Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ALLAH yardim etsin canim .....ALLAH salikla kucana almayi nasp etsin ..........AMINNNNNNNNNNNNNNNNNN

Konusamadık ne zamandır canım, nasılsın? nasıl gidiyor? özledim inan... insallah sıran cok yakındır canım

pıssssttttttt cadı ne haber taze hamiş?

iyim canim ... nasil olim sabaha kadar icimde ne varsa (cikardim) simdide neye baksam midem bulaniyo .. karnimda cok sisti sanki 5 aylik hamileyim ... sanada ole oldumu canim

kızlar nasılsınız keyifler nasılll

merhaba canım hoşgelmişsin topiğimize evet canım çok güzel arkadaş olduk sizleri tanıdığıma memnun oldum çok hemde

slm kızlarrr.

havalardanmı nedens e iştahım çok acık dün gece yatana kadar yemek yedimmmmmverdim kiloları alırım die korkuyrmmm.1 aydır sadece 1kg vermişim

bişeyolmaz bidenem arada kaçamak olur verdğin kiloları hemen geri alamazsın obur şey

günaydın cadıcım nasılsın

Izmirde yaşayan varmı kızlar aranşda bişey sorcamda

izmirde yaşamıyorum ama az çok biliyorum ne soracaktın merak ettim :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Konusamadık ne zamandır canım, nasılsın? nasıl gidiyor? özledim inan... insallah sıran cok yakındır canım

pıssssttttttt cadı ne haber taze hamiş?

iyiyim canım ne olsun iş güç uğraş dur bende seni merak ediyorum inanırmısın dün akşamda aklımdaydın acaba doğum yaptımı dedim kendi kendime annen gelmiş gözün aydın canım selamımı söyle ellerinden öperim annenin kendine dikkat et az kaldı noyanımızı kucaklamana

iyim canim ... nasil olim sabaha kadar icimde ne varsa (cikardim) simdide neye baksam midem bulaniyo .. karnimda cok sisti sanki 5 aylik hamileyim ... sanada ole oldumu canim

hamileliğin cilveleri başlamış ha acdıcım daha şimdiden Allah yardımcın olsun bebekler için nelere katlanıyoruz bilseler hiç hakkımızı ödeyemezler var ya bu sıpalar

kızlar nasılsınız keyifler nasılll

iyiyim yetercim sen nasılsın canım iyileşebildinmi biraz :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

iyi olmaya calisiyorum canim ne yapim halsizlik bas donmesi hepsi var .... biraz erken basladi hersey ... yada bana oyle geliyor bilmiyorum dayanicas artik okadar hasret cektik ....ALLAH EN KISA ZAMANDA SIZEDE TATIRSIN BU DUYGUYU

iyi olmaya calisiyorum canim ne yapim halsizlik bas donmesi hepsi var .... biraz erken basladi hersey ... yada bana oyle geliyor bilmiyorum dayanicas artik okadar hasret cektik ....ALLAH EN KISA ZAMANDA SIZEDE TATIRSIN BU DUYGUYU

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

sağol bebeğim çok şükürrr daha iyiyimmm ama tamamen geçmedii

Tatlım mide bulantısı bende pek olmadı, ama aksamlari cıkardı karnım gazdan mı bilinmez artık... benim ic karnım genisti herhalde 7. aya kadar hamile oldugumu anlamayanlar olurdu (önceki zayif halimi bilmeyenler tabee..) ama bazı arkadasların hemen anlasılıyodu biliyorum, yapı meselesi demek ki.. normal yani...

Kolay gelsin saracım... Saol beni düsündügün icin tatlım... insallah canım haftaya Pazartesi daha net bisey söyler herhalde doktor, en son ana kadar tutmak istiyor sanki.. hayırlısı artık....

Canım kendine cok iyi bak.. öperim...

arkadaslar cok şükür umudumu kucagıma aldım dogum cok güzel gecti...18.01.2012 saat 12:20 de dogdu 4 kg agırlıgında 54 cm boyu...bugün sabah cıktık hastaneden

cok tatlı oğlum benim ikimizde gayet iyiyiz ama biraz emzirme sorunumuz var inşallah düzelecek... pike darısı senin basına allah kolaylık versin dogumunda..

hepinize cok tesekkür ederiz teyzeleri.....rabbim size en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin Nazarlardan korusun sizi çok sevindim Allah bana ve tüm bebiş bekleyen arkadaşlarımada nasip etsin İnşallah

canım sağlıkla büyüt inşşşş rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin sizlerle beraber

maşallah canım sana ve bebeğine çok sevindim rabbim yavrunu sana bağışlasın............
darısı başımıza..........

edacım hem geçmiş olsun hemde gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim inan umudumuzun ömrü uzun ve bereketli olsun

hamilelik menim canım bacıma eminimki çok yakışıyo ister kilo al ister alma inşallah sende kazasız belasız ağrısız sancısız Allahın yardımıyla yavrunu kucaklarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…