günaydın kızlarrrr nasılsınızzzz maonya canımokudum duanı allah kabul etsinnn hayırlısı ile sende muradına erersin inşallah
merhaba yeterim nasılsın canım gribin geçtimi :26::26::26::26::26::26:
yeterimm sen nasılsınnnn
sağol kuzum SEN NASILSIN gribim hala birde perşbe gün eşimin kontroleri vardıgün boyu hep ayakata durdum dizim şişti ve hala geçmediiiii
ayy cnm çok geçmiş olsun.allah kimseyi hastaneye düşürmesin.bende prşmb ve cuma 8.30 gittim akşam 7de geldim eve cnm çıkmıştıııı allah sizin yardımcınız olsunnnsağol kuzum SEN NASILSIN gribim hala birde perşbe gün eşimin kontroleri vardıgün boyu hep ayakata durdum dizim şişti ve hala geçmediiiii
saracımmmm bende bugün bi tuafım hep ağlamaklıyımmm.biri benim kalbimi kırdı bende onunkini kırdımm daha beter oldummmkızlar hiç iyi değilim canım çok sıkkın bana dua edin içim ferahlasın biraz
inşallah önce senden alırızoooooh ne güzel canım darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah pınarcımı ve haticeyi gelip tebrik ettim çok sevindim tatlım inşallah yakında sendende alacaz sevinçli haberi
Maonya cımm naslsn cnmmm nasl gidiyor.
bi kaç gram verdin mi
ben de artık hamile kalmak istiyorum, bebeğim olsun istiyorumpazartesi inş. tüp bebeğin neticesini öğrenicem, lütfen dua edin
inş bebeğin sneinledir sne kaç yıllık evlisin sorununuz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?