meraba kizlar benden bir haber bekledinizi biliyorum ve sizi merakta biraktim icin uzgunum ama kom bozulmustu ve bir turlu yapamadilar ta ki bu sabaha kadar ..... iyi bir haber vermek isterdim size ama yine olmadi uzuldum aladim ama birsey elde etmedim ............ kimseyi suclamak istemiyorum ama burdaki dok. ilgilenmiyor fazla hersey oluruna birakiyorlar defalarca tutmamasina ramen baska birsey denemiyorlar bi kan testi bile yapmiyorlar dun yine gitim dok.yumurtalarim 18 mm olmus her zaman soylediyi gibi bu sefer olcak her seferde duydum seyleri bana anlatiyor umut var sen sabirli ol ............ nasip deyilmis olmayinca olmuyor iste ......... ben elimden geleni apiyorum gerisi ALLAHTAN ...........
saracım nasılsın bitanem:) 2gün olmayacağım buralarda:)kendine iyi bak canım...:13:
haftaya hayırlı haberlerini alıırız inşallah canımmm
cadıcım inanki çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır demekki vakti saati değilmiş demekten başka bişey gelmiyo elimden inşallah kendiliğinden gelir bebişlerimiz canım
insalla canim ALLAH istiyen herkeze nasip eder bizede.......... bir sorun cikmasa bu ay yine denicam bakalim ne olucak ........
[ı] inşallah bu sefer tutar canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunur dokuz ay on gün sonra ıngaaaaaaaaaaaa der [/ı]
geçen gün misafirim vardı cadıcım daha 5 aylık bi oğlu vardı misafirimin görsen o kadar şirinki bi de bana şirinlik yapıyo ben güldükçe oda gülüyo kucağıma gelmek için ayaklarını çırpıyo kucağıma aldım bi ara aynada ona baktım keşke beinm bebeğim olsaydı böyle oynasaydım onunşa ilgilenseydim misafirlerime hizmet ederken onu yaramazlıklarıyla uğraşsaydım ne çok isterdim ama inşallah bi gün gerçek olacak bizimde bebeklerimiz olacak
ALLAH bir gun insalla bizede nasip eder canim sabir sabir ............ ama artik nereye kadar bilemiyorum ALLAH bize sabir versin guc versin ve bizede hayirli evlatlar nasip etsin ....insalla canim allah sanada banada nasip eder ve tum istiyen arkadaslara herseyin hayirlisi
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım
sen nasilsin alistinmi yeni evine komsularina ....
alışmaya çalışıyorum canım ama herkes ço iyi davranıyo komşularımda çok iyiler inşallah hep böyle olur
desik ortam cevre her zaman iyidir canim insalla yeni evin urlu gelir hayirlisiyla hamilede kalirsin eviniz senlenir
inşallah canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?