selam saram canım arkadaşım kaç gündür giremedim çok şükür iyiyim sizi de çok özlüyorum.............
ama her zaman yorgun ve uykusuz hissediyorum çok halsizim yerimden kalkamıyorum........
canım güzel arkadaşımmm kolaymı yaşananlarrr kolay altından kalkılacak şeyler değilkiii biz ne kadar güçlü kandınlarızkiii bu yükün altından (allahın izni ile)kalkabiliyoruzzz bende inanıyorummmm(inanamak isityorum) anne olacağımıza........bilirsin banada gelirler ara sıraaaa seni anlıyorummmmm...... neyse atlatıp eski sara oldaaaa
seni
slm kızlar herkese iyi geceler bugün dr randevum vardı ben 20 ocak gibi falan bekliyordum dogumumu ama dr yarın deyince başladım aglamayayani birden yarın deyince cok yakın geldi:))
yarın yavruma kavusacagım allah izin verirse dualarınızı eksik etmeyin kızlar epidural sezeryan olcam yarın saat 12 gibi olur dedi dr um heycan ver korku bir arada...
rabbim isteyen dileyen tüm arkadaslarıma nasip etsin inşallah
slm kızlar herkese iyi geceler bugün dr randevum vardı ben 20 ocak gibi falan bekliyordum dogumumu ama dr yarın deyince başladım aglamayayani birden yarın deyince cok yakın geldi:))
yarın yavruma kavusacagım allah izin verirse dualarınızı eksik etmeyin kızlar epidural sezeryan olcam yarın saat 12 gibi olur dedi dr um heycan ver korku bir arada...
canım menim sağol desteğin o kadar önemliki haklısın bizi bizden başkası anlayamaz sende umudunu hiç kaybetme inşallah bi gün hemde en kısa zamanda anne olacaz bende seni çok öpüyorum kader arkdaşım
saracımında didiği gibi hatce ve pınarcık hamle. hemde aynı gün aldık haberlerini.kızzzzzzz kim hamileeeeeeeeeee hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn kimler merak ettim
ohhhhhh ne güzel yaaa muhabbetlere bak Yarabbim ne güzel arkideş olduk valla.tatlım başakların topiğinden pınar ve hatice hamile darısı başımıza
çok güzel canımmmm bayıldım.çok severim şirinleri zaten. saflığı masumluğu hatırlatıyor bana. number one olmuş:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:vbaşakcımmm snein için avatarımı dğeiştirdimm bu nasılll
çok güzel canımmmm bayıldım.çok severim şirinleri zaten. saflığı masumluğu hatırlatıyor bana. number one olmuş:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:v
slm kızlarrr.
havalardanmı nedens e iştahım çok acık dün gece yatana kadar yemek yedimmmmmverdim kiloları alırım die korkuyrmmm.1 aydır sadece 1kg vermişim
amin sağol canım menim Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?