iyiyim cadıcım,hamdolsun bu günümüze.
sizlerden de güzel haberler alınca daha da iyi olcam inşallah.
cadıcım,biraz pahalı ama istanbul da fertijin i çok kaliteli diye duydum
bide acıbadem de bülent tıraş var,o dr da çok iyiymiş
kalma yerleri de merkezlere sorarsın,misafirhanesi var mı diye,yoksa da artık otel,pansiyon,tabi bunlar için de para gerek
inşallah hiç birine gerek kalmadan gelir bebiş
cadıcım benim çıkmam gerek tatlım,sabah erkenciyim.
öpüyorum seni
biz de seni çok özledik cadıcım
nasılsın demek adetten olmuş,rabbim iyi günlerini yakın etsin canım,hepimizinde inşallah.
tüp bebek deneyimlerini okudum da,burdaki aşılama bile o kadar özensiz değil canım,yok mu maddi imkanınız,en azından umudunuz tükenmez,bi türkiyede deneseniz olmaz mı cadıcım?
saracım sen kalktın sanırım,hayırlı geceler
benim sabah erkenden misafirlerim gelcek,bir iki gün giremeyebilirim,haberiniz olsun.
günaydın kızlar........
kaç gündür gelemedim şu bulantılar mahvediyor beni yataktan kalkamıyorum baş dönmesi halsizlik...........pc yi bile açamıyordum bir şey de yiyemiyorum belki o sebeple halsizim günlerden sonra ilk defa kahvaltı yaptım............
siz nasılsınız geçmişi okuyamadım ama sizinle sohbet etmeyi çok özledim.........
sara nasilsin canim
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arkadaslar ben bu sabah ovulasiyon testi yaptim ikinci cizgi var ama tam net deyil ben bunu simdi ne saymam gerekiyo ovulasiya olmusmuyum yada olmamisim
iyiyim tatlım sen nasılsın bugün evdeyim keyif yapıyom
iyi yapiyorsun canim keyfini cikar dinlen gezbende iyim canim her gun oldugu gibi ev isi birazdan yemek hazilicam esim isten gelcek
tatlım ovulasyon testinde iki çizgininde koyu olması gerekiyo öyle olunca 48 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir genellikle.ama ikinci çizgi silikse daha var demek yumurtlamana yarın bi daha yap testi ama testten önce 3-4 sat sıvı alımını en aza indir bide sabah ilk idrarla yapma saat 10 ila akşam 5 arası ideal saatlermiş öğrendiklerime göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?