hos geldin canim ...nasilsin
demekki guatırı çocukları doğduktan snr olmuşş cnm
yok cnm sadece ilaçlarla biraz bastırılıoo.
dün tvde bi doktor guatır en basit gibi duran ama tedavisi olmayan tedavi aşamasıda çokzor olan bi hastalık dediii
iyiyim canım sen nasılsın nele yapıyosun
yok bitanem daha kızkenden varmış guatrı
senin doktorların seni çok korkutmuşlar ne demek tedavisi yok bal gibide var benim kızkardeşimde zehirli guatr hastasıydı iyileşti ilaç kullanmayı bile bıraktı şimdi sadece 6 ayda bir yada yılda bir rutin kontrollerini yapıyo ve şükür gayet iyi
bence sen alanında uzman başka bir doktora git
senin doktorların seni çok korkutmuşlar ne demek tedavisi yok bal gibide var benim kızkardeşimde zehirli guatr hastasıydı iyileşti ilaç kullanmayı bile bıraktı şimdi sadece 6 ayda bir yada yılda bir rutin kontrollerini yapıyo ve şükür gayet iyi
iyim canim cok sukur arada kramplar var ve belim ariyo onun disinda iyim ............ guatir konusunda bencede tedavisi var cevremde olmadi icin pek bilgim yok ...........
kız kardeş,n evlimi???bebeği varmı ?
beimki organlarımı tembelleştirmiş kalbime bile zarraı var.
yumurtalıklarım kendini yaşlı hissedio çalışmıo.
guatırın çeşidi var kimi guatırlılarda çok çabuk gebe kalıo çünkü yumurtalıkları çok çalışıo keşke benimkide çok çalışsaydı
kız kardeş,n evlimi???bebeği varmı ?
beimki organlarımı tembelleştirmiş kalbime bile zarraı var.
yumurtalıklarım kendini yaşlı hissedio çalışmıo.
guatırın çeşidi var kimi guatırlılarda çok çabuk gebe kalıo çünkü yumurtalıkları çok çalışıo keşke benimkide çok çalışsaydı
oleeeyyyyyyyyyyyyyyyy
bitkilerle falan birsey yokmu canim ..... sogan kurunu denedinmi yumurtalar icin ............
akişama ne pişirdiniz kızlar
inş cnm ocağın 13ünde doktorda randevum var inşş iyiye gidiosun derrr
yok canım kızkardeşim evli değil ama biz bu ihtimali düşünüp gerekli testleri yaptırdık doktorla konuşup yumurtalıklarını etkilememiş evlenince çocuğu olur dedi
bana bile bi ara doktor zehirli guatrın var dedi bir ay boyunca ilaç içtim günde altı taneydi sanırım sonra geçti ilaç falan içmedim doktor bıraktırdı yani sonra evlendim hamile kaldım ama düştü o ayrı o yüzden umutsuzluğa kapılma tamam mı canım
soğan kürünü denedim geçen yıl adetleirmi düzne sokto ama geçen aylarda denemiştim hiç etki etmedi.guatırım için 2tane bitkisel kür kullanıyrm cnm biri dere otu diğeri cevizz kürü
tatlım evlendikten snr guatırlarına baktırdınmı guatırr düşük sebebi çünküüü
inşş cnm
metukada gelmio galiba artıkkk
inş cnm ocağın 13ünde doktorda randevum var inşş iyiye gidiosun derrr
kızlar selam dikkatimi çekti dolaşırken. ben de guatr hastasıyım 3 yıl önce ameliyat oldum ve o günden beri ilaç kullanıyorum ve şu an hamileyim benim de korkularım vardı bu konuda ve hemen doktoruma gittim tahlil yaptı ilacımı yükseltti düzenli kullandıktan sonra hiç bişey olmaz içini rahat tut dedi yani ilaçlarla dengeleniyor bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?