Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sen ne yapıyosun Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyomusun canım

belki yaza olabilir canim ...aslinda 3 bebisim daha var onlarida denemeyi dusunuyorum olmadisa Istanbula gelmeyi birde oradadeniyem tup bebek ama daha kesin bir sey yok kalicak yer yok hangi merkez hepsini biraz arastirman lazim ..... bu bebisler tutmasa oyle yapmayi dusunuyorum herseyin hayirlisi ..........

inşallah geldiğinde bebeklerinle gelirsin buraya canım herşeyin hayırlısı olsun tabiki

iyi yapmissin canim bari zamanin geciyor ....... ben butun gun evde kafamda bir suru sey kuruyorum gelen giden oluyo hep esimin akrabalari her gelen bebek konusunu aciyo ... neden olmuyor doktor ne diyo her zaman ayni sorular ayni cevaplar .....

hep aynı bunaltıcı sorular ama ne yapacaz takmayacaz en azından soru soranların yzüne karşı umursamaz davranacaz ki bi daha soramasınlar bende bunalıyorum ama gırgıra vurup gülüp geçiyorum soranlar sinir oluyor

inşallah geldiğinde bebeklerinle gelirsin buraya canım herşeyin hayırlısı olsun tabiki

hamile kalirsam gelmeyi dusunmuyorum canim belki doom yaptiktan sonra ............ ama once bir hamile kalim gerisi hic onemli deyil izine gitmisim gitmemisim .... artik has. gidip gelmekten biktim her gitiyimde bir suru hamile ve ben orada sanki birseyim eksik gibi onlari dolu gozlerle izliyorum ara vermek istedim dok. devam et diyor zaten hersey yolunda devam et ..... hersey yolunda ama bebekte yok ben hic birsey anlamadim bu isten ............

cadıcım ben çıkacam yarın görüşürüz olurmu canım sana iyi geceler tatlı rüyalar

bir araştırma yapsalar keşke tutunamamsının belki bi sebebi var bu şekilde yıpranıyosun be tatlım

nasil yapiyorsun banada soyle bende yapim .... ben yetim gibi boynumu bukup ALLAH buyuk bir gun olur diyorum ..... dok. ne dedi deyincede ... hersey yolunda diyor dok. diyorum .....

nasil yapiyorsun banada soyle bende yapim .... ben yetim gibi boynumu bukup ALLAH buyuk bir gun olur diyorum ..... dok. ne dedi deyincede ... hersey yolunda diyor dok. diyorum .....

herşeyin hayırlısı olsun diyorum Allah kısmet etmişse olur diyorum umursamaz bi şekilde gülüyorum birini örnek verdilermi falanca yine hamileymiş yada çocuğu olmuş gibi yaaaaa gerçekten mi ne güzel diyip gülüyorum bunun gibi bir sürü şey işte içim gitsede kimseye üzüldüğümü belli etmiyorum

Son düzenleme:
bir araştırma yapsalar keşke tutunamamsının belki bi sebebi var bu şekilde yıpranıyosun be tatlım

hic birsey yapmiyorlar canim ben sana biraz anlatim adetin 11 gunu ultrazona cariyorlar yumurta takibi icin .... ondan sonra hersey iyise 3 gun sonra bir daha ayni islem ... ve yumurtalarin buyuklune gore hesapliyorlar gunleri bir igne yaziyirlar git bunu al ve bu gun git yaptir sonra bekliyorsun transver icin arasinlar.... ariyorlar gidiyorsun normal kontrol gibi ne ultazonda baksin rahim nasil yumoslar nasil yok ..... muane oldun koltuga oturuyorsun iyimisim soruyorlar bukadar bebisin var bukadar transvet edicaz bir parca pamukla altini temizleyip transveri yapiyorlar 3 veya5 dakika yatiyorsun ve tamam deyip yoluyorlar eve sigara icme alkol icme bukadar .........

ben hiç tüp bebek ve aşılama denemedim o yüzden nasıl yapıldığını bilmiyorum ama senin anlattığına bakılırsa başlarından savıyolar insan azıck itina gösteriri özenir önem verir dimi

Son düzenleme:

bende bir denesem becerebilirmiyim acaba ..... bana basliyorlar bu duayi oku ,bu kadina git ,boyle yap ,bunu yaptinmi bak o bunu yapmis hamile kalmis ,adaklar ada,bunun gibi bir cok sey

bende bir denesem becerebilirmiyim acaba ..... bana basliyorlar bu duayi oku ,bu kadina git ,boyle yap ,bunu yaptinmi bak o bunu yapmis hamile kalmis ,adaklar ada,bunun gibi bir cok sey

boş ver sen onları onu bunu yapmakla hamile kalınmıyo çocuk sahibi olmak için önce Allah izin verecek doktoru sebep gösterecek sonra bebekler gelecek kadına madına gitmekle çocuk sahibi olunmaz inanma böyle şeylere canım

Son düzenleme:

bende oyle dusunuyorum ama bunlar boyle .... ben bir ara tup bebek topikine girdim baya okudum onlarin yazdilari ve benimkileri arasinda dalar kadar fark var tran.sonrasi onlar bir suru ilac kulaniyo ben sadece vitamin ve fitil onlar 2 saat has. yatiyor ben 5 dakika bunun gibi daha bir suru birsey var ............ bilemiyorum aslinda burada devlet karsiliyor masraflari bence ondan fazla onemsemiyorlar .......... ben sordum transvere gitiyim zaman burda hamile kalan varmi diye ben her geldiyimde bir suru kadin var biri cikiyor hemen diyeri giriyor ... dok. bu bilgiyi veremeyiz dedi ......

cadıcım benim çıkmam lazım kusura bakma olurmu canım yarın görüşelim iyi geceler

kadina falan gitmedim canim ama adaklar adadim .... dualar okuyorum dok. gidiyorum gerisi ALLAHTAN ..........

kizlar nerdesiniz sizi cok ozledim

biz de seni çok özledik cadıcım
nasılsın demek adetten olmuş,rabbim iyi günlerini yakın etsin canım,hepimizinde inşallah.
tüp bebek deneyimlerini okudum da,burdaki aşılama bile o kadar özensiz değil canım,yok mu maddi imkanınız,en azından umudunuz tükenmez,bi türkiyede deneseniz olmaz mı cadıcım?
saracım sen kalktın sanırım,hayırlı geceler
benim sabah erkenden misafirlerim gelcek,bir iki gün giremeyebilirim,haberiniz olsun.

can bende oyle dusunuyorum .....3 bebisim var onlarida denicam bakalim ne olcak yaza istanbula gelmeyi dusunuyorum ama nerede kalcam hangi klinike gidicam hic bir fikrim yok ama yaza kadar daha cok var gelmeyi dusunuyorum herseyin hayirlisi canim ..... sen nasilsin neler yapiyorsun uzun zamandir girmediyim icin fazla bilgim yok geri sayfalarida okuma firsatim olmadi

iyiyim cadıcım,hamdolsun bu günümüze.
sizlerden de güzel haberler alınca daha da iyi olcam inşallah.
cadıcım,biraz pahalı ama istanbul da fertijin i çok kaliteli diye duydum
bide acıbadem de bülent tıraş var,o dr da çok iyiymiş
kalma yerleri de merkezlere sorarsın,misafirhanesi var mı diye,yoksa da artık otel,pansiyon,tabi bunlar için de para gerek
inşallah hiç birine gerek kalmadan gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…