metuşda yok uzun zmandır bu kızlara noldu anlamadım canım ya hepsini merak ediyorum ayrı ayrı
eski arkadaslardan cogu gelmiyor ne oldu boyle neden gelmiyorlar bende cok merak ediyorum ............
kızlar selam dikkatimi çekti dolaşırken. ben de guatr hastasıyım 3 yıl önce ameliyat oldum ve o günden beri ilaç kullanıyorum ve şu an hamileyim benim de korkularım vardı bu konuda ve hemen doktoruma gittim tahlil yaptı ilacımı yükseltti düzenli kullandıktan sonra hiç bişey olmaz içini rahat tut dedi yani ilaçlarla dengeleniyor bi şekilde
bende merak ediyorum ama yapacak bişey ok herkesin kendi tercihi canım gelene kapımız her zaman açık gelmeyenide zorla getiremeyiz ya
evet haklisin canim.......... aksam yemeyi ne dusunuyorsun
akşam kayınvalidemlere gidecez canım ne yapıyolar bilmiyorum
öğlene karalahana çorbam vardı yanında pirinç pilavı ve bol soğanlı kıyma kavurdum yoğurtla yedik
ohhhh yarasin canim .....kaynanan simdi dokturur yemekleri ...........
cok cok gecmis olsun canim ............. hamilelinde hayirli olsun canim ALLAH kucana almaya nasip etsin ....
amin inşallah sağlıkla büyür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kaynanam yaşlı yemek yapamıyo ama görümcelerim var onlar döktürürler valla
amin inşallah sağlıkla büyür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
inş cnm işe yararbir daha dene kac gun denedin canim belki bir ise yarar ...... dere otu ve ceviz kuru insalla ise yarar canim
sevindim cnm senin adınabakıldı canım değerlerim normal çıkıyo
bende çok merak eidyrmmmmm.haber verselerdi keşke iyiyiz dieeemetuşda yok uzun zmandır bu kızlara noldu anlamadım canım ya hepsini merak ediyorum ayrı ayrı
kızlar selam dikkatimi çekti dolaşırken. ben de guatr hastasıyım 3 yıl önce ameliyat oldum ve o günden beri ilaç kullanıyorum ve şu an hamileyim benim de korkularım vardı bu konuda ve hemen doktoruma gittim tahlil yaptı ilacımı yükseltti düzenli kullandıktan sonra hiç bişey olmaz içini rahat tut dedi yani ilaçlarla dengeleniyor bi şekilde
sen ne yemek yapacan canım
inş cnm işe yarar
sevindim cnm senin adına
bende çok merak eidyrmmmmm.haber verselerdi keşke iyiyiz dieee
slm guatırlaur-ın çeşidi var cnm eninkidemi hipotriddi yani tembel triodmiydi,
ise yarar canim sen icini ferah tut ..... ne yemek yapicaksin karar verdinmi
kayınvalideme geçicem oda ali nazik yapacakk
kesin doktururler abileri ve yengeleri geliyor .... simdiden afiyet olsun canim
hic bir fikrim yok gidip geliyorum mutfa dolabi acik kapiyorum ..... sonuc sifirrrrrrrrrrr
sevindim cnm senin adına
bende çok merak eidyrmmmmm.haber verselerdi keşke iyiyiz dieee
sağol canım menim
yap bi makarna üzerinede sarımsaklı yoğurt dök onun üstünede yağ biber ooooh afiyetle yiyin bide salata yap oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?