Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar herkese iyi bi gün olmasını diliyorum

kızlar mrhb nasılsınız sık giremiyorum bu günlerde takip edmiyorummmm
inşş herkesler iyidirrrr keyiflerrr yerindedir

günaydın kızlarrrr nasılsınızzzz maonya canımokudum duanı allah kabul etsinnn hayırlısı ile sende muradına erersin inşallah

kızlar hiç iyi değilim canım çok sıkkın bana dua edin içim ferahlasın biraz

sağol kuzum SEN NASILSIN gribim hala birde perşbe gün eşimin kontroleri vardıgün boyu hep ayakata durdum dizim şişti ve hala geçmediiiii
ayy cnm çok geçmiş olsun.allah kimseyi hastaneye düşürmesin.bende prşmb ve cuma 8.30 gittim akşam 7de geldim eve cnm çıkmıştıııı allah sizin yardımcınız olsunnn
kızlar hiç iyi değilim canım çok sıkkın bana dua edin içim ferahlasın biraz
saracımmmm bende bugün bi tuafım hep ağlamaklıyımmm.biri benim kalbimi kırdı bende onunkini kırdımm daha beter oldummm

oooooh ne güzel canım darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah pınarcımı ve haticeyi gelip tebrik ettim çok sevindim tatlım inşallah yakında sendende alacaz sevinçli haberi
inşallah önce senden alırız

:aminn:

Maonya cımm naslsn cnmmm nasl gidiyor.

bi kaç gram verdin mi

Son düzenleme:
ben de artık hamile kalmak istiyorum, bebeğim olsun istiyorum pazartesi inş. tüp bebeğin neticesini öğrenicem, lütfen dua edin

daha az önc b-e burda öyle bi yağmur yağıodukii ama şimdi güneş açtıı.rabbimin mucizesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…