Sabırla Bebeğini Bekleyenler

insalla canim bende fertijiyi arastirdim Seval Dasdemir buyuk ihtimal oraya gidicam reklamlarini falan her hafta sonu izliyorum karar verdiyim zaman zaten arayip kalma yerini sorarim detaylari sorarim .... herseyin hayirlisi diyelim insalla gitmeme gerek kalmaz hamile kalirim

günaydın kızlar........
kaç gündür gelemedim şu bulantılar mahvediyor beni yataktan kalkamıyorum baş dönmesi halsizlik...........pc yi bile açamıyordum bir şey de yiyemiyorum belki o sebeple halsizim günlerden sonra ilk defa kahvaltı yaptım............
siz nasılsınız geçmişi okuyamadım ama sizinle sohbet etmeyi çok özledim.........

günaydın kızlaaaaaaaaar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum

bugün evde olmanın keyfini çıkaracam iş güç yapmayacam ooooh sefm olsun hadi sizde gelinde laflayalım

kendini çok yorma canım misafirlerin var diye kendine iyi bak öptüm

merhaba prensesim yemen içmene dikkat et kuzum doktora gitmiyomusun iştah açıcı bişeyler verir belki sen yemelisinki bebeğin beslensin büyüsün dimi annesi

arkadaslar ben bu sabah ovulasiyon testi yaptim ikinci cizgi var ama tam net deyil ben bunu simdi ne saymam gerekiyo ovulasiya olmusmuyum yada olmamisim

arkadaslar ben bu sabah ovulasiyon testi yaptim ikinci cizgi var ama tam net deyil ben bunu simdi ne saymam gerekiyo ovulasiya olmusmuyum yada olmamisim

tatlım ovulasyon testinde iki çizgininde koyu olması gerekiyo öyle olunca 48 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir genellikle.ama ikinci çizgi silikse daha var demek yumurtlamana yarın bi daha yap testi ama testten önce 3-4 sat sıvı alımını en aza indir bide sabah ilk idrarla yapma saat 10 ila akşam 5 arası ideal saatlermiş öğrendiklerime göre

Son düzenleme:
iyi yapiyorsun canim keyfini cikar dinlen gez bende iyim canim her gun oldugu gibi ev isi birazdan yemek hazilicam esim isten gelcek

iyi olmana sevindim bende akşama yemek yapacam çünkü kahvaltımı az önce yaptım nohut ıslattım akşama nohutlu pilav tavuk sote cacık yapacam sen yemek yapacaksın tatlım

bende oyle yaptim canim ilk idrala yapmadim ....zaten sabahlari pek birsey icmiyorum bu sabah kahve bile icmedim testi yapinca ... biraz once yaptim ikinci cizgi beli ama birincisi gibi deyil .... ben sormak istedim cunku kizlar cogu hamilelik testlede ikinci cizgi biraz silik te olsa hamilesin dediyi icin acaba bundada oyle birsey varmi diye sorim dedim ............. cok saol bilgi vrdiyin icin yarin birtane daha yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…