Sabırla Bebeğini Bekleyenler

adetinin kaçıncı günü canım bugün ben genelde 15 - 16 günlerinde yapıyorum testi

bizim burda da hava cok guzel gunesli

ne güzel sende çık dışarı gez dolaş stres atarsın

iyi olmana sevindim bende akşama yemek yapacam çünkü kahvaltımı az önce yaptım nohut ıslattım akşama nohutlu pilav tavuk sote cacık yapacam sen yemek yapacaksın tatlım

menyu supermis canim simdiden afiyet olsun ben birazdan kavalti hazirlicam esim hafta sonu 12 kadar calisiyo aksamada disariya gezmeyi planliyoruz buyuk ihtimal disarda yeriz eyer planda bir deysiklik olmasa

menyu supermis canim simdiden afiyet olsun ben birazdan kavalti hazirlicam esim hafta sonu 12 kadar calisiyo aksamada disariya gezmeyi planliyoruz buyuk ihtimal disarda yeriz eyer planda bir deysiklik olmasa

teşekkür ederim canım.

hııım en iyisini yapıyosunuz ooooooh sefan olsun canım bazen dışarıda yemek değişiklik yapmak güzel oluyo

adetinin kaçıncı günü canım bugün ben genelde 15 - 16 günlerinde yapıyorum testi

ne güzel sende çık dışarı gez dolaş stres atarsın

11 ayin 30 oldum sanirim 18 gun oluyo benim yumurtalar 19 veya 20 catliyo dok. oyle demisti ...............evet gezme plani var esim yorgunum demese yada bir akrabasi yine aramadisa gel buraya gidelim yada bunu yapalim diye .....olmadi ben kiz ardaslarimi arar giderim hava cok iyi gunes var yazdan kalmis bir gun gibi

hııım o halde bugün yarın sıkı sıkı çalış yumurtan çatlamak üzereyse eğer yarında bi test yap ona göre durumu değerlendiririz tatlım.

burada da hava öyle az önce balkona çıktım hava çok güzel benimde eşimin bugün işi var yoksa dışarı çıkardım kesin bende burada daha yabancı olduğum için tk dışarı çıkmak istemiyorum evde keyif yapıyorum

esinle daha cok gezersin canim bugunde boyle olsun evde keyif yap kendine ..... canim benim cikmam lazim kavalti hazilim sonra gelirim yine opuyorum canim

esinle daha cok gezersin canim bugunde boyle olsun evde keyif yap kendine ..... canim benim cikmam lazim kavalti hazilim sonra gelirim yine opuyorum canim

tamam tatlım bende evi toplayayım biraz sonra görüşürüz öptüm kendine iyi bak

ece aşağıdaydı ama yazmadan çıktı :26::26::26::26::26::26::26::26:

ececim merhaba canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

saracım evet girdim ama fazla kalmadan çıktım canım sadece okuyup çıktım canım yazdıklarınızı ama bana yazdıgını yeni gördüm yoksa cvp verirdim ben iyiyim canım allaha şükür sen nasılsın bu arada cadıcım çok üzüldüm canım demekki daha vakti gelmemiş bebişinin üzülme demiyecegim sen zaten kendini fazlası ile üzmüşsün inşallah bu seferki tedavinde hayırlı sonuç alırsın canım

kaşınıyo henüz kabarma yok abi oluyo artık oh iyi hadi saram alışabildinmi yeni evine komşularına?

kaşınıyo henüz kabarma yok abi oluyo artık oh iyi hadi saram alışabildinmi yeni evine komşularına?

maşallah kuzuma abi olacak tabiii

bende alışıyorum yavaş yavaş canım komşularım çok iyiler sağolsunlar ilk günden beri çok ilgilendiler

anladım canım önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…