aaa cnm yaaa Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun cnmarkadaslar cok şükür umudumu kucagıma aldım dogum cok güzel gecti...18.01.2012 saat 12:20 de dogdu 4 kg agırlıgında 54 cm boyu...bugün sabah cıktık hastaneden
cok tatlı oğlum benim ikimizde gayet iyiyiz ama biraz emzirme sorunumuz var inşallah düzelecek... pike darısı senin basına allah kolaylık versin dogumunda..
hepinize cok tesekkür ederiz teyzeleri.....rabbim size en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
cnm görmedim ya geçmişi okuyodum. iyiyim ablacım sağol keyif yapıyorum pc başında ohhhhhhhbaşakcım hoşgeldin canım nasılsın
merhaba prensesim misafirlerim vardı anca gittiler bende topiğe baktım nasıl oldun tatlım umarım daha iyisindir
arkadaslar cok şükür umudumu kucagıma aldım dogum cok güzel gecti...18.01.2012 saat 12:20 de dogdu 4 kg agırlıgında 54 cm boyu...bugün sabah cıktık hastaneden
cok tatlı oğlum benim ikimizde gayet iyiyiz ama biraz emzirme sorunumuz var inşallah düzelecek... pike darısı senin basına allah kolaylık versin dogumunda..
hepinize cok tesekkür ederiz teyzeleri.....rabbim size en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
cnm görmedim ya geçmişi okuyodum. iyiyim ablacım sağol keyif yapıyorum pc başında ohhhhhhh
sen neden çıktın
sağol canım çok şükür daha iyiyim
yarın kontrole gitcem inş bebeğim de iyidir
artık bu gece uyuyamam
hep böyle oluyorum
sen nasılsın nasıl gidiyor?
YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR
hayırlı cumalar.....
canım arkadaşlarım benim....
ya rab..! Yüreği yanmış, gözyaşları içine akmış, ümitleri zorda olan tüm kardeşlerimize ümit, sabır ve ferahlık ver...!!( amin )
hayırlı cumalar [sıze=3][/sıze]
ya rab..! Yüreği yanmış, gözyaşları içine akmış, ümitleri zorda olan tüm kardeşlerimize ümit, sabır ve ferahlık ver...!!( amin )
hayırlı cumalar [sıze=3][/sıze]
sanada hayırlı cumalar cadıcım nasılsın
aminnn seslerimizi rabbim duyar ve bizleirnde yüzünü gülüdürür inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?