Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam saram canım arkadaşım kaç gündür giremedim çok şükür iyiyim sizi de çok özlüyorum.............
ama her zaman yorgun ve uykusuz hissediyorum çok halsizim yerimden kalkamıyorum........

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine hamilelğin biraz ilerleyince belki daha rahat edersin yemene içmene dikkat et zorlad olsa bişeyler ye iç canım ki bebeğin beslensin

canım menim sağol desteğin o kadar önemliki haklısın bizi bizden başkası anlayamaz sende umudunu hiç kaybetme inşallah bi gün hemde en kısa zamanda anne olacaz bende seni çok öpüyorum kader arkdaşım

edacım canım menim bugün umudumuz doğuyo ha Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın seni umudumuz hep gülen gözlerle dünyaya açsın gözlerini senin hayatına doğan umut bizede yeni yeni umutlar olsun Allah onu sana ve babasına çok bağışlasın dualarım seninle

canim benim ALLAH ari aci duymadan hemen kavustursun seni yavruna ....bugun buyuk gun bebeyin ve senin ilk gorusmeniz ............oley bi bebis daha

sorunsuz sağlıkla kucakla inşşşşşşş bebeğiniii

kızzzzzzz kim hamileeeeeeeeeee hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn kimler merak ettim
saracımında didiği gibi hatce ve pınarcık hamle. hemde aynı gün aldık haberlerini.
hatta gamzelal de hamileymişte düşürmüş onuda bugün öğrendik.
bu ay bereketli benim orası kızlar
gelin biraz sürtününde bulaşsın sizede
İnşallah Yarabbim tez zmanda sizden de haberler alırız.

maonyacım sende şu battaniyemi yorganmı ne onu alşu bebeğin kafasından valla bebek bunaldı yavvvvv
tatlım başakların topiğinden pınar ve hatice hamile darısı başımıza
ohhhhhh ne güzel yaaa muhabbetlere bak Yarabbim ne güzel arkideş olduk valla.
başakların topiği saraların topiği ohhhhhhh çok güzel yaaaaaaaa

başakcımmm snein için avatarımı dğeiştirdimm bu nasılll
çok güzel canımmmm bayıldım.çok severim şirinleri zaten. saflığı masumluğu hatırlatıyor bana. number one olmuş:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:v

slm kızlarrr.

havalardanmı nedens e iştahım çok acık dün gece yatana kadar yemek yedimmmmmverdim kiloları alırım die korkuyrmmm.1 aydır sadece 1kg vermişim

Selam kızlar nasılsınız, su siralar cok gelemiyorum, annem geldi, tabii birde doum yaklastı agrilar iyicene arttı...

Sizler nasılsınız? var mı güzel haberler? Rabbim bekleyen herkesin kucagini hayırlısıyla doldursun insallah... Herkesi cok öpüyorum, selamlar....

AMANINNNNN... EDAAAAAAAA canım benim.... ne yaptın dogurdun mu? ayyy tatlım... Rabbim saglikli ve hayırlı büyütmeyi nasip etsin insallah... cok heyecanlandım.. canım haberlerini bekliyoruz.. Nasılsın, nasıl gecti anlat bize minnosum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…