatr var dedifilimme ve ulturasana yolladı.2tane nodülüm varmış.zegirli guatrmşım.saç dökülmem yumurtlayamam kilo almam onlara bağlıymış doktor değerlerin düzelene kadar korunacaksınız dediii en az 3 ayy napacamı bilmiyorumm.herşey benim başıma geldii.kadınsal hormonlarım çok düşükmüşşş
5taşındaki yiyenim var bşzde ona sarılıp ağlıyorum.ulturason sonuçum bebekler anne karnındayken fotoğraflarının olduğu kağıtta basıla.aynı kağıt.teyze bu senin bebeğinmi ne kadarda bebeğin varmış.ne zaman karnını kesip alacaklar dio.bebeğine oyuncak alalımmı dio
canım öncelikle çok geçmiş olsun zehirli guatr korkulacak bi rahatsızlık değil hiç üzülme yaşın daha çok genç üç ay korunmak için uzun bi zaman değil biliyorum şimdi sana uzun geliyo ama göz açıp kapayana kadar geçer.iyiki rahatsızlığının sebebini öğrendin ya bilmeseydin boşu boşuna başka tedaviler görecektin birde böyle düşün yeğenine sarılıp ağlayacağına ona bakıp şükret haline bak onun annesi babası bir arada değil senin bebeğinin anne babası bir arada olacak yeğeninde teselli bul onu sev ama bunu paranoya haline getirme.ağlayarak stres yaratarak durumunu zorlaştırmaktan başka bişey yapamazsın sakin ol ilaçlarını kullan bu rahatsızlık ilaçla tedavi oluyo benim kardeşimde de vardı şimdi iyileşti.kardeşim bekar bizde doktora ilerde evlenirse çocuk konusunda sorun olurmu diye sorduk ama hiç bi sorun olmaz dedi snde tedavini görüp iyileşştikten sonra Allahın izniyle hamile kalıp sağlıklı bebekler doğurursun canım menim.seni seviyorum bacım üzülmeni istemem şimdi kalkıp silkelen kendine gel sen güçlü bi kadınsın her zorluğun üstesinden gelebilirsin çünkü sen bir anne olacaksın böyle küçük rahatsızlıklar seni yıldıramaz ben inanıyorum buna.[/B]
ulturasun çekimi uzun sürdü.aklıma hep siz geldinizz eve gitsemde kk daki arkadaşlarımdan teseli bulsam dieeeiyiki sizler varsınızzz.
yaşımın genç olmasına üzülüyrm yaaa herşey beni buluoooo die.ama şükrediyrmmm şükür.ne zaman isyan etsaem daha beteriyle karşılaşıyrm
hepinizeee çokkkkkk çoookk teşekkür ederim.. Allah isteyen herkese versin.
amiiiiiiiiiiiiiin leylicim Rabbim senin muradını verdi darısı bizim başımıza canım menim sevincini anlıyorum ve inan paylaşıyorum yanımda olsan çığlık atıp boynuna sarılırdım seviçten sen bunu çoktan hakediyodun canım
slmmm bugünn sonuçlarımı doktora götürdüm sabahtan beri doktordaydımmmm.doktor sende zehirli guatr var dedifilimme ve ulturasana yolladı.2tane nodülüm varmış.zegirli guatrmşım.saç dökülmem yumurtlayamam kilo almam onlara bağlıymış doktor değerlerin düzelene kadar korunacaksınız dediii en az 3 ayy napacamı bilmiyorumm.herşey benim başıma geldii.kadınsal hormonlarım çok düşükmüşşş
5taşındaki yiyenim var bşzde ona sarılıp ağlıyorum.ulturason sonuçum bebekler anne karnındayken fotoğraflarının olduğu kağıtta basıla.aynı kağıt.teyze bu senin bebeğinmi ne kadarda bebeğin varmış.ne zaman karnını kesip alacaklar dio.bebeğine oyuncak alalımmı dio
canımmm benimm çokkk teşekkür ederim.. Allah sizede bunu yaşatsın. yanımdaymışsın gibi hissediyorum.......çok yorulmuştum ya... değerim 136.98 iyi mi?
nazemirim hoşgeldin canım nasıl oldun şimdi daha iyisin dimi
hoşbulduk canım.. yatıyorum öyle bi üşemek geliyo bi ateş basıyo üstümde kaç kat pattaniye var ayaklarım buz gibi ...ama yarına daha iyi olurum
tatlım ya ateşini ölçmeyi ihmal etme ateş yükselincede insan üşür biliyosun amn diyim dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?